VoivodBG Posted July 25, 2021 Report Posted July 25, 2021 Spejs Noksi i Mimi Mercedez, ubitačna kombinacija. Dopada mi se što je Noks otišao skroz u horor trip i što sam saznao da bratina obožava horor igre (Dying Light, Resident Evil, poštovanje!) Zaista valjan mladi mc, koji se konstantno razvija i sa njime i muzika koja dobija sve sablasniji i zlokobniji zvuk, šteta što ovo nije pustio u Oktobru, leglo bi na Noć veštica kao budali šamar. A Mimi Madrina isporučuje tvrde lajne, još od prvih par izdanja nisu bile ovako sočne. I na sve to dodate zabavnu animaciju Das Drogen ekipe i imate dobitničku kombinaciju. Quote
vudun Posted August 21, 2021 Report Posted August 21, 2021 Ajde brišite ovu kurtonsku temu . . . 1 Quote
SkullKrusheR Posted September 1, 2021 Report Posted September 1, 2021 https://sivilo.streamlink.to/sivasrijeda najbolji rep sa ovih prostora ove godine, a i šire. Quote
azal Posted December 3, 2021 Report Posted December 3, 2021 jos nisam puka al sam ka Ilok na granici Quote
Recommended Posts