Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

meni je u poslednje vreme tyler najslabiji. previse se trudi, iritantan je.

domo mi je super, jedan od boljih weed repera, bolji od wiz khalife svakako.

Posted

meni su mellowhype u zadnje vreme najzanimljiviji. ovo shto kazesh za tajlera je tachno, ali kapiram da ce wolf biti dobar, bez obzira na to.

valjda ce i majk dzijev gold uskoro, vec godinu dana se najavljuje. ona forest green pesma mi je skroz do jaja.

Posted

Lazo(a i ostali), aj preporuci nesto sto zvuci kao J Dilla ili Quasimoto. Ne bih kopiju bas, vec vise taj fazon hip-hopa koji se orijentise na takav neki beatmaking. Ili neki logican nastavak te price. Nisam mnogo hip-hopa slusao, tako da ne mora biti UG nek veliki u pitanju, bitan mi je kvalitet, posto sta god da mi preorucis verovatno nisam slusao.

Posted

Onru sam slusao, kida. Mada, mogao bih Madliba solo, to sam samo ovlash preslusao.

Meni je Ras G odlican isto, pogotovo ovaj album iz 2011, njega bas vrtim ovih dana.

Posted

ja bas retko slusam taj instrumentalni hip hop, ali ima ga bas dosta.

blockhead mi je super, mada ne znam da li bih ga uporedio sa dillom, ali jeste sample-based sve sto on radi.

Posted (edited)

Ima ga krsha, ja uglavno to slusam kad ne znam sta da pustim, posto je dobro, a lako ulazi usi. Pogotovo ova nova Brainfeeder scena, to su sve sami ziceri.

Edited by Uruk Hai