Face Of Melinda Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 Vole da obnovis silogizam, ne ide ti Imas dovoljno muzicke sirine i zbog toga si super, ali me ponekad ovakvim izlivima zbunis Anyway ovo je bend kada dozivite saturaciju zbog hiperprodukcije... a za to treba vremena da prodje. Za pocetne albume bilo bi cool da se zna I nesto Elvisove diskografije ciji se uticaj cuje... Komentar klinca od 14godina dok smo slusali A hard's day night... "ovo mi je jako poznato, lici mi na tu i tu pesmu" i tako redom... onda sam mu objasnila da je album iz '64... a da sve sto je cuo zapravo idejno poteklo od njih, znaci nisam mu davala hintove dete samo izvalilo... lepota je u jednostavnosti Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 Ovaj Lou je verovatno smakao oba carlija sa juma. Quote
Face Of Melinda Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 Kad smo kod Isis vs Isus... the most annoying song... http://youtube.com/watch?v=EprQGmZ3Imw Quote
Lou Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 ? Crni jebeni typo propasti moje. Ovaj Lou je verovatno smakao oba carlija sa juma. ? Quote
Kumodraski Vo Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 Vole da obnovis silogizam, ne ide ti Neka meni je i trojka bila dovoljna Quote
Demon Seed Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 Jesus He Knows Me je do jaja pesma Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 ? Pa rece Isis, a nije bilo carlija, pa se zabrinuh da nisi flipnuo i krenuo i ti u osvete. Quote
Face Of Melinda Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 @Simon-seme(n) Pokusah da te citiram ali me touchscreen bojkotuje Ova pesma je zabavna i dobra za djuskanje, ne znam da li kst i dalje ima back 2 back najtove... ali uz ovakvu pesmicu veselo djuskas samo ako posle nje sledi "i need a hero!" Quote
Demon Seed Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 Kako mi je drago što me pesma ne podseća na KST 1 Quote
In The Flesh Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 Pa rece Isis, a nije bilo carlija, pa se zabrinuh da nisi flipnuo i krenuo i ti u osvete. Što bi se svetio Lou Čarliju? Šta sam propustio? Quote
Face Of Melinda Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 Kako mi je drago što me pesma ne podseća na KST Mmmm da... ne podseca ni mene, vec na subotu jutro i na vivu- nemacki muzicki kanal iz 90ih... A sto se kst tice fazon je sto su ti najtovi bili skroz simpa kada posle nekog izlaska zavrsis na njemu doduse davno nisam bila tamo Quote
Lou Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 Pa rece Isis, a nije bilo carlija, pa se zabrinuh da nisi flipnuo i krenuo i ti u osvete. Nisam ispratio priču, tako da me je omašila fora, na žalost. Quote
Face Of Melinda Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=NEYjQ0fiBmo Jako zabavan klip! Mike Portnoy vs Neal Morse "name that Beatles song" Quote
Totamealand Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 Hteo sam i ja da postavim ovo pre par meseci kada sam izvalio, ali zaboravio sam. Ih, da mi je samo da sa ovom gospodom opičim jednu partiju ''name that Beatles song''. Strašan klip, plus sam i ja žešće zabo na Long long long. Quote
In The Flesh Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 Neal se mnogo bolje držao nego Aferfeld Wilsonu. Quote
Face Of Melinda Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 Znam ovaj klip Steva je bolji poznavalac mainstream prog scene dok se Mika zavitlava sa underground prog izdanjima Inace deluju mi oboje kao dva super lika sa kojima mozes da izblejis kad god Eh da Steva je veliki fan Beatles-a btw da li je neko slusao BestBeat uzivo? Quote
Demon Seed Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 (edited) Realno, Steva zna, a Mika se zavitlava sa Stevom, veze nije imao tad šta je prog, slušao u medjuvremenu pa se naložio Edited January 15, 2015 by Demon Seed 1 Quote
Kendall Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=4mISGb_Hmn0 Kako mi je smešno na 4:02, Mika nije ni pokušao da odgovori na pitanje ili makar da se izvuče sa "e to sam i ja baš hteo sad da kažem" već samo bespomoćno čeka da se nadmetanje već jednom završi. Edited January 15, 2015 by Kendall Quote
Totamealand Posted January 16, 2015 Report Posted January 16, 2015 Ne možeš da pobediš Wilsona na prog kvizu. Čak je i pustio Mikaela da pokupi poen za Moonmadness. Omiljena scena mi je kada Mikael pukne od smeha što Steven zna ceo naziv pesme Hemispheres. Ja sam gledao Bestbeat dooosta puta, pogotovo dok je Era bio u bendu, navatavali smo ga za spiku, fotke i tako to. Jesenas sam ih video sa novim Lenonom, i dalje rade strašan posao, ali šteta što sam propustio skorašnji koncert u Domu omladine. Moram da se ispravim prvom prilikom. Preporuka svima koji vise na ovoj temi, uvek je fantastična atmosfera. Quote
Face Of Melinda Posted January 18, 2015 Report Posted January 18, 2015 Sta mislite koja je pesma od Beatles-a uticala da Chemical brothers naprave ovu pesmu? http://www.youtube.com/watch?v=Hmpxsk3dHaA Quote
Face Of Melinda Posted January 28, 2015 Report Posted January 28, 2015 Umalo da zaboravim da postujem pesmu koja je bila inspiracija za Hemijsku braću http://www.youtube.com/watch?v=tisjsgsgtZU Quote
Recommended Posts