Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mnogo je dobar Cancer For Cure, prođe dok sam se okrenuo. Dobro je otpočeo album, a sjajno se i završio, baš je zaokružena celina.

Posted

meni je dosta slican ISWYDu, ali je mozda ISWYD malo raznovrsniji i bolji na kraju.

kao prethodni album pocinje pun bengera i prva polovina samo udara, onda je druga polovina vise konceptualna i laganija.

ima nekoliko stvari, kao i ISWYD, koje cu verovatno preskakati na kraju. Fantastic Damage idalje ostaje njegov magnum opus kao reper/producent i cannibal ox kao producent.

imam osecaj da ce ovaj album sa Killer Mike-om biti bolji od C4C.

znam da je to stvar para i potencijalnih tuzba ovih dana najvise, ali mi zao sto sve manje sempluje i postaje producent koji pravi bitove sa 95 posto klavijatura i vrlo malo semplovanja.

Posted

E jeste šteta za semplovanje, ne znam da li sam desetak komada čuo, baš je sve elektronika i programiranje. Jeste zanimljivo do neke mere, čak može da bude osvežavajuće da se to čuje u hip-hopu danas, ali nekako to nije to.

Posted

mislim da je ova nova aesop stvar definitivno o El-Pu

"are we supporting the artist or enabling the addict, I mean, I guess it matters to me, I wish it mattered to you, how a thousand virtues, kick the same bucket like chinatown turtles"

pricali su i ovi iz cannibal ox kad su bili na def jux da nisu dobijali pare za album od el-pa koji je bio bas ozbiljno na koksu neko vreme.

Posted

mislim da je ova nova aesop stvar definitivno o El-Pu

"are we supporting the artist or enabling the addict, I mean, I guess it matters to me, I wish it mattered to you, how a thousand virtues, kick the same bucket like chinatown turtles"

Kad si to prokljuvio, deder mi pomozi sa naslovom, nikako mi ne pada na pamet šta je fora.

Posted (edited)

@vic: chisto sumnjam da moze ko sa ovih prostora da mu prismrdi. ko god je gledao one snimke iz karlovca sa magellanom, orebom i ekipom, svestan je toga. 

Edited by SkullKrusheR