Jump to content

Recommended Posts

Posted

"As fans of DOOM ourselves, this has left a very sour taste in our mouth."

Da su zaista obožavatelji, znali bi da će tako nešto da se desi.

Posted

pa oni su promoteri pa moraju tako nesto da kazu, ne znam sto ga ljudi uopste bukiraju vise :D

mada mu ide uz super villain personu. meni je do jaja :haha:

Posted

ja nisam neki diahard fan dooma, u fazonu da je to najbolji reper ikad, itd, ali ga bas dosta gotivim, i slusao sam dosta projekata na kojima je bio, ali za ovo nisam imao pojma.

sa jedne strane jeste fora, sa druge je totalno bezveze, zamisli da se iscimas da ga gledas i ispalis se.

mada, kao sto je i azal rekao, ja zaista ne znam zasto ga ljudi onda uopste vise bukiraju.

Posted

"don't know what you're gettin like you're opening for doom" - open mike eagle :haha:

sta znam, verovatno se ne bih smorio, jer mi je to deo njegove persone. covek je mator i debeo i ne voli da radi certove, ali voli pare.

on je ovo vec nekoliko puta uradio, kapiram da sad vec iz inata radi da vidi koliko ce dugo moci to da radi a da ga idalje zovu.

to se zove status :haha:

meni je sve to deo price, doom je bio i ostao enigma i retko misteriozna licnost u repu, ovo drkanje publike je samo jos jedan deo fame :D

Posted

meni je sve to deo price, doom je bio i ostao enigma i retko misteriozna licnost u repu, ovo drkanje publike je samo jos jedan deo fame :D

ovo. :da:

shta mislite, moze li ostati tajna ko je captain murphy josh koliko? sumnjate li na nekoga?

Posted (edited)

streetdate je za kraj septembra valjda, eno sve sa tracklistom na vikipediji.

Dobar ovaj novi Doom, kao da je zaglavio batak ispod obraza i tako repa.

Edited by Лука