azal Posted July 4, 2012 Report Posted July 4, 2012 ozbiljno ozbiljno http://soundcloud.com/nasirjones/loco-motive/ Quote
SkullKrusheR Posted July 4, 2012 Report Posted July 4, 2012 au. ako ovakav bude ostatak albuma, bice ovo opasno. Quote
Lunar Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 Tylerovi tweetovi (malo)pre i posle, kada je Frank Ocean izasao javno priznao da je gay. Oce li taj njegov drugi album, pa da pevam sa njim gay refrene i da se dodirujem. Quote
Lou Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 Previše se prašine podiglo oko toga. A čovek je bi, što je nagovestio u strofi na "Oldie". Quote
Lunar Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 (edited) Jel na toj pesmi, prvi put Frank repuje? Ili ja zivim u ne znanju. Inace Earl pokidao najvise u Oldie. Shvatam da je bi, ne bi li mogao da pise u albumu o zenama. Drugacije ne bi bilo uverljivo, ali sam kaze u onom pismu da poslednje tri ljubaci su mu likovi. Meni je to cool, i ni malo mi ne smeta, nek prica i radi sta voli, to je valjda poenta OFa. Edited July 5, 2012 by Lunar Quote
azal Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 nije ni rekao da je gej ni bi nego da je bio intiman i zaljubljen u muskarca. nije se definisao. abitno, lik je do jaja i ona pyramids stvar mu je bomba. i onda syd sto im je DJ je lezbaca. Quote
azal Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 pa sa obzirom koliko je hip hop homofobican, jedno 50 puta vise od metala, velika je prica. kapiram da ima brdo pedera tu, mozda ce sad da izadju svi. I'm looking at you Lil Bow Wow. Quote
Lou Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 Samo na njega? Inače, Frenkov album izlazi za desetak dana, bacite link, ako naiđete. Quote
Lou Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 U nedostatku curenja, još uvek gledam svaku epizodu o albumu. Quote
SkullKrusheR Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 sad bash uzeo da pogledam kad sam skidao ranije rhymesayers albume, svaki se pojavio na netu tek posle zvanichnog datuma izlaska. nije sluggo od juche. Quote
Talvi Posted July 7, 2012 Report Posted July 7, 2012 JEBAČI IDEMO http://www.mediaboom.org/373962-aesop-rock-skelethon-2012.html Quote
azal Posted July 8, 2012 Report Posted July 8, 2012 kakav storytelling "Ruby 81" "wore the same hoodie every day like mumm-ra" Quote
Talvi Posted July 8, 2012 Report Posted July 8, 2012 Baš masivan album, trebaće mi vremena da obradim sve stvari kako treba, ali dosta mi se sviđa zasad. Quote
truliandedzombileš! Posted July 8, 2012 Report Posted July 8, 2012 haha, ja na četvrtoj pesmi (KAKVA JE ) i jedva se uzdržavam od ALBUM GODINE izjave. Quote
Talvi Posted July 8, 2012 Report Posted July 8, 2012 "Zero Dark Thirty"? Ona je bila prvi singl, imaš i spot. Quote
SkullKrusheR Posted July 8, 2012 Report Posted July 8, 2012 vrhunski album, nishta manje nisam ni ochekivao. taman kad sam pomislio u jednom trenutku da je malo daunerski album, krece upbeat stvar odmah posle. svega ima, nema dosadnih delova (kao npr. po meni na float-u ili bazooka tooth-u ponegde). jedino mi se chini da nema toliko hitichnih stvari kakvih su imali labor days i none shall pass, mada mozda greshim, nakon josh par slushanja cu zakljuchiti definitivno. chini mi se da ce labor days ostati i dalje omiljeni album, ali ovaj je u najgorem sluchaju 9/10. ne moze ovaj chovek ni prosechan album da izbaci, a kamoli slab. u svakom sluchaju, album koji ce se najvishe slushati tokom ovog leta. Quote
Talvi Posted July 8, 2012 Report Posted July 8, 2012 (edited) Meni je "Zero..." baš hit, a sve se više navlačim i na "ZZZ". Od ovih novih zasad najbolje "Homemade Mummy", "Crows 1", "Cycles To Gehenna" i "Gopher Guts", ta je baš prezajebana. Edited July 8, 2012 by Talvi Quote
Recommended Posts