NIHILISTA Posted September 25, 2003 Report Share Posted September 25, 2003 A posle kazite da hip-hop nije zajebantski pravac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariyeta Posted September 26, 2003 Report Share Posted September 26, 2003 Jel' vidite vi sta oni meni rade? :ne: P*CK* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gothic Angel Posted September 26, 2003 Report Share Posted September 26, 2003 jaoj, jaoj....sve si pobrkao....Jordanova lutka sa nastavkom, Jordanova Brkicu ...sex sa Cartmanom bas i nisam zamisljala ...al' ok, ako nema obicna necu da se bunim zbog nastavka od viska glava ne boli P.S. 06x-xx9-2x0 KAKAV POST 8O GENIJALNO!!! I PROGLASAVAMO MAXU ZA OSOBU KOJA JE JEDNIM POSTOM SA'RANILA TEMU OD 10+ STRANA!!!! klapklapklapklap Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Toza^ Posted September 26, 2003 Report Share Posted September 26, 2003 pokojni tozo, jel to zbog crnaca? Ma to za crnce su samo predrasude... a: *(ovim se kao drzimo teme... ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted September 26, 2003 Report Share Posted September 26, 2003 znam i ja da su predrasude. WHITE PRIDE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariyeta Posted September 26, 2003 Report Share Posted September 26, 2003 KAKAV POST 8O GENIJALNO!!! I PROGLASAVAMO MAXU ZA OSOBU KOJA JE JEDNIM POSTOM SA'RANILA TEMU OD 10+ STRANA!!!! klapklapklapklap 8) 8) 8) danke schoen (oe = o sa umlautom ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted September 26, 2003 Report Share Posted September 26, 2003 Smorili ste... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted September 26, 2003 Report Share Posted September 26, 2003 Ova tema je totalno sranje, i predlazem priestovima da je momentalno zatvore... a: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herr_Wolf Posted September 27, 2003 Report Share Posted September 27, 2003 Aj da se vratimo na temu: Dakle hip hop je nastao kad je bilo vreme parenja crnaca na plantazama pamuka, i da bi prikrili svoje nechasne radnje od svojih belih gospodara, imali su dvojicu-trojicu likova koji su neshto kao prichali sto delovalo nepovezano ali chisto kao razgovaraju, prave buku, a za to vreme su im oni koji su se parili udarali ritam "tam-tam ciiing tam-tam ciiing" (ovo ciiiing je posledica shkripanja kreveta). Presudan momenat se desio kad su ovi pioniri hip-hopa na pitanje svoje dece "shta vam je to, zashto to radite?" odgovorili "pravimo muziku!'. I tako, kad su se robovi oslobodili, deca, tad vec odrasla, odlucise da ocuvaju taj ritual kao secanje na njihovo robstvo... Udjoshe u studio i zarepovashe... i ostalo je istorija. Muzika osta crna a njena glavna obelezja ostadoshe parenje, pamuk (u vidu trenerki) i naravno nepovezana pricha o tome kako nishta ne valja... 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) Aaaaaaaaah, probavita... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted September 27, 2003 Report Share Posted September 27, 2003 crnci se parili na krevetima?! doubt it, osto su spavali na zemlji... ostatak price deluje realno, koliko i prica o tome kako su bosanci svercovali ovce u buricima od doboja do beograda. naravno, preko valjeva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOTZE Posted September 27, 2003 Report Share Posted September 27, 2003 - -- ---UZ PRIMEDBU DA SE SVECANO ODRICEM SVOJE HIP-HIP PROSLOSTI!!(ah bolna '93) IZJAVLJUJEM,U ARIJEVSKOM UHU DA SAMO KRETEN MOZE HIP HOP DA ,NE SHVATI OZBILJNO ILI NEOZBILJNO, VEC DA UOPSTE SHVATI! MA DAJ, TI LJUDI NI SAMI SEBE NE SHVATAJU OZBILJNO!! :ne: :ne: - - --SVAKA BUDALA KOJA SE NA TO LOZI, TREBA DA ZNA DA JE CRNAC NASTAO O MAJMUNA,DODUSE PLEMENITOM SELEKCIJOM(sto jes; jes!) a BELCI SU DIREKTNI POTOMCI BOGOVA LICNO!!!- - --DOKAZ PARALELE IZMEDJU MAJMUNSKE SELEKCIJE I CRNACKE INTELIGENCIJE JE GORILA KOKO KOJA JE NAUCILA PREKO 30 ZNAKOVA I KOMUNICIRALA SA SVOJIM GAZDAMA JEZIKOM GLUVONEMIH!!! - --ZNALA JE I DA CITA VECINU SLOVA,STO SE I OCEKUJE OD CRNCA, JER DA NAM ONI TREBAJU DA NAM DONOSE PAPUCE, BOG BI IM DAO KLEMPAVE USI I REP DA NJIME MASU! - OVAKO SE SAMO KLATE, KAO ORANGUTANI U KNJIZI O DZUNGLI!!!- - ---VALJDA JE TO TO... - MALO SAM POPIO,IZVINITE... :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Toza^ Posted September 27, 2003 Report Share Posted September 27, 2003 ... I ONDA MRMOT UZE COKOLADU I ZAVI JE U FOLIJU... :| Stvarno se nadam da niste ozbiljni... Mrzim jeb*ne rasiste... Zar nije Majkl Dzekson dokazao celom svetu (uz zrtvu da sada izgleda kao plasticna lutka) da od crnca moze da postane belac... I ko se to toliko ponosi svojom belom kozom??? Koja je rasa donela najvise propasti i ubijanja... Nesto se ne secam da su crnci zapocinjali neke ratove velikih razmera... Ziveli su u skladu sa prirodom , dok su belci svim snagama pokusavali da se od nje odvoje i stvore coveka-kompjutera... Ljudi koji se ponasaju prema drugim ljudima (druge rase) kao prema robovimaorudjunizima gori su od najgorih zivotinja !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Toza^ Posted September 27, 2003 Report Share Posted September 27, 2003 Zar nije prirodno i pozitivno pisati muziku prozetu covekovim nagonima ? Kao metal je iznad toga... 90 % je agresija i zelja za dominacijom , pa sad vidi sta je tu pozitivnije i pametnije... A ja mislim da je 90 % agresije uzrokovan seksualnim frustracijama... I dok su se crnci kresali , belci su smisljali atomsku bombu... I ko se tu vise razvio - vidi sa jedne strane truli kapitalizam i TV kulturu , a sa druge plemenske organizacije koje jos postoje po Africi medju kojima stvarno ima idilicnih... Uzivaju u plodovima prirode , dok se mi zaglupljujemo i degenerisemo ispred tv-a... U medjuplemenskim ratovima u Africi danas je senzacija da se neko ozbiljnije povredi... Jea , idemo u kosmos da sirimo nase otpatke i seksualne frustracije i trazimo neke "vise" smisle postojanja umesto da se vratimo prirodi i zivimo onako kako smo rodjeni da zivimo... I to sa nizom inteligencijom... Bila je prica o nekom liku iz nekog plemena (mislim da je Indijanac) i nasao negde udzbenik za matematiku osnovne skole - i iz toga izveo neke formule zbog kojih su se veliki matemeticari godinama cudili... Kao ziveo je van "civilizacije" pa je cudno... ufff... nadam se da se niste potpuno zajebavali dok ste pisali jer cu onda da se osecam veoma glupo sto sam se naljutio... Izvinjavam se ako sam malo prenaglio - osetljiv sam na temu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariyeta Posted September 27, 2003 Report Share Posted September 27, 2003 evo jos malo stihova jedna meni very draga pesmica...ocekujem da se Wolf javi i prokomentarise u pitanju su WITB ...iskopah na racunaru dosta Marcelovih textova koji su veoma "shvatljivi" :roll: (ko ono bese pomenu da niko normalan ne razume hip-hop? )...al' fuckat, ne znam sta od njih sme da se "objavi". Zajeb'o je i moje omiljene WITB Svako od nas gleda ponekad u ponor, Sa mnogo vise problema nego Sara Konor, Mora da je veliki ofsajd ovde bio, Kad hiljade ljudi zvizdi u karnevalu za Rio, Sanse za sve su male ali zato I retke I bolje da zvacem gume nego gumene metke, Ma ne, nikad se ne bih ubio, ma sta izgubio Zbog tebe, sestre, keve, caleta I sebe Zbog Who is the best, zbog ortaka iz kraja Jer ja sam samo karika sto ceo lanac spaja, Zbog onih koji me vole cak I kad sam dole, Jer onda iz pepela se dizem I same pobede nizem I sam bog zna sta moze da se desi, Kad svedu se racuni I pomnoze se gresi, Ti samo pusti PLAY sa disca ili trake I skloni mi oblake laganim pokretom sake REF: Kad stignem do kraja puta I ako sve lose krene Budi blizu I daj mi snage Otvori nebo za mene Ali stvarno ponekad dosta mi je svega Kada igraju se sa mnom kao da ime mi je SEGA, Ja sam vrhunski borac sa jos uvek malo treme, Sve zbog pravih ljubavi u pogreesno vreme Ja znam da neki zele da smo pokojni, Samo da bi onda oni bili spokojni, Ne okrecem obraz samo brojim do pet, Sta mislis da tamo pise da BEOGRAD JE SVET A meci kao igracke oko glava lete, A igracke se uvek prvo zakace za dete, Ne krivi me, ja drugim stvarima sam vodjen Ja nisam ovo ostvario, ja sam samo ovde rodjen Ali sam bog zna sta moze da se desi, Ako se desi, molim te ne pitaj me gde si, Uzmi kljuc pravih vrata, stisni prave kvake I skloni mi oblake laganim pokretom sake REF Ja gledao sam ljude kako umiru, I gledao sam ljude kako dobro zive, Slusao sam sta se sme a sta ne sme, A onda pitaju me zasto pisem ovakve pesme Jer ti mozda ne razumes moj beogradski sleng, Al’ ja spreman sam za trijumf kao Wu-Tang I slavom I lovom dabome, A ovo je za slucaj da me nekako sprece u tome Jer samo preko mene znate vec kakvog Oni mogu me pobediti, samo takvog Ne, ne, ja ne zivim na lovorikama Ja sam dobar covek sa nekim losim navikama I ne spustam pogled, Vec mirne savesti u oci svakog gledam I dok god mogu da pisem ja necu da se predam, A kad moje rime ne budu jake, Samo skloni mi oblake pokretom sake REF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pagan Saviour Posted September 27, 2003 Report Share Posted September 27, 2003 Strani hop je sranje hail domacem hopu ali ne onim sranjima kao sto su 187 i kes kolica i vlazna pica najjaci su Bad Copy/Ajs Nigrutin,Shorty,V.I.P,Beogradski Sindikat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pagan Saviour Posted September 27, 2003 Report Share Posted September 27, 2003 www.edesi.co.yu a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariyeta Posted September 27, 2003 Report Share Posted September 27, 2003 vip, juice ...isto sranje! mislim da se cak ta pesma kes kolica dok je juice biyo u vip vodila kao njihova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herr_Wolf Posted September 27, 2003 Report Share Posted September 27, 2003 E izvinite, ne mogu da komentarisem pesmu mrzi me da chitam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Toza^ Posted September 27, 2003 Report Share Posted September 27, 2003 Nasao sam neki mp3 od Marcela... a: a: a: Samo ne znam da li je pesma ili sta... Zove se "Artisti vs Izvodjci" ... hmmm... Prokomentarisacu kad poslusam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Toza^ Posted September 27, 2003 Report Share Posted September 27, 2003 Zovite me Brzi ! OK , jeste pesma !!! I nije neki tekst (ustvari i ne zanima me tema teksta bas toliko)... Ali ipak GENIJALNO!!! Svidja mi se bit (valda se tako kaze za muziku koja ide u pozadini...) - onako kao malo mracnije - spooky sa upadima neceg sto podseca na violinu... I nadao sam se da ce da bude ovako nesto... Ovo bi stvarno mogao da slusam... a: JAO , STO SAM SE SAD NAPRZIO !!! Moram da cujem ono cega ste postovali tekst !!!!! -bas sam przotina... ccc ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted September 28, 2003 Report Share Posted September 28, 2003 neko salje textove koje me mrzi da procitam, pa necu ni da saljem kontra tekst... nya... pokojni tozo, evo jedne parafraze za tebe. u pitanju je crna guja: "ali secate li se, ja sam vam spasao zivot kad smo se sukobili sa pigmejcima..." "ah, da, ubili ste onog jadnika koji je hteo da me kolje mangom, i sta sad? ne mogu da vam pomognem sada, kapetane." "ali, bio je to jako ostar mango!" "pa dobro, stavite gace na glavu, dve slamke u nos i govorite 'blob' na sve sto vas pitaju. poslace vas u ludaru, pa kuci. dovidjenja!" inace, miroljubiva plemena zive u plodnim krajevima, pa su debeli i smireni, jer im je dovoljno da pruze ruku i uberu vocku... dok tamo gde je glad... sumnjam... "jel imate ljudozdere?" "ne, sve smo ih pojeli!" a za "urbana plemena" na vrelim ulicama americkih gradova znam da su miroljubivi koliko i prosecni zemunski klan. i opet ce neko reci: "belci su krivi za sve!' sta keva kaze malom crnji kad napuni 3 godine? da mu kosarkasku loptu i kaze: "vezbaj, sine, jedino ces tako postati covek!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted September 28, 2003 Report Share Posted September 28, 2003 Zovite me Brzi ! OK , jeste pesma !!! I nije neki tekst (ustvari i ne zanima me tema teksta bas toliko)... Ali ipak GENIJALNO!!! Svidja mi se bit (valda se tako kaze za muziku koja ide u pozadini...) - onako kao malo mracnije - spooky sa upadima neceg sto podseca na violinu... I nadao sam se da ce da bude ovako nesto... Ovo bi stvarno mogao da slusam... JAO , STO SAM SE SAD NAPRZIO !!! Moram da cujem ono cega ste postovali tekst !!!!! -bas sam przotina... ccc ... Pa dobro, text opet ima poruku... inache pesma se zove "Artisti Vs. Izdavachi" E, da, bit za "Snovidjenje" je isto spooky P.S. Shta mislite, ko ima kompletnog Marchela vecj sad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Toza^ Posted September 28, 2003 Report Share Posted September 28, 2003 To za urbana plemena je stvarno tuzno i istinito... Nisu belci 100 % za to krivi... Krivi su jer su ih kidnapovali iz Afrike , iskoriscavali i odjednom pustili da se snalaze onako dronjavi , bedni i diskriminisani... Crnci su krivi jer nisu bili dostojanstveniji u svojoj bedi i besparici , pa su krenuli linijom najmanjeg otpora za brzo bogacenje umesto da godinama i godinama (generacijama) rade postene (opet robovske) poslove za malu kintu ne bi li skupili za kiriju... Ima svuda izuzetaka... I to za basket je tuzno - moraju da izigravaju "klovnove" pred gomilama ljudi da bi ih cenili/da bi imali para (ok , ovo je malo jaka rec - verujem da neki crnci stvarno vole basket)... To im je kao jedino sigurno mesto gde mogu da se probiju (uz strasan rad i zrtvovanje) , a da nisu sputavani rasnim predrasudama drugih... Znam da se rasizam "neguje" u mnogim porodicama/okruzenjima i nije lako da ga se otarasis (a nije ni lako uzdrzati se od rasistickih komentara - pa i da su iz zezanja...) ali zasto biti bas toliko plitak ??? Verujem da kad bi svaki inteligentan covek malo vise razmislio o temi (ali kako da se tv generacija natera da razmislja...) u jednom momentu rekao sebi - pa i oni su ljudi kao i mi... Povrsnost u razmisljanju je najveci neprijatelj covecanstva i donosi najvise patnja i unistavanja , a opet drustvo se razvija tako da ga sve vise neguje... Sve veca zaglupljivanja u kapitalizmu... ...I ZATO CUJTE MOJE PROROCANSTVO !!! KAD SEDAM VELIKIH SUNCA PRODJE VELIKA KUGA CE BITI POSLATA NA SVET !!! I BOG CE PROHODATI ZEMLJOM I SVOJIM PLAMTECIM MACEM , MUNJAMA IZ DUPETA I LOSIM ZADAHOM CE PRESUDITI SVIM GRESNICIMA !!! I GROZNO CE SE PREVIJATI NJIHOVA TELESA U BOLU I PATNJI !!! I TAD CE PITATI GRESNICI - "O GOSPODE , SAD UVIDJAMO NASE GRESKE... MOZEMO LI DA SE SAD NEKAKO ISKUPIMO???" A BOG CE ODGOVORITI GRESNICIMA - "PRC!!!" AAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!! *(ne mogu dugo da budem ozbiljan... ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Toza^ Posted September 28, 2003 Report Share Posted September 28, 2003 citat: "P.S. Shta mislite, ko ima kompletnog Marchela vecj sad? " hmmm... da sam na tvom mestu , ja bih dvaput zakljucao vrata... Mariyeta valda zna gde stanujes , a ja imam svoje metode da je nateram da prica... hehehe .... Ma samo ti nama javi kad izadje to cudo i gde ce da ima da se kupi... (i postedecu ti zivot ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariyeta Posted September 28, 2003 Report Share Posted September 28, 2003 ne znam gde Sima zivi ali za onu lutku Cartmana dacu ti Marcelovu adresu i broj fona u Paracinu pa smaraj njegove matore....ako lutka bude sa nastavkom dobices i njegov broj moba a: salim se ...ja cu da cekam da izadje...sa sve bookom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts