Colorado Posted September 22, 2003 Report Posted September 22, 2003 Powerslayeru, Respect tvom ortaku Marchelu, Eminemu (Stan), Sunshineu (za par pesama), Rage against Machineu (ali oni već nisu hip hop), ali stojim iza toga da je 99% hip hopa na nivou srpskoturskih narodnjaka a da su hiphoperi manje-više isto što i dizelaši. Quote
Colorado Posted September 22, 2003 Report Posted September 22, 2003 A ti Wolfe ako već moraš da citiraš Man-o-War, radi to gde je tome mesto na AGRO metalu!!! Quote
SlaughtererFaca Posted September 22, 2003 Report Posted September 22, 2003 E, TO JE TEXT! 8) A ko ima neshto protiv moze da se zali Slaughtereru... Zasto Slaughterer-u? :? Quote
Simadin Posted September 22, 2003 Report Posted September 22, 2003 Powerslayer-e , COVECE , KAKAV TEKST !!!! Ortak ti je bas umetnik...Jos kad bi imao nekog da to dobro otpeva i uradi muziku... bilo bi stvarno umetnicko delo... Mislim da bi se ovi domaci \"reperi\" zakopali usima... BAS BAS BAS bi voleo da cujem !!! Kako se zovu (Marchelo?) i preko koga 'oce da izdaju ('oce li da izdaju) ?? Pesma je izashla... nalazi se na Bassivity Mixtape-u... trebalo je da se snima spot, ali nishta od toga, jebi ga. Inache album mu izlazi very soon, pa chim izadje, ja otvaram temu ovde Quote
^Toza^ Posted September 22, 2003 Report Posted September 22, 2003 Mariyeta: "jaoj Brkicu pa ti ces nama u repere da predjes" Colorado: "Jos bi vam samo on falio." Jer to neka insinuacija da ja ozracim svaku muziku koju pocnem da slusam ?!! Izgubio sam se na onom hip-hop forumu sto mi Mariyeta dade... Valda zato sto ne znam "sleng"... "fat" i "stupid" bese znaci da si ok , je'l? i ostade ja bez pesme... Nista , cekamo album... Quote
Simadin Posted September 22, 2003 Report Posted September 22, 2003 Uskoro izlazi spot za pesmu "Bekstvo"... jaka pesma... pa ono, valjda je u'vatish na TV-u Quote
Herr_Wolf Posted September 22, 2003 Report Posted September 22, 2003 E, TO JE TEXT! 8) A ko ima neshto protiv moze da se zali Slaughtereru... Zasto Slaughterer-u? :? . Psssst! To je sve deo testa... (znas k'o ono shetanje u opshtini: "nije taj shalter nego soba 12 na drugom spratu" i tako to...) Quote
Colorado Posted September 24, 2003 Report Posted September 24, 2003 Mariyeta:"jaoj Brkicu pa ti ces nama u repere da predjes" Colorado: "Jos bi vam samo on falio." Jer to neka insinuacija da ja ozracim svaku muziku koju pocnem da slusam ?!! Ne, nego ćeš skupiti toliko poena glupila da nećeš smeti da se pojaviš na roleplayu. Quote
Mariyeta Posted September 24, 2003 Report Posted September 24, 2003 roleplay....pffff :roll: :roll: :roll: jebes roleplay, jel' tako Brkicu? Quote
Herr_Wolf Posted September 24, 2003 Report Posted September 24, 2003 Tako je! Vazan je plavi orkestar! Quote
^Toza^ Posted September 24, 2003 Report Posted September 24, 2003 Ma ja mislim da vec imam i vise poena glupila nego sto je to teorijski moguce... Ali me svi vi strasno gotivite , pa nemate srca da me dodzujete na roleplaying-u... Je'l tako da je tako ? a: Moje glupilo nikad nece spoznati granice i ja sam ponosan na to (proudly standing tall ! - sto rece Manowar... ) !!! Quote
Herr_Wolf Posted September 24, 2003 Report Posted September 24, 2003 TOZO MI TE VOLIMO! TOZO MI TE VOLIMO! Jedino te ova Mariyeta gotivi samo zbog tvojih para 8) Quote
Mariyeta Posted September 24, 2003 Report Posted September 24, 2003 Kakvih para???? Ko je pominjao pare??? Brkic deli neke pare??? 8O 8O 8O Quote
^Toza^ Posted September 25, 2003 Report Posted September 25, 2003 Ma znam ja da mene zene mogu da gotive samo zbog para... Opste poznato... Quote
Mariyeta Posted September 25, 2003 Report Posted September 25, 2003 i nisi neki lovator tako da ti ta teorija pada u vodu Quote
Herr_Wolf Posted September 25, 2003 Report Posted September 25, 2003 Eheheheee, nemo' sad da se vadis Quote
Mariyeta Posted September 25, 2003 Report Posted September 25, 2003 e al' ja stvarno nista ne znam o onih 354 000 eura koje Vladimir dobija kad da uslov a i ja sam skromna, za lutku Cartmana gotivicu ga do kraja zivota Quote
^Toza^ Posted September 25, 2003 Report Posted September 25, 2003 Lutkicu sa perverznim dodatkom za samozadovoljavanje predpostavljam... Onako ima kao mali ventil pozadi , pa onda kao duvas u to i ono napred poraste full size... Je'l takva lutkica ??? Znam te u dusu Mariyeta... a: *(bas ti hvala , prvo me zoves po prezimenu , pa sad po imenu... Sta je sledece ? Broj telefona??? p.s. nemoj slucajno da mi postujes broj telefona , videce ljudi pa ce da pocnu da mi se svete... a i ja znam tvoj... ) Quote
Mariyeta Posted September 25, 2003 Report Posted September 25, 2003 jaoj, jaoj....sve si pobrkao....Jordanova lutka sa nastavkom, Jordanova Brkicu ...sex sa Cartmanom bas i nisam zamisljala ...al' ok, ako nema obicna necu da se bunim zbog nastavka od viska glava ne boli P.S. 06x-xx9-2x0 Quote
Herr_Wolf Posted September 25, 2003 Report Posted September 25, 2003 I Mariyeta vidim ima veze s'Valjevom... Pa ne mozes je kriviti ako 'oce to da radi samo sa osobom kojoj veruje Quote
^Toza^ Posted September 25, 2003 Report Posted September 25, 2003 Ok , ako ne boli od viska , onda cu da pitam da li imaju XXXL verziju... Verovatno prave na zahtev , a posto zahtevas... a: Quote
tovar Posted September 25, 2003 Report Posted September 25, 2003 pokojni tozo, jel to zbog crnaca? Quote
Simadin Posted September 25, 2003 Report Posted September 25, 2003 Jeb'o vas ja sve na gomilu, pogle' shta uradiste od teme... ccc Quote
Recommended Posts