Girl with dangerous powers Posted July 9, 2004 Report Posted July 9, 2004 I naravno ja nikog ne vredjam samo sam realna! A ako ocete da chujete pravi underground hip-hop svratite s vremena na vreme u Akademiju! POSHTOVANJE SVIM ISTOMISHLJENICIMA!!! Ostali mogu samo da !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Mr. Smarty Posted July 9, 2004 Report Posted July 9, 2004 Ali vidis da smo se na kraju svi lepo slozili ...sada posto si vratila temu u zivot pojavice se neki debil i pocece da pljuje...opet ...procitaj predhodnu stranu Quote
Dowla Posted July 9, 2004 Report Posted July 9, 2004 Devojko sa opasnim mocima,jel slusas Hain Teny? Quote
BodyRemover Posted July 9, 2004 Report Posted July 9, 2004 (edited) taman sam ovih dana hteo da otvorim hip hop topic. nemam pojma da ovaj uopste postoji (!?!?!?) samo dve zadnje strane procitah... uzas zivi. marty, nadam se da sada kapiras sta si iznedrio napisavsi da hetfield i dickinson mogu da napisu sjajan rap text. KONZA!!! prvo sam se zapitao: jebote, ko se na ovom sajtu toliko razume u hip hop (i to ne jedan covek, bar nekoliko mora, ipak je ovo diskusija) da se napuni 20 MF strana!?!? posto znam da se verovatno niko udubljuje u ovu muziku necu ni zalaziti dalje od ove predzadnje strane koju slucajno pregledah. zbog cega necu da citam? dve reci: metal forum izdejstvovacu nekako da ovo bude prebrisano ili tureno u neku arhivu ne bi li se ljudi podsecali kako su jadni svojevremeno (verovatno i jos uvek) bili (jesu) a otvoricu jedan topic gde ce da bude zdrava rasprava bez pominjanja fosila metala i njihovih eventualnih rima i lajnova. toliko. poz Edited July 9, 2004 by BodyRemover Quote
Mr. Smarty Posted July 9, 2004 Report Posted July 9, 2004 marty, nadam se da sada kapiras sta si iznedrio napisavsi da hetfield i dickinson mogu da napisu sjajan rap text. Nisam rekao sjajan...inace Dickinson je vec napisao nekoliko takvih textova ...a to da li valjaju ili ne nisam proucavao od sramote Quote
Simadin Posted July 13, 2004 Report Posted July 13, 2004 taman sam ovih dana hteo da otvorim hip hop topic. nemam pojma da ovaj uopste postoji (!?!?!?) samo dve zadnje strane procitah... uzas zivi. marty, nadam se da sada kapiras sta si iznedrio napisavsi da hetfield i dickinson mogu da napisu sjajan rap text. KONZA!!! prvo sam se zapitao: jebote, ko se na ovom sajtu toliko razume u hip hop (i to ne jedan covek, bar nekoliko mora, ipak je ovo diskusija) da se napuni 20 MF strana!?!? posto znam da se verovatno niko udubljuje u ovu muziku necu ni zalaziti dalje od ove predzadnje strane koju slucajno pregledah. zbog cega necu da citam? dve reci: metal forum izdejstvovacu nekako da ovo bude prebrisano ili tureno u neku arhivu ne bi li se ljudi podsecali kako su jadni svojevremeno (verovatno i jos uvek) bili (jesu) a otvoricu jedan topic gde ce da bude zdrava rasprava bez pominjanja fosila metala i njihovih eventualnih rima i lajnova. toliko. poz Heheh, pa ukratko - ja i mozhda josh par ljudi komentarishemo domacju hop scenu, pa se povremeno ubaci neki kreten sa krajnje retardiranom ubilachkom porukom, pa sam onda pokushavao da objasnim ljudima razliku izmedju rap-a i hiphop-a (bezuspeshno, dodushe ) i na kraju sam se smorio i batalio temu (tj. pustio metalce da zhive u zabludi da bi Dickinson mogao da napishe dobar hiphop txt). Toliko... Quote
Girl with dangerous powers Posted July 14, 2004 Report Posted July 14, 2004 Ima josh mnogo ljudi koji slushaju hip-hop samo josh nisu primetili ovaj forum! A shto se tiche toga da je ovo metal sajt ne mora da znachi da je na njemu samo metal populacija, evo ja na primer sam zavrshila ovde zato shto mi je drushtvo reklo da je strava sajt i zato shto gotivim rock i nu metal, iako privatno slusham ISKLJUCHIVO hip-hop! Tako da sigurno ima josh ljudi koji slushaju hop! Quote
Mr. Smarty Posted July 14, 2004 Report Posted July 14, 2004 Heheh, pa ukratko - ja i mozhda josh par ljudi komentarishemo domacju hop scenu, pa se povremeno ubaci neki kreten sa krajnje retardiranom ubilachkom porukom, pa sam onda pokushavao da objasnim ljudima razliku izmedju rap-a i hiphop-a (bezuspeshno, dodushe ) i na kraju sam se smorio i batalio temu (tj. pustio metalce da zhive u zabludi da bi Dickinson mogao da napishe dobar hiphop txt). Toliko... Ajde ne smaraj...ovo je ipak metal forum gde ljudi uglavnom ili mrze ili ne slusaju Rap i HipHop tako da zaista nema potrebe da ubedjujes nekoga u nesto niti da oni ubedjuju tebe...ja sam samo hteo da smirim strasti...zato sam i napravio ona "neortodoksna" poredjenja...a koliko vidim i uspeo sam u tome...barem dok se nije pojavila ova Powerpuff devojcica ...isto bi na primer bilo kada bi neki metalac sa ovog foruma otisao na neki yu-rap forum i tamo smarao ljude o metalu...ovde sigurno necete naci puno "istomisljenika" tako da zaista ne vidim svrhu ove teme...osim ako volite da se svadjate Quote
Mr. Smarty Posted July 14, 2004 Report Posted July 14, 2004 Ima josh mnogo ljudi koji slushaju hip-hop samo josh nisu primetili ovaj forum! A shto se tiche toga da je ovo metal sajt ne mora da znachi da je na njemu samo metal populacija, evo ja na primer sam zavrshila ovde zato shto mi je drushtvo reklo da je strava sajt i zato shto gotivim rock i nu metal, iako privatno slusham ISKLJUCHIVO hip-hop! Tako da sigurno ima josh ljudi koji slushaju hop! Naravno da bi bilo glupo da su svi ovde tr00 metalci ili sta vec...ja licno sebe ni nesmatram kao jednog metalca...kao ni pola ljudi ovde...ali opet nisam bas siguran da bi reperi bili bas dobro prihvaceni na ovom forumu Quote
Gothic Angel Posted July 14, 2004 Report Posted July 14, 2004 znas li koliko ovde ima ljudi koji gotive rep podjednako kao i metal Ja mislim dosta, mozda se i varam Quote
Mr. Smarty Posted July 14, 2004 Report Posted July 14, 2004 A pa to je drugo...i treba nam malo raznolikosti ...ali njih nema bas puno...ali brate da nam sad dolaze neki "old school" tr00 reperi ili sta vec ...mislim da nam to ne treba bar sa sada Quote
Gothic Angel Posted July 14, 2004 Report Posted July 14, 2004 Ja slusam old school troo rap. I to ga bas volim Quote
Mr. Smarty Posted July 14, 2004 Report Posted July 14, 2004 Lose sam se izrazio...mislio sam na ljude koji isljucivo slusaju rap (i novi i stari)...kao ManOwaR fanovi ...i pritom imaju ogranicenu inteligenciju... Quote
Gothic Angel Posted July 14, 2004 Report Posted July 14, 2004 Nemoj tako... ne mora da znaci da su glupi. Znam mnogo ljudi koji slusaju samo rap ili samo Manowar a pametni su Quote
Mr. Smarty Posted July 14, 2004 Report Posted July 14, 2004 Mozda jesu pametni ali su zato ograniceni, tj. "zatvorenog uma"...a to u mojoj "knjizi" ne valja...ima samo bezpotrebno da se svadjaju i ubedjuju...upropastice nam forum Quote
Gothic Angel Posted July 14, 2004 Report Posted July 14, 2004 tesko da su zatvorenog uma. Mozda neki, ali ovi koje ja znam nisu Quote
Mr. Smarty Posted July 14, 2004 Report Posted July 14, 2004 E jebiga onda...svi ti tr00 metalci i reperi koje ja znam su totalni debili...i to ne samo u mojim ocima ...ti mora da bas imas srece sa ljudima Quote
Gothic Angel Posted July 14, 2004 Report Posted July 14, 2004 E jebiga onda...svi ti tr00 metalci i reperi koje ja znam su totalni debili...i to ne samo u mojim ocima ...ti mora da bas imas srece sa ljudima moze biti moze biiiitiii Quote
BodyRemover Posted July 14, 2004 Report Posted July 14, 2004 (edited) ako ne pocnete da pricate o rapu ima da vam pobrisem postove! Beastie Boys konza!!! poz Edited July 14, 2004 by BodyRemover Quote
Mr. Smarty Posted July 14, 2004 Report Posted July 14, 2004 Upravo sam shvatio da je Boro jos pre par stranica ubo sustinu...rekao je "Respect za onih 10% sto valja"...znaci jednom jedinom recenicom bez svadje i bez poredjenja...i tu je trebalo zalkjucati temu Quote
Gothic Angel Posted July 14, 2004 Report Posted July 14, 2004 Cypress Hill konza, koji crni Beastie Quote
darijus Posted July 14, 2004 Report Posted July 14, 2004 ja volim da picim dzitru uz repere...i super se slaze... Quote
Recommended Posts