рогозуб Posted July 13, 2012 Report Posted July 13, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Cz2KTIs34I8 u deskripshn link za skidanje. Quote
Lou Posted July 14, 2012 Report Posted July 14, 2012 (edited) Novi Frank Ocean počne nekako funky/soul sa semplovima, ali to traje samo na par pesama, posle toga se smiri i pređe u raspoloženje kakvo fura do kraja albuma. Laid back, neobavezno, bez jakih bitova i pesama koje se izdvajaju hitičnošću na prvo slušanje, kao što je bio slučaj na Nostalgia, Ultra. Ima dobrih stvari, ali tek treba da se slegne ovako spor i iskuliran album. Edited July 14, 2012 by Lou Quote
Lou Posted July 15, 2012 Report Posted July 15, 2012 Baš su dobri Aesop bonusi, malo su tvrđe stvari nego ostatak albuma, valjda su zato izostale. Quote
truliandedzombileš! Posted July 15, 2012 Report Posted July 15, 2012 kjod smo kdo toga, dajte neke preporuke, slično el-pu, aesopu? Quote
azal Posted July 15, 2012 Report Posted July 15, 2012 pa najbolje ti je da prosaras po def jux izdanjima. cannibal ox, rob sonic, mr lif, cage, itd Quote
Lunar Posted July 16, 2012 Report Posted July 16, 2012 Meni bas novi Frank Ocean nekako previse ravan. Album je namenjen izgleda da ga pustis u pozadini dok radis, ucis, jebes, drogiras. Ako se skoncetrises, previse je opusten, i pesme nikako da dodju do svog vrhunca ili izrazaja. Vise puta sam rekao, eh sto bi bilo dobro da ova pesma ima ovo ili ono. Isto tako sto je svaka naredna pesma neki bridge, malo mi to sjebava celokupni flow albuma. Jedina koja je bas onako hiticna je Thinking bout you i Pyramids. Pyramids je fenomenalna, pogotovo mi se beat dopada, ali malo predugacka. Imam osecaj da je Frank bas iskreno napravio ovaj album, gde se bas opustio i pevao o stvarima oko njega, ali nekako pocne da se gubi jako dugo uz jednolican beat, a ne mogu reci da sam impresioniram tim cime peva. Sve u svemu jos cu slusati album da vidim dal treba da mi legne, da bi provalio cari ovog albuma ili ovako laid back muzika nije za mene. Naprimer prvi Frank me je odusevio na prvo slusanje, valjda sto je bio dosta hiticniji od ovog. Quote
truliandedzombileš! Posted July 16, 2012 Report Posted July 16, 2012 pa najbolje ti je da prosaras po def jux izdanjima. cannibal ox, rob sonic, mr lif, cage, itd hvala. Quote
azal Posted July 18, 2012 Report Posted July 18, 2012 THIS THAT SILK SUEDE LEATHER, YALL NIGGAZ POLYESTER AND RAYON http://soundcloud.com/yourstrulysf/danny-brown-araabmuzik-molly-ringwald Quote
azal Posted July 18, 2012 Report Posted July 18, 2012 (edited) tvrdo sranje mora da bije i da te tera na nasilje, moze da bude neki old school boom bap sa ogromnim basevima ili moze da bude neko nasilno lex luger/waka flaka sranje gde samo zelis da bacas laktove na kurve kad cujes. meko je ovo ovo je tvrdo http://www.youtube.com/watch?v=laBuBysHVNE Edited July 18, 2012 by azal Quote
azal Posted July 18, 2012 Report Posted July 18, 2012 slusao sam ovo pre neki dan, earl jebeno najgori na traci nadam se da ce da se fokusira za album i da ce malo da zivne. ovo sve sto je izbacio otkad je izasao zvuci kao da previse vari i da se malo previse opustio jer mu svi sisaju karu kako je dobar. Quote
SkullKrusheR Posted July 18, 2012 Report Posted July 18, 2012 ni meni se ne svidja nishta od kada se vratio osim strofe na oldie-u. ova nova stvar mlaka previshe. oprashtam mu sve ako album bude valjao. shta se deshava sa earlwolf-om, hoce li biti shta od toga? Quote
azal Posted July 18, 2012 Report Posted July 18, 2012 idu sad na neku veliku turneju po americi koliko videm, ne znam sta se sve snima. video sam da je bio earl sa pharrelom u studio, ako moze neko da ga usmeri na dobar nacin to je on valjda. videcemo. ali ovaj domo se popravio bar meni. debeli shiptar bronson je konstatno dobar, nekako dodje kao rezervni beli ghostface pa mi prija. Quote
SkullKrusheR Posted July 18, 2012 Report Posted July 18, 2012 domo mi vazda bio najmanje zanimljiv u of-u. valja li inache bronson, nikako da se nakanim da ga poslusham? daj neku preporuku. sad gledam nastup djechaka sa egzita i blago sam razocharan. kratka lista (dobro, to nije njihova krivica) uglavnom sachinjena od mtv hitova, oni repuju preko kurca, ivo upada tek na pola nastupa (do tada sam mislio da nije ni doshao), publika polumrtva. u jednom trenutku im i dobosh pao. cimer bio volonter tamo i prichao sa vojkom, ovaj mu rekao da su nezadovoljni kompletnom organizacijom. onaj nastup iz bg-a mi puno zivlje deluje od ovoga. Quote
azal Posted July 18, 2012 Report Posted July 18, 2012 (edited) skoro svaki Bronson mixtape je dobar. Lik je konzistentan, uvek baci dobro sranje. repuje taj throwback 90s NY stil, dosta bajtuje ghostface-a, ali dobar je svakako. zabavan, duhovit, dobar flow, dobri bitovi, dobar rep. inace je kuvar bio i debeo je pa voli mnogo o hrani da repuje. jedino sto je shiptar ovo je cepacina ZASTO NECE DA MI PRIKAZE LINK potrazi na youtube-u Action Bronson & Statik Selektah - 'Not Enough Words'[/background] Edited July 18, 2012 by azal Quote
azal Posted July 20, 2012 Report Posted July 20, 2012 http://www.egotripland.com/luv-ny-kool-keith-roc-marciano-pressure-up/ Quote
azal Posted July 21, 2012 Report Posted July 21, 2012 aesop 14,000 prodao prve nedelje. pisanje po El-Pu Quote
Lou Posted July 22, 2012 Report Posted July 22, 2012 Tako i treba. Recite šta hoćete, sranje je dobro i zarazno: Quote
azal Posted July 25, 2012 Report Posted July 25, 2012 novi Kool Keith mixtape je odlican. nije dugo ovako dobar bio. http://totalorgasm.bandcamp.com/track/total-orgasm-mixtape Quote
azal Posted July 25, 2012 Report Posted July 25, 2012 http://sortahuman.bandcamp.com/album/supasonic Quote
Talvi Posted July 25, 2012 Report Posted July 25, 2012 Recite šta hoćete, sranje je dobro i zarazno: [media=] [/media] Kačio ja ranije negde ovuda, hit godine. Quote
Recommended Posts