azal Posted October 29, 2012 Report Posted October 29, 2012 najludji i najkreativniji lik u repu trenutno Quote
Lunar Posted October 30, 2012 Report Posted October 30, 2012 Od 3:28 pa nadalje sa kvalitetnim riopom na kvalitetnim slusalicama, je mind blown. Kao i ceo Dalek, mnogo zabavnije nego slusati na kompu. Quote
sleep024 Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 (edited) <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/6sn__PHhNxE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>] Edited November 2, 2012 by sleep024 Quote
azal Posted November 6, 2012 Report Posted November 6, 2012 pfffffff http://www.youtube.com/watch?v=5URzEH9kPM4 Quote
sleep024 Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 Nešto matoro. [media=] [/media] Quote
SkullKrusheR Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 vast aire objavio na fejsu da on i vordul rade na novom cannibal ox-u! :rockdevil: Quote
Lou Posted November 9, 2012 Report Posted November 9, 2012 najludji i najkreativniji lik u repu trenutno [media=] [/media] Quote
Talvi Posted December 6, 2012 Report Posted December 6, 2012 http://www.dostavazvuka.com/2012/11/kranksvester-2012-free-download.html senzacija, ludnica Quote
SkullKrusheR Posted December 6, 2012 Report Posted December 6, 2012 meni dosadan. repuje dobro, ali monotono mi nekako. Quote
azal Posted December 7, 2012 Report Posted December 7, 2012 pa to mu je ceo fazon. ti minimalni semplovi. nije muzika da se izlozis ali je najkompletniji album koji je izasao od njegovog prosleg albuma. neki bitovi su nenormalni, death parade recimo, kako je slozio semplove thug's prayer 2, bukvalno promeni bit 4-5 puta u pesmi. meni svake nedelje nova pesma omiljena evo spot za deeper izasao Quote
Лука Posted December 7, 2012 Report Posted December 7, 2012 (edited) Meni se najviše svideo Schoolboy Q-ov album ove godine. uz Shabazz za koje sam isto saznao 2012. Odmah da kažem da se ne nalazim stručnim za hip hop, a slušao sam i Roc Marciana ali mi je muzika bila dosadna, pokušaću opet, onaj Kendrik Lamar je malo seljanija, "pool full of poo?", come on. Edited December 7, 2012 by Лука Quote
SkullKrusheR Posted December 7, 2012 Report Posted December 7, 2012 skelethon>c4c>sve ostalo. novi lupe mi je solidan, mic tyson kida, gorepomenuti shabazz i q su isto do jaja. p.o.s. je dobar, ali slabiji od proshlog. mislim da je to to od izdanja koja su mi se svidela ove godine. ima josh par ok naslova, ali ne toliko bitnih. novi duksericin spot... edit: zaboravih rare chandeliers koji je isto solidan. Quote
azal Posted December 8, 2012 Report Posted December 8, 2012 najbolji albumi godine su meni: Lil Ugly Mane - Mista Thug Isolation Aesop Rock - Skelethon Roc Marciano - Reloaded Schoolboy Q - Habits & Contradictions Tree - Sunday School Ka - Grief Pedigree Nacho Picasso & BSBD - Lord of the Fly Kendrick Lamar - good kid, maad city Killer Mike - R.A.P. Music El-P - Cancer4Cure Quote
Lou Posted December 8, 2012 Report Posted December 8, 2012 roc marciano - reloaded samo to. Za njegov fazon je album predugačak, ali je maestralno iskuliran i laidback materijal. Quote
azal Posted December 8, 2012 Report Posted December 8, 2012 ja uzivam i u deluxe izdanju sa bonusima jedina falinka je sto nije stavio My Persona na album http://www.youtube.com/watch?v=KlWd84GmJGo Quote
SkullKrusheR Posted December 8, 2012 Report Posted December 8, 2012 zaboravih killer mike-a, vrh album. kendrik me blago razocharao. par dobrih stvari, ali veci deo albuma je overproduced mtv materijal. ochekivao sam vishe posle odlichnog section.80. Quote
Lou Posted December 8, 2012 Report Posted December 8, 2012 ja uzivam i u deluxe izdanju sa bonusima A da, i ja sam skinuo tu verziju, valjda mi je zato predugo. Quote
azal Posted December 8, 2012 Report Posted December 8, 2012 cekirajte Tree. lik iz Chicaga, pravi neki "soultrap" juznjacki bubnjevi sa soul semplovima. predobar je. Quote
SkullKrusheR Posted December 8, 2012 Report Posted December 8, 2012 evo ko nije slushao vast airove verzije kendrikovih pesama... car. Quote
Recommended Posts