Guest Isus Banovanik Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 (edited) pa to i jeste najtuzhnije (mislim ne to shto je zabavno... odnosilo se na post iznad toga) Edited September 12, 2005 by Isus Banovanik Quote
Natasha! Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 Baš je strava! Uh, da mi je sad još neki pelinkovac... Quote
Narsil Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 meni je postalo zabavno EDIT: kad su pocheli i o politici... Quote
Gothic Angel Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 1. POLITICARI, TERAJTE SE U PICKU LEPU MATERINU SA TEME 2. METALCI KOJI MRZITE HOP, TERAJTE SE TAKODJE!!! 3. Moski je bio budaletina i narkoman, koji je pisao do jaja textove i bacao bolesne rime. RESPECT za to. ne znam ga licno, ne pricam o njemu, ali znam da je bio narkoman i zbog toga postoje dva misljenja i dva stava. "SVAKA MU CAST ZA TEXTOVE" i "KO GA JEBE" Quote
Frankenchrist Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 Zatvorite ovo sranje, ovde ljudi nemaju dovoljan koeficijent inteligencije da bi normalno razgovarali. Quote
blondie Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 a sada upada neko ko voli rock (posebno 80-te) i to sa Stanleyevom izjavom: “Ne pitajte za savjet jer niko ništa ne zna. To je kao da nekoga pitate kako je dobio na lutriji!U svakom slučaju, ne plašite se da pljunete. Pljunite u lice modi ili bilo čemu što predstavlja pravilo. Ne plašite se da učinite ono što životinje čine: popišajte se na zemlju i obilježite svoju teritoriju. Voljeli vi ili ne Eminema, taj čovjek je pljunuo! Voljeli ili ne Rolling Stonese, oni su ustali i rekli ‘Beatlesi su fini i slatki ali mi nismo’ Ono o čemu je riječ kod Kiss je da svi idu u jednom pravcu ali mi ne!” nastavite krljanje.. Quote
Novaliis Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 Varuse,vrati mi legije... you are verovatno thursty.. I on je Alexandar.. Beli medvedi... Quote
Ivan_Creed Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 Ko shisha repere i ostale muzicki neobrazovane 'bacace rima'... Yo yo nigga, I have a lighter bla bla I'll waste yo' thrillaz.. bla bla all ya bitchez are ma' hoes I am the pimp daddy from the streets, and the hood Shaban Saulic is the man! Yo yo! Quote
Ivan_Creed Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 Mogla si nesto konstruktivnije da kazes... Bitno je da si ti lepa. Quote
Ivan_Creed Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 ^ Debil... Bilo kome da je upucena uvreda se kaznjava po zakoniku foruma, kapish mali? Ajde sada da vas cujem.... Quote
Milance Dzanki Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 Ja mislim da si zasluzio ono sto sam ti rekao... Quote
Ivan_Creed Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 (edited) A ja mislim da si ti zasluzio ban na par dana. Kad se naucis lepom ponasanju, a ti nam ponovo dodji. Edited September 13, 2005 by Nigga Quote
AGGRESSOR55 Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 Ok, nego ljudi, ako ne volite Hip-Hop, zaobidjite temu Quote
Novaliis Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 Ok, nego ljudi, ako ne volite Hip-Hop, zaobidjite temu Ja imam pravo da budem na ovom topicu..slusao sam hip hop dve-tri godine, pola mog sadasnjeg drustva su reperi, razumem se u hip hop kulturu bolje od vecine likova ovde..a i zanimljivo je.. Quote
luktopod Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 kada sam bio klinac(9 god) slusao sam eminema jer sam mislio da je cool posle nekoliko meseci provedenih u zabludi shvatio sam kako je to tracenje dragocenog vremena , a ovo ti kazem da ne mislis da sam cuo da je bitno da mrzis eminema da bi bio tr00, ja ga mrzim zato sto je ljigav odvratan , svi ga vole i tako to! textovi? hm , verovatno kaoi svaki reper: pljuje drugog reper zato sto mu je ovaj stao na zulj ili oteo ribu? jel sam u pravu? ispravi me ako gresim! i buudjave mejdene i nirvanu svako voli...pa su KRSH! Quote
luktopod Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 Mnjah forever punk jebo vas metal. i rep. i sve skupa jerbo smarate. (osim luke... njega volim :*) Quote
luktopod Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 kada sam bio klinac(9 god) jos uvek si klinac..samo ti je malko vise godina... Quote
luktopod Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 (edited) A ja mislim da si ti zasluzio ban na par dana. Kad se naucis lepom ponasanju, a ti nam ponovo dodji. SISAJ QRAC!!! 'oces i mene sada da banujes? Edited September 13, 2005 by Sid Quote
Narsil Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 i buudjave mejdene i nirvanu svako voli...pa su KRSH! Quote
Natasha! Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 SISAJ QRAC!!! 'oces i mene sada da banujes? Do jaja Svez Nigrutin, u kanti mrtvo mache Svez Nigrutin, valjam krek dapache... tra-la-la-la-la Quote
Recommended Posts