Wild Rose Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 Pa da Laza inace radi solo rep projekat! Nije jos uvek zavrsen, ali to ce biti apsolutni hit kod nas. Oduvace sve nase "repere" sa scene, ili ga mozda nece niko shvatiti jer nisu navikli na ne-mtv-rep! Vezano za hip hop, rep ili kako god: Jednostavno-ne slusam to... MTV i domaci rep su mi veoma smesni pogotovo ovdasnji reperi, mada sabana imas u svakom muzickom pravcu... Nekako mi je blaza varijanta da slusaju to nego pinkovce i sl. Rep u metalu moze da zvuci jako dobro, ali isto tako i mnogo lose-opet zavisi od benda-nisam protiv toga. Ima dobrih rep izvodjaca, kvalitetnih i sl. samo sto se to kod nas retko slusa, a mene bas ne zanima toliko taj zvuk da bih se trudila da nabavim takvo nesto... Poz od AXI Quote
.alex. Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 @azal glupane. ...a mogao si da se jebes s (debelom) gothicarkom. @black angel i ja mrzim hip-hop! BTW koliko kilograma imash? poz 51/52 kg sto bre? Quote
.alex. Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 (edited) da. ljudi kao sto su Talib Kweli, Mos Def, El-P, itd imaju miion puta intelegentnije i dublje textove nego 99.9% metal bendova. To sto ti mislis da je 50 Cent hip-hop, je nebitno. Mogao bi knjigu da napisem o analizi texta Aesop Rock-a. prvo se informisi, onda smes slobodno da sudis. do tad, nemoj govna jesti. ko sto rekoh,hip-hop me ne zanima,a ako me ne zanima sto bih se informisala? anyways,da,stvarno...ono sto ja mislim je nebitno..zasto bi ikoga zanimalo sta ja mislim?da..ajde.. Edited August 25, 2004 by ~[black_angel]~ Quote
FreaK_ Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 da. ljudi kao sto su Talib Kweli, Mos Def, El-P, itd imaju miion puta intelegentnije i dublje textove nego 99.9% metal bendova. To sto ti mislis da je 50 Cent hip-hop, je nebitno. Mogao bi knjigu da napisem o analizi texta Aesop Rock-a. prvo se informisi, onda smes slobodno da sudis. do tad, nemoj govna jesti. ako oni imaju intel. i dublje textove od 99.9% metal bendova onda je tvoj IQ u minusu cim imas takav stav..... tj. ja u tih 0.01% mogu da ubacim COF.....ako uporedimo sa Talib Kweli Mos Def El-P....cof ima zaista duboke textove....da ne zalazimo sad u gothic pa da ispadne da u tih 0.01% se nalazi 98% metal bendova.... zato nemoj da kenjas i brisite ovu temu.... prvo se informisi, onda smes slobodno da sudis. ja sam npr. dosta informisan jer imam druga koji je za to zaludjen i ja to poshtujem ali da ti kazes da je TO dublje i int. od svih metal bendova......c c c.....cover yourself with something plz !!!!! btw...gde zivis ? ja bih da te ubijem... Quote
marko.petrovic Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 ocu ja goticarku. mozemo i da je delimo. Quote
marko.petrovic Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 Freak: ne seri. Azal: ne seri ni ti. mada je olaksavajuca okolnost sto seres visestruko manje od tu nekih postova Goticarka: ti znas sta ti sledi Quote
Vlaja Buraz Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 ~' date='25. 8. 2004, 21:54'] 51/52 kg sto bre? Da parafraziram Les Claypoola: BuddyR - Jerk ON! Quote
Ivan_Creed Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 Manijaci!!!!!!!!!!!! Jebes planetu ako ti 'hoperi' imaju kao dublji smisao u svojim lirikama, u poredjenju, od vecine metala.. Mnogo tesko rimovati i srati o problemima u 'da hood'-u... Quote
KRANG Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 .. kaže čovek koji sluša slipknot.... i ostali nu shit. da ja iznesem svoje mišljenje: hip-hop je muzika za majmune. a i nu "metal" takođe Quote
Ivan_Creed Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 .. kaže čovek koji sluša slipknot.... i ostali nu shit. da ja iznesem svoje mišljenje: hip-hop je muzika za majmune. a i nu "metal" takođe Jebi se i prijatno! Quote
Vlaja Buraz Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 Čini mi se da ti je spominjao majku. Quote
BodyRemover Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 @krang hoces da se ljubimo? @likovi koji lupaju da su hip-hop tekstovi losi: 187 - Pumpaj Neko bira izmedju ribe il' dve A neko bira kroz koje ce klubove sve Nocas da prodje, da malo opusti se A meni nije bitno nista od toga, ne Veceras biram samo zatamljena stakla Biram nadrkane felne sa pet duplih kraka Cetri hiljade kubika, nije bitna marka Al' bitno je da ima mnogo jaka stakla I kad pojacam do kraja limarija kuka Woofer pumpa, da je u zelucu muka Sony-jev surround system u dva luka Pojacalo od hiljadu vati - kakva bruka I sve to vibrira vazduh, u tome je car Kada prozori se tresu, to prava je stvar Samo da pumpa, da jako udara bas Da se muzika cuje dugo posle nas Pumpaj! Pojacaj jako taj bas Ma hajde, pumpaj i samo gledaj od nas I zato pumpaj! Pumpaj kao i mi I nemoj stati nikad, hajde da pumpamo svi (pa kaze) Pumpaj! Pojacaj jako taj bas Ma hajde, pumpaj i samo gledaj od nas I zato pumpaj! Pumpaj kao i mi I nemoj stati nikad, hajde da pumpamo svi I sada plovim kroz crni grad sasvim sam Niko ne vidi unutra, ja sve vidim i znam Napolju sto stepeni, vrucina iz Rija A ja u kolima sa salom; da, klima mi prija Kao jelka svetli Kenwood CD Alpina sarzer do kraja napunjen je Pored njega ekvilajzer prati zvukove sve Da li ce prozori izdrzati do jutra il' ne? Sve dok pumpa meni najbolje je Samo da pumpa - nista ne zanima me Na mokrom asfaltu kad felne odsijavaju se To je taj prizor koji mami da nas gledaju sve Jer kada cuju taj uragan sto stize Sve zele da ga vide, da pridju mu blize Da udju unutra ... i ostanu, zar ne? Tu u kozi ... one bi radile sve Pumpaj! Pojacaj jako taj bas Ma hajde, pumpaj i samo gledaj od nas I zato pumpaj! Pumpaj kao i mi I nemoj stati nikad, hajde da pumpamo svi (pa kaze) Pumpaj! Pojacaj jako taj bas Ma hajde, pumpaj i samo gledaj od nas I zato pumpaj! Pumpaj kao i mi I nemoj stati nikad, hajde da pumpamo svi Odjednom oko mene cetiri hiljade picica Svaka prica je suvisna osim pola somica Vati, koji tresu cetri kvarta u daljinu Osim besne bazuke koja mi razara masinu Prva, druga ... miris zapaljene gume Cice vriste "pumpaj!" ko to najbolje ume? (Kreci!) Spustam rucnu, svi smo u dimu Opet crveno ispred nas kao u filmu (Gas, gas!) U trecu, cetvrta ... tako drzi Nocas mnogo litara jos mora da se sprzi Za prozor zakacena stotka - da svi vidi ko sme Da nam stane na crtu - i ona njegova je Al' takvog nema, pa se trkam sa sobom sam Auto trese, noc je duga, ali blizi se dan Dok u kolima pumpa a ne boli nas glava Sami ja i moj bas sto u gepeku spava Pumpaj! Pojacaj jako taj bas Ma hajde, pumpaj i samo gledaj od nas I zato pumpaj! Pumpaj kao i mi I nemoj stati nikad, hajde da pumpamo svi (pa kaze) Pumpaj! Pojacaj jako taj bas Ma hajde, pumpaj i samo gledaj od nas I zato pumpaj! Pumpaj kao i mi I nemoj stati nikad, hajde da pumpamo svi Pumpaj! Pojacaj jako taj bas Ma hajde, pumpaj i samo gledaj od nas I zato pumpaj! Pumpaj kao i mi I nemoj stati nikad, hajde da pumpamo svi (ha,ha,ha ... pumpaj, pumpaj, pumpaj!) poz Quote
Ivan_Creed Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 Ne razumem vas ljubitelje, kvazi-metalce (kao da je bitno muzicko opredeljenje)... U svakom slucaju, tezak shit! Quote
PUN(kao)KER Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 najgluplji post leta. GDE SI SAMO NABAVIO TU KRSH SLIKU? Quote
PUN(kao)KER Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 Čini mi se da ti je spominjao majku. NE, SAMO NE KEVUUUU U PROZIVKA ! ! ! Quote
.alex. Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 Da parafraziram Les Claypoola: BuddyR - Jerk ON! wtf? Quote
Vlaja Buraz Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 Sine, to su ti neki crnački kodovi. Ne pitaj ništa. Quote
Gothic Angel Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 Ne razumem vas ljubitelje, kvazi-metalce (kao da je bitno muzicko opredeljenje)... U svakom slucaju, tezak shit! niko ovde nije pricao o kavzi metalu, nego o 100% crnackom repu Quote
FreaK_ Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 likovi koji lupaju da su hip-hop tekstovi losi: 187 - Pumpaj Neko bira izmedju ribe il' dve A neko bira kroz koje ce klubove sve Nocas da prodje, da malo opusti se A meni nije bitno nista od toga, ne Veceras biram samo zatamljena stakla Biram nadrkane felne sa pet duplih kraka Cetri hiljade kubika, nije bitna marka Al' bitno je da ima mnogo jaka stakla I kad pojacam do kraja limarija kuka Woofer pumpa, da je u zelucu muka Sony-jev surround system u dva luka Pojacalo od hiljadu vati - kakva bruka ja ne znam za vas ali i dalje ne vidim "dubinu" ovog texta....pazi ovo...i dalje sam se uhvatio za COF the angel has fallen for i thought her lost no heaven would silence the pain teach me the secrets the sensual frost.......ja mislim da ovako ide....(ne obazirite se na losh eng.) Quote
BodyRemover Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 1. gluplji si od brene 2. 3. poz Quote
Gothic Angel Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 ja ne znam za vas ali i dalje ne vidim "dubinu" ovog texta....pazi ovo...i dalje sam se uhvatio za COF the angel has fallen for i thought her lost no heaven would silence the pain teach me the secrets the sensual frost.......ja mislim da ovako ide....(ne obazirite se na losh eng.) A ovaj text bi kao trebao da ima dubinu?? P.S. Ako jos nisi provalio BodyR se zajebava. Quote
BodyRemover Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 @azal C Ya - Jelena Usedelica Jeca poznata beše u kraju kao riba koja najbolje se kreše Ona gejša je brate, prava kurtizana prava primadona ona sexu je sklona. Znala je ta da po ceo dan i noc da isprobava tu svoju erotsku moc Žarila je palila po kraju i šire pogledom iz koga kite joj vire I kad bi neko reko: "Najveci je moj" ona pitala bi odmah za njegov broj Veliki il' mali njoj nije bilo važno samo da je bata udara snažno. Sex brate beše njena duševna hrana dobra kite brate beše njena slaba strana Velicine i dužine nije htela da broji jer njoj važno samo beše uspravno da stoji. Jelena ti nikad nisi krila da u krevetu uvek najbolja si bila Jelena ti nikad nisi krila da u krevetu uvek najbolja si bila "Ah,ta Jeca" govorili su ljudi "ona znala je svakom svoje telo da nudi" Crnac ili belac, genije il' krelac njoj samo važno beše da je dobar strelac Profesori, naucnici, pametne sve glave pored nje su bili samo oni neznalice prave jer Jeca beše majstor svojega zanata s jedno pet ili šest doktorata Ona imala je telo koje svakome prija ta cura beše tad prava pravcata zmija Ona davala je svakom obline svoje cedne nije obracala pažnju na šta ce da sedne "Jeco! Jeco!",govorili su svi "Ti imala si pravo" govorili su svi "Ti imala si pravo zato volimo te mi" A njoj vazno je bilo samo da je cvrst pa makar to bio i mali prst Jelena ti nikad nisi krila da u krevetu uvek najbolja si bila Jelena ti nikad nisi krila da u krevetu uvek najbolja si bila Sada Jecu niko ne voli više i njoj sad sise previše vise Ona postala je jadna, samo stara koka koju vibrator jedino može da roka Jadna Jeca sada teško joj pada secanje na dane kada je bila mlada kad je mogla, kad je htela po cetu vojnika da strpa medu noge... i da ih slika Pijandura teška sada postala je ona i umesto sexu sada picu je sklona i bez pica Jeca ne može više i bez njega jadna ne može sada ni da diše. Jelena ti nikad nisi krila da u krevetu uvek najbolja si bila Jelena ti nikad nisi krila da u krevetu uvek najbolja si bila poz Quote
.alex. Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 Sine, to su ti neki crnački kodovi. Ne pitaj ništa. kakve veze imaju ti kodovi sa mojom kilazom? Quote
Ivan_Creed Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 niko ovde nije pricao o kavzi metalu, nego o 100% crnackom repu Znam, ali i dalje ne znam... Quote
Recommended Posts