Demon Seed Posted June 4, 2019 Report Posted June 4, 2019 Ne znam šta mi bi, obrnuh Jay Z - The Blueprint, moj prvi susret sa Kanyeom i odma sempl od Bouvija u Takeover, i to su se izvrsno poigrali sa hookom jebaše mu kevu, mada mi je Just Blaze omiljeni producenat na albumu, baš mi bilo zanimljivo da pratim ko je koju radio. Kanye mi zrači nekom seljanom tu (ne mislim na njegovu personu), dobre semplove birao i na drugim pesmama ali mi se ne sviđa šta radi s njima, Blaze ga baš kida. I kontam da je ''dobro jutro!'' momenat, ali je l' realno šta radi ovaj Nas na Illmatic, pustih njega sledećeg, ludnica xD cuz I'm an ace when I face the bass :O Quote
azal Posted June 4, 2019 Report Posted June 4, 2019 45 minutes ago, Demon Seed said: Ne znam šta mi bi, obrnuh Jay Z - The Blueprint, moj prvi susret sa Kanyeom i odma sempl od Bouvija u Takeover, prilicno sam siguran da the to Doors sempl Quote
Demon Seed Posted June 4, 2019 Report Posted June 4, 2019 The Doors + Fame od Bouvija, plus na hook "Fame", oni uzvikuju "Lame!" itd, bas su ga uzjahali fino Nasu ipak moz se sagnu jbg lepo sto su se pomirili na kraju ako nisam pomesao s nekim drugim beefom Quote
VoivodBG Posted June 25, 2019 Report Posted June 25, 2019 Danny Brown napravio mix za Warp provodom proslave rodjendana. Ima dosta dobrih traka. Quote
Kumodraski Vo Posted June 28, 2019 Report Posted June 28, 2019 Bandana https://mega.nz/#F!qmQlmSjJ!88223V_bsP5JakSOvpQjRw Quote
SkullKrusheR Posted July 19, 2019 Report Posted July 19, 2019 sat i 20 minuta tvrdog materijala. ima oldskula, a ima modernog. frimen ojebao i tekstove i bitove. Quote
VoivodBG Posted September 6, 2019 Report Posted September 6, 2019 Pappa was a rollin stone So I sold rocks to him Beam up Scotty we got lift off Houston Left my sack in my clothes Mama just did a load8 ball in my jeans Fiends say it taste like soap Quote
Recommended Posts