VoivodBG Posted August 15, 2020 Report Posted August 15, 2020 Đusi izbacio Hiphopium 4. Malo je reći da je ovo povratak korenima, i da je britak i oštar i da nema zajebavanja. Ujedno su i remasterizovali Hiphopium 1. I dokumentarac je isplivao konačno. Quote
Haos sam ja Posted August 17, 2020 Report Posted August 17, 2020 (edited) Đus uvek imao dosta ograničen vokabular, vidi se da nije nešto načitan, ali sve ostalo je na mestu, flow, matre, dripački stav, ulični vajb, muda, energija. Tako da ću rado poslušati ovo novo. Izašao je inače Hiphopium dokumentarac, šaban alert lampica hoće da eksplodira, brat Švarc naročito objasnio, pretpostavljam da je lik blaže mentalno zaostao. Edited August 17, 2020 by Haos sam ja Quote
KazimKazim Posted August 17, 2020 Report Posted August 17, 2020 Nisam od tako drustveno-politicki korektnog momka ocekivao ovako teske reci za brtica Svarca 😕 Inace, ovo kako si opisao koNpletan stil Djusov - potpuno isto misljenje ...sta vise - bas se vidi da mu kurcenje i benger pesme olicno leze i idu od ruke ...a vec kad treba nesto ozbiljnie da pise, ispada malo naprednia verzia Ile Quote
Recommended Posts