Jump to content

Recommended Posts

Posted

mala pomoc: naleteo sam na neki album, mislim da je iz ove godine, nemam pojma kako se zove lik koji ga je izbacio niti album, ali znam da ima nemcu foru/asocijacu na Illmatic. znaci ime albuma ima matic u sebi mozda a pocinje cini mi se na M. I na omotu je mislim lik koji sedi na kaucu, a na zidu iza je slika na kojoj je Illmatic omot. rings a bell anyone?

Posted

RTJ će ponovo pobediti sve ostalo, nema zbora.

Još kada ovo izađe...

In other hip-hop news, Run The Jewels became perhaps the first act to land a remix of their new album before it has even been released today, with a Kickstarter page campaigning for it to be remade using entirely cat sounds reaching its goal of $45,000.

The wonderfully stupid idea has the backing of El-P and Killer Mike, and several producers including Just Blaze will be helping recreate the beats using meows, hisses and purrs.

...kraj.

In other hip-hop news 2: Deni radi na novom albumu.

Posted

Na prvo slušanje dosta tvrdji od keca. Jasno je da ne mogu da naprave bolju pesmu od A Christmas Fucking MIracle. Elpijeva strofa tamo je meni nešto najbolje što sam čuo od njega.

• Upvote 1
Posted

jbg meni je prilicno dosadno. el-p je bas uprostio bitove mnogo otkad radi RTJ, i rep mu je prilicno dumbed down.

najbolja stvar mi je Early. previse pesama su u fazonu "mi mnogo bolje repujemo od vas" sto mi brzo dosadi.

oni su devin townsend repa sad. snimali do jaja albume ranije i bili kult licnosti, sad su popularni i konacno lepo zaradjuju. vidim da je Nas tvitovao o albumu, i Lorde cak.

ima dobar, bas velik intervju u Rolling Stonu sad, pricaju o karijerama, bas zanimljivo. rekli na kraju da juce imali 150,000 legalnih downloada vec i prica mike kako zaradjuju sad vise neko ikad, cak i kad je bio na majoru i radio sa outkastom

Posted

nije da je uprostio bitove od kad radi rtj, nego ih je uprostio za potrebe rtj-a. ipak je nešto drugačiji fazon nego što obojica rade solo. manje ličnih tekstova, manje politike, više kurčenja gangsta esencije, pa ovakvi bitovi više leže.

• Upvote 1
Posted

ali kakav refren za ovu Hideous Disfigurement stvar. nikad grozniji tekst pesme generalno, cela stvar o samoubistvu, i onda hit refrencic :D

ALL THEY, ALL THEY EVER SEE IS HIDEOUS DISFIGUREMENT

TRIED TO, TRIED TO BUCK MYSELF AND NOW I GOTTA LIVE WITH IT