Kox Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 Mnogi misle da je hop sranje, ali ima i onih koji misle suprotno. Moje drustvo je vecinom hopersko, ali ja nikako da podvrgnem toj bolesti, zato molim za misljenje... Respect or not?! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 crush kill and destroy! then kill again... fuckin' niggers and whiggers... 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 Шљам! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 Hip-hop je sranje kao i vecina hip-hopera Zbog cega sranje? Jer ti ne treba nikakav talenat za to - ne moras da znas da sviras ni da pjevas vec samo da pricas neka gangsterska sranja Zasto hip-hoperi - jer su egoisti kakvih nigdje nema!!! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kox Posted August 15, 2003 Author Report Share Posted August 15, 2003 True, True! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gothic Angel Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 trtrtrtrtr, ja volim crnacki geto hip-hop....to nema veze sa ovim nasim sranje, tipa 187 i tako to.... Ali recimo Busta Rhymes, pa mozda cak i Cypres Hill mogu da prodju opusteno....Rime su im mnogo dobre a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 respect! nego sta!! ljudi ko sto su COmpany Flow, Talib Kweli, Black Eyed Peas, Jurassic 5, THE ROOTS!!! Nas, Dr. Dre, Eminen, Busta Rhymes imaju vise kreativnosti i bolji su muzicari od ukupno cele power metal scene... zato svi smatraju da su metalci glupi... zato sto sve pljuju sto nije metal.....i nemaju pojma o muzickoj vrednosti bilo cega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_fallen_guardian Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 respect brate... a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 Smrt crnačkoj muzici! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariyeta Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 Jer ti ne treba nikakav talenat za to 'de si faco! lupiyo i ost'o ziv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krchulj Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 Respect underground hip-hopu, smrt onim debilima sa MTV-a (Eminem isl) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 Jer ti ne treba nikakav talenat za to 'de si faco! lupiyo i ost'o ziv Ostao ziv naravno Jer reperi pjevaju? ne, znaci ne treba im glas - jer sviraju gitaru, bubnjeve, klavir, trubu... ne znaci ni to im ne treba - znaci nikakav poseban talenat sem da pisu glupe textove ( cast izuzecima ) im ne treba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gothic Angel Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 Smrt crnačkoj muzici! What's the fuckin' matter with ya???? Jer reperi pjevaju? ne, znaci ne treba im glas - jer sviraju gitaru, bubnjeve, klavir, trubu... ne znaci ni to im ne treba - znaci nikakav poseban talenat sem da pisu glupe textove ( cast izuzecima ) im ne treba Prvo, kaze se "da li pevaju...", a ne "jer pevaju"..... A drugo, rime u crnackom repu imaju poruku, i to dublju poruku od maltene svih textova u muzici...To su textovi koji nastaju iz zivota, iz nesrece, iz siromastva.....A da im ne treba talenat neki za pevanje ili sviranje, ne treba....pa sta sada...Ne mora svaka muzika da ima elemente rock-a.... Respect underground hip-hopu, smrt onim debilima sa MTV-a (Eminem isl) A sta fali Eminem-u???? :? :? Da nema lose rime mozda..???Los ritam...?? Ne bih ja rekao..... I takodje volim i postujem RUN DMC....Bronx rap, tu je sve pocelo.... Respect, and R.I.P Jam Master Jay a: a: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 with ya???? :ne: :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 NOT! :ne: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eve Guillotine Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 Cypress Hill a:omiljeni ,stari albumi Wu Tang Clana- solo Ol' Dirty Bastard ,GZA,RZA... pre onog sranja sa Myom,Gravediggaz Public Enemy,NWA,Bone Thugs'n'Harmony ,Ice T,Da Brat... Al' ipak najvise volim Cypress Hill i Ol' Dirty Bastard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krchulj Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 "]Respect underground hip-hopu, smrt onim debilima sa MTV-a (Eminem isl) A sta fali Eminem-u???? :? :? Da nema lose rime mozda..???Los ritam...?? Ne bih ja rekao..... I takodje volim i postujem RUN DMC....Bronx rap, tu je sve pocelo.... Respect, and R.I.P Jam Master Jay a: a: OK, los primer... Mislio sam na one sa zlatnim kajlama od 6 kila, sa shornaest drolja u bikinijima oko sebe... Eminem nije u tom fazonu ali mi je slucajno pao na pamet zbog toga sto svaki drugi klinac nosi majcu sa njegovim likom... Respect to IceT, Cypres Hill Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 Respekt!Ima tu dobrih muzicara.Eminem je dobar muzicar a uz to sve sto radi radi od srca.Mada opet ima netalentovanih smaraca kao 50 cent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 Respect underground hip-hopu, smrt onim debilima sa MTV-a (Eminem isl) Respect podzemlju (The Roots pre svega, pa onda Azad, Dilated Peoplez, Big Pun, Talib Kweli, Phaorahe Monch), i Eminemu, kao jedinoj dobroj komercijali! Disrespect za P. Diddy-a, Nelly-a i ostali shljam! Od ovih gore bi izdvojio Azad-a... bolesno inovativni shvaba... jes' da ga nishta ne razumem, ali chovek ima skill-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted August 16, 2003 Report Share Posted August 16, 2003 Nikad me to nije zanimalo. Btw. pozdrav svim fasisticki-nastrojenim rasistima :roll: :roll: :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted August 16, 2003 Report Share Posted August 16, 2003 Dosta ljudi u mojoj okolini voli hip-hop, i ja to postujem... a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted August 16, 2003 Report Share Posted August 16, 2003 Nikada se preterano nisam time ponosio, ali ima stvari od Cypress Hill-a i Eminema koje mi se svidjaju. Par ljudi mi je reklo da bi mi se verovatno i Wu Tang Clan svideo, ali ja nikako da se nakanim da ih preslusam. Ice T kao nije los, ali meni se uvek svidjao daleko vise u Body Count fazonu, sto je vec metal. Inace, muzika ko muzika. Nikakav poseban respekat (jes' vido reci ) ili odsustvo istog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted August 16, 2003 Report Share Posted August 16, 2003 nikad se nisam przio na socijalu u tekstovima (osim dok sam bio u OTPOR-u i slusao punk, soc rock i agro metal) nikada ne mogu da se sazivim sa problemima nastalim iz (intelektualne) lenjosti nikada ne bih promenio boju koze nikada nisam osecao bilo kakvo postovanje prema kriminalcima ne mislim da je droga najvece zlo ovog sveta nikada ne slusam nesto sto neko moze da napravi za 15 min u eJay-u ili fruity loops-u nikada nisam voleo poziranje i jedina stvar vezana za hip hop koju postujem je SLAYER feat. Ice-T - DISORDER ali to je vec metal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herr_Wolf Posted August 16, 2003 Report Share Posted August 16, 2003 MA NADUVAJTE JAJA AJS NIGRUTINA! PRAVA GETO PROTUVA STO RIME IZUVA! Beli Trash rap iz Koteza i sa Banetovog brda rulz! Da, i Voodoo Popeye. To je u stvari anti-rep posto se Ajs bas napljuvao i crnaca i zeldija... Zeldi rep tipa 187 je sranje. Nigga` rep je sranje Gangsta rep je sranje. Jebote, textovi su "nemam love, matora mi keva, pa sam zaje'bo dilera iznad mene za pare, pa moram da ga roknem :? " Toliko o textovima, a ko se ono zesce prokenj`o da za rep treba vise talenta nego za power? Ajde care, objasni mi samo po kom principu? E da, Run DMC i Ice T su ok, kao i oni likovi nikad ne znam kako se zovu sto imaju stvar Funky Cold Medina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted August 16, 2003 Report Share Posted August 16, 2003 Dobro, ne pishu svi socijala i gansta txtove... underground hop ima najjache txtove, kojima retko ko mozhe da prismrdi... naravno, intelektualnog su karaktera P.S. Nisam pomenuo josh jednog choveka... KRS One, respect Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts