Lunar Posted June 4, 2012 Report Posted June 4, 2012 Prosao sam kroz 4 njegova freestylea, ne bi li pronasao ovaj gde repuje na Spanskom. Tako ce te ti i Azal jednog dana kada budete imali svoju rep grupu. Quote
Lou Posted June 4, 2012 Report Posted June 4, 2012 Ma, nema on veze sa fristajlom, ali ovo mi je urnebesno. Quote
SkullKrusheR Posted June 5, 2012 Report Posted June 5, 2012 brat moj drogash masni, vrh spot... Quote
Lou Posted June 6, 2012 Report Posted June 6, 2012 Daj da pitam ovo ovde, zanima me već neko vreme - u kom trenutku su pojedini reperi počeli da govore "aks" umesto "ask", u čemu je tu fora? Quote
SkullKrusheR Posted June 6, 2012 Report Posted June 6, 2012 haha, ja se to pitam svaki put kad mi naidje kendrick lamar u plejeru na mobilnom (pre 15-20 minuta poslednji put). Quote
azal Posted June 6, 2012 Report Posted June 6, 2012 jos se on racuna u grupi pametnijih repera pa ti vidi Quote
SkullKrusheR Posted June 6, 2012 Report Posted June 6, 2012 ja izneverovao kad sam chuo asap rocky-a kako pricha u nekom intervjuu. koje su ono konstrukcije rechenica, sisu ti jebem. taj nije video ni zabavishta, a kamoli shkole. Quote
SkullKrusheR Posted June 7, 2012 Report Posted June 7, 2012 vigilante mike. opasan spot. ni na kraj pameti da je el-p regan. Quote
Lou Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 Ako nekoga zanima: Dragi prijatelji, ELEMENTAL SE VRAĆA U BOŽIDARAC U ČETVRTAK 14. JUNA! Centar za kulturu Božidarac i Turistička organizacija grada Zagreba Beograđanima poklanjaju BESPLATAN koncert hrvatske hip-hop atrakcije, grupe ELEMENTAL! Elemental će Beograđane podsetiti na pesme sa aktuelnog albuma "Vertigo", ali i na hitove sa ranijih izdanja zahvaljujući kojima su stekli popularnost među omladinom širom regiona. Svi posetioci koncerta biće u prilici da se podsete sjajne atmosfere koju je Elemental proizveo na solističkom koncertu održanom zimus, takođe u Božidarcu. Elemental će u CZK ,,Božidarac" nastupiti u okviru prezentacije letnje turističke ponude grada Zagreba. Pozitivan komšijski duh će se širiti Božidarcem u četvrtak 14. juna sa početkom u 22.00! Quote
Talvi Posted June 10, 2012 Report Posted June 10, 2012 (edited) Kakav masakr sinoć, sunce ti jebem. Ne sećam se tačnog redosleda, pa ću samo da nabacam sve što je bilo: istina (kao intro) govno je na vatri (ova jeste bila prva) svodničin h323 kralj ribara kamiondžije liu kang narodna meko sranje punjene paprike ubij se the govno maci cigan lovrinac dalmacija siromašan leteće sranje ZGB deblo after u zatvoru za bebu bis: krek kuća miris lovrinac (opet ) vrh je atmosfera bila, oko 500 ljudi, baš su se iznenadili likovi koliko ih je volela masa. I da, rispekt za bubnjara u High On Fire majici Edited June 10, 2012 by Talvi Quote
SkullKrusheR Posted June 10, 2012 Report Posted June 10, 2012 au, bruka. bash mi zao shto nisam bio. zvao me ortak sa certa dok je ishao lovrinac, mada sam jedva prepoznao koja pesma ide koliko je krchalo. nadam se da ce doci opet i da sledeci put nece biti pred ispitni rok i da cu biti pri parama. samo me zanima na koju foru izvode krek kucu uzivo? jesu poveli nekog od nekih tvrdih likova ili kako? Quote
Talvi Posted June 10, 2012 Report Posted June 10, 2012 Ne, skraćena je, ne sviraju strofe koje Papi i ostali gosti rade. "Cigan" je isto krenula odmah od 2. strofe, npr. Inače, "Svodničin" u lajv verziji je jebena dominacija Quote
SkullKrusheR Posted June 10, 2012 Report Posted June 10, 2012 da, slushao sam ranije svodnichin' lajv verziju sa instrumentima. bruka. sledeci put ne propushtam sigurno. Quote
Talvi Posted June 10, 2012 Report Posted June 10, 2012 Meni je najveće iznenađenje bilo kad su počeli sa "Govno je na vatri", to je bila tipa poslednja stvar sa kojom bih očekivao da krenu, samo odjednom poče onaj De La Soul-ov beat. Quote
SkullKrusheR Posted June 10, 2012 Report Posted June 10, 2012 evo izveshtaja sa popboksa... http://www.popboks.com/tekst.php?ID=8944 Quote
Recommended Posts