azal Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 skidaj Burial dubstep mnogo mracni, bice ti do jaja Quote
sabre Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 e burial je stvarno mnogo dobar zicer 1/1 Quote
darthmoog Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 Imam onaj hc band burial...auh...prvi put mi se desilo da imam 2 benda istog imena u kolekciji... Quote
Supergalactic Lover Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 fak jea!! slusacu dizzee-a! (rimuje se) ovde u U.K. je bas popularan, uhvatio sam pre neki dan na BBCu neki dokumentarac o snimanju novog albuma.. http://getloadedinthepark.com/ Quote
azal Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 flushin mc's down the loo if you don't believe me bring your posse bring your crew do jaja...ja sam ga propustio na exitu prosle godine...cuo sam ga sa kapije kako zavrsava set sa fix up, look sharp Quote
D.E.A.D. Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 ljudi nisam citao temu od pocetka ali moj prijatelj u Bechu radi srpski hip-hop! Ne znam da li ste culi za to ali (Becka Sekta) ali stvarno vredi poslusati! www.myspace.com/vojvodinac nadam se da ce vam se svideti, pa da cujem vase komentare! Quote
darthmoog Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 ja nisam ni znao da je bio na exitu Quote
Guest Ace Of Spades Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 (edited) Svanulo mi sunce nema vise krize U garazi ceka nova mecka turbo dizel Na Dunavu gliser brate sija kao biser U dzepu devize sine a dusmani size Ma ko im jebe mater druze bio sam karakter Svi stajali sa strane Vlada uvek glavni akter Na Mardelju brate brojo godine i sate A sad bi neka cava da bude moj partner Oko vrata kilo zlata,blista moja ruka Nova fensi cuka,mogo skupa sine bruka Dusmanin u podrumu kao dete kuka guza mu je pukla pa mu mozda malo muka Krenuo od nule sada vrtim kao rulet Napunio budzet nikad nisam bio pulen Ja sam samo jedan mali kriminalni student Ono sto mi sleduje doso sam da uzmem Pravim crce mrte, pravim razne kombinacije Postao sam clan elite korpuracije Pratim informacije otkupljujem akcije Za mladje generacije simbol afirmacije Zivot nije lak, imam muda pa sam jak Moje dvoriste je zrak, a u njemu vozni park Sve jake masine sprotske limuzine poznate i skupe, novi Aston Martin kupe Ma bas me boli dupe oko mene ekstra cupi svaka mi se trti sve mogu da ih kupim Meleskinje vrele,crne,zute,bele klinke ili zrele sve su iste kitu zele Zurke kraj bazena,recitacije ,kokteli Samo prstom pokazem i imam sta pozelim Teniski tereni mnogi pripadaju meni luksuzni hoteli cesto sirotinji delim I sve je to lepo ali svice novi dan budim se poludim shvatam sve je ovo san. Brzo svanuce dan ja to vrlo dobro znam(nemam nista go ko pistolj) I sve je ovo san. Oda malena radim sam brate nije me blam sem stihova i zike nemam nista da vam dan..2x Rap za koji ce se cuti.. Edited August 7, 2007 by Ace Of Spades Quote
darthmoog Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=XgSweMvre30 genijalan spot... Quote
azal Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 i novi aesop spot bruka http://www.youtube.com/watch?v=pGONhI-4bAw Quote
darthmoog Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 jbte ceo dan trazim onu fotku kada sam se slikao sa elp-om ali izgleda da je izbrisana sa memorije Quote
Supergalactic Lover Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 fak jea!! slusacu dizzee-a! (rimuje se) ovde u U.K. je bas popularan, uhvatio sam pre neki dan na BBCu neki dokumentarac o snimanju novog albuma.. http://getloadedinthepark.com/ e car je!! iznenadilo me je da je popularniji kod belaca nego kod niggaza. i u nekom indie/rock/whateva shopu njegova ploca je jedna od najprodavanijih. cert je bio odlican, samo je smor sto je festival poceo u podne i zavrsio se u 9!?! po najvecem suncu.. i zavrsio je sa Da Feelin' pa je bilo i fine djuzge mrzi me da kacim slike.. Quote
azal Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 skini Wiley - Playtime is Over on i dizzee su glavi likovi na grime sceni. svedece ti se. Quote
Supergalactic Lover Posted September 15, 2007 Report Posted September 15, 2007 e odlican je wiley. skroz ima bolesne matrice, i ceo stil mu je tako malo bolestan. inace malo mi se cini da je mracniji od dizzeea, koji je vise onako 'move ya body' fazon. samo textove jos nisam procitao, ali kapiram da su ozbiljniji. highlight: Stars. odlicna stvar! ocu da skinem Kool Keith(Dr. Doom.. sta vec) - Black Elvis/Lost in Space. trebalo bi da je odlican album. samo treba da se ustekam kod nekoga sa adslom.. Quote
Supergalactic Lover Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 e da. Dälek: Oct 18 2007 8:00P K-Set Zagreb Oct 19 2007 8:00P A38 Budapest jbt.. Quote
azal Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 black elvis/lost in space je zakon, treba i Dr. Octogon skinuti. ja imam previse kool keith-a na hardu trenutno i na dalek se mora ovog puta ici jebem mu sve Quote
darthmoog Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 Aj picka mu materina sto daleka nema kod nas Quote
azal Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 i opet je u ZG i BD radnim danima :S Quote
azal Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 e pre neko sto slusas Kool Keitha kako treba moras da svatis da je bio u mentalnoj instituciji i da uopste nije normalan. Quote
Supergalactic Lover Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 pa: As Dr. Octagon As Dr. Dooom As Kool Keith As Mr. Nogatco . . vidi se da je neki sizofrenicar teski. evo slusam ga sada, totalni bolesnik, prsle matrice.. i'm seein robots lalalalala i'm seein robots passin' by everyday.. vidi se na keca da je freak Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 Juuuu... od chega? Od Kool Keith-a? Pa on je meni otac, majka, stric, strina, ujak, ujna... komshinica i mlekadzija... Quote
Recommended Posts