Girl with dangerous powers Posted October 24, 2004 Report Posted October 24, 2004 hit je J-KWON i njegov singl "Tipsy". [da ne pasteujem ceo text... ako vam se svidelo potrazite ga sami ] Da,da,da,znam!!! klosharska komercijala I mi ovih dana gledamo MTV (verovao ti ili ne)!!! Quote
BodyRemover Posted October 25, 2004 Report Posted October 25, 2004 @milanche izasao je nov sage francis pa ako ga nabavis prvi - javi obavezno ovde. i necro ima novi album. nemam pojma kako se zove. uglavnom sam dobio cover u spam mailu od nekog cd shopa ladno lichi na megadeth covere ukrato, to bi bile novosti. @gwdp < poz Quote
Girl with dangerous powers Posted October 25, 2004 Report Posted October 25, 2004 (edited) "Mile voli disko, disko a ja kolo shumadijsko..." ---------------------------------------------------------------------------------------------- ??????????????????? sta ti bi? Edited October 27, 2004 by black_totem213 Quote
Girl with dangerous powers Posted October 28, 2004 Report Posted October 28, 2004 Aaaaaaaaaaaaaaa shta se bre ovde deshava shto mi upadate u postove!!! Shta kao on moze da prikachi breninu sliq a aj nemogu da spomenem jednu pesmu!!! Aaaaaaaaaaaaaaaa ludim!!! Quote
Milance Dzanki Posted November 1, 2004 Report Posted November 1, 2004 E jedna preporuka: Brother Ali-Shadows of the sun,album je remek delo,gostuje Slug na par pesama...poslusajte ako vec niste Quote
azal Posted November 3, 2004 Report Posted November 3, 2004 Kad ce neki novi Atmosphere? fatso...kakav je novi cLOUDDEAD? Quote
azal Posted November 3, 2004 Report Posted November 3, 2004 El-P je izdao novi album instrumentala koji se zove "Collecting the Kid" DEF JUX uskoro izdaje "Build your own Bazooka Tooth" ...CD gde ces dobiti beatove i glas posebno...pa mozes da pravis svoje verzije pesama...do jaja! Quote
Zagrivuk Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 [50 Cent talking] Ay Em you know my favorite white boy right...I.. I owe you for this one [Chorus] I've been patiently waiting For a track to explode on (yea) You get stunned if you want And yo ass'll get rolled on (It's 50) A fuse like my flows Been hot for so long (yea) If you thinkin I'ma fuckin Fall of your so wrong [50 Cent] I've finished it in my head Like a baby born dead Destination heaven Sittin politic with passin just from 9-11 (yea) The Lords blessing left me lyrically incline (uh huh) Shit I aint even got to try to shine God's a seamstress who tailorfitted my pain I got scribtures in my brain I can spit at your thang Straight out the good book Look niggaz is shook 50 fear no man warrior Swing swords like Conan Picture me pen in hand Write lines knowin' THE SOURCE will quote it When I die they'll read this And say a genius wrote it I grew up witout my Pop Shit that make me bitter I caught cases and got out Does that make me a quitter In this white mans world I'm simmilar to a squirral Lookin for a slut Wit a nice but to get a nut If I get shot today my phone Will stop ringing again These industry niggaz ain't friends They know how to pretend [Chorus (2x)] I've been patiently waiting For a track to explode on (yea) You get stunned if you want And yo ass'll get rolled on (It's 50) A fuse like my flows Been hot for so long (yea) If you thinkin Im'a fuckin Fall of your so wrong (It's 50!!) [Eminem] Youve been patiently waiting To make it through all the hate And debatin weither or not You can even weather the storm When she lay on the table They operating to save you It's like a Angel came to you Sent from the heavens above They think they crazy But they ain't crazy lets face it Shit basically they just playin sick They ain't shit they ain't sayin shit Spray umh 50 (gun shots) A to K get in the way I bring Dre and them wit me And turn this day into fuckin mayhem You stayin wit me Don't let me lose you I'm not tryin to confuse you When I let lose wit this oozee And just shoot through you Izuzu You get the message Am I gettin through to you You know it's comin You motherfuckers dont even kno do you Take some BIG and some PAC And you mix them up in a pot Sprinkle a little bit Yellow Top What the fuck do you got? You got the realest and illest killers Tied up in a knot The Jebanauds of this rap shit Like it or not it's like a fight to the top To see who die for the spot You put your life in this Nothin like survivng a shot Y'all know what time it is Soon as 50 signs on this dot Shit what you know about death threats Cause I get alot Shady Records was 80 seconds Away from the towers Them cowards fucked with the wrong building They meant to hit ours Better evacuate all children Their Nuclear showers theres nothin spookier Your now about to witness the power Fuck umh! [Chorus] I've been patiently waiting For a track to explode on (yea) You get stunned if you want And yo ass'll get rolled on (It's 50) A fuse like my flows Been hot for so long (yea) If you thinkin I'ma fuckin Fall of your so wrong (It's 50!!) It's the Gun Squad here And you hear the shots go off (It's 50, They say It's 50) You see a nigga laid out Wit his fuckin top blown off (It's 50, Man that was'nt 50) They don't holla my name [50 Cent] You should'nt throw stones If you live in a glass house And if you got a glass jaw You should watch your mouth Cause I'll break your face Have you ass runnin Mumbling to the check Your going against me dogg You makin a mistake I split yo lip You lookin like them Michael Jack-Son Jackets Wit all them zippers I'm the boss on this boat You can call me Skipper The way I turn the money over You should call me Flipper Your Bitch a regular Bitch Your callin her Wifey I fucked her feed her fast food You keepin' her Icee I'm down to sell records But not my soul Snoop said this in '94 "We don't love them ho's" I got pennies for my dogs Now I'm rich See the 20's spinnin' Lookin mean on the 6 Nigga's wearin flags Cause the colors match they clothes The get caught in the wrong hood And filled up with holes Motherfucka' [Chorus (2x)] I've been patiently waiting For a track to explode on (yea) You get stunned if you want And yo ass'll get rolled on (It's 50) A fuse like my flows Been hot for so long (yea) If you thinkin Im'a fuckin Fall of your so wrong (It's 50!!) Alo momci i devojke,respect very much,oni imaju gomile novca And money is power,tako da naucite da cenite moc. Quote
Мајор Гашпар Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 bre..ovo dodje kao zenidba milica barjaktara ne razumem se ja u ovo Ako je Sunshine H-H..onda je ok Quote
Мајор Гашпар Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 Sunshine - (Necu da se predam, 1998) - Pusi ga, siso Obukla se nocas kao i da nisi Kad stala si pred mene moj ton se povisi Da li si pri sebi, koji ti je moj Licis mi na...A ona mi ma nemoj" Dovela je kuci i momka pedikira Da tri i po sata je mazi i manikira ma koji sam ti ja tuki-palac Ides mi na...Pusi ga,siso U rebusu je gledam koji je fazon Izbor ne postoji,ne postoji dijapazon Ili ubiti je,ili pustiti je Ili dovuci u sobu unerediti je Posto seku sam njoj inkognito skratio Ustao do vrata,sam nju ispratio Ma koji sam ti ja tuki-palac Ides mi na...Pusi ga,siso Svako vece za nju ja sam umoran A kada ode ja sam oran Misli ne znam da ide do svalera I da glumim kavaljera Svece gore odavno dok u sobu stize Njena sestra i skida svoj neglize Ma koji sam ti ja tuki-palac. Ides mi na...Pusi ga,siso Kad vratila se zena poce i galama Kad provalio sam da je Animir dama Zatim uvide i ona poznati kostim "Ja uveravam te maco da se njom ne koristim" Ma ko te jebe,sakupicu Harem ili dve,tri barem Ma koji sam ti ja Tuki-palac Ides mi na....Pusi ga,siso Quote
Milance Dzanki Posted November 5, 2004 Report Posted November 5, 2004 A lot of RICH rappers are just POOR excuses Quote
шмизла Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 pa svakako-Da...mada ne slusham hop.... mislim stvarno vas ne razumem...moze neko to isto da pita za metal...a kako ocekujete da drugi postuju vasu muziku ako vi ne postujete tudju? i posle cujem neke price 'niko ne voli jadne napacene metalce'.....logicno... Quote
azal Posted November 9, 2004 Report Posted November 9, 2004 jeeee radio B92 pusta Talib Kweli - Back Up Off Me ovo drugi single? znam da je prvi bio "I Try" Quote
azal Posted November 9, 2004 Report Posted November 9, 2004 JUNGLE BROTHERS 7.12 DOM OMLADINE "...the Jungle Brothers are about surviving. And helping others to survive." Mada su pripadnici generacije koja je proslavila rap krajem osamdesetih, zajedno sa Public Enemy, Jungle Brothers se generalno smatraju rodonacelnicima fuzije hip hopa i jazza, zajedno sa De La Soul, A Tribe Called Quest i Queen Latifah (takozvana Native Toungues grupa umetnika). Njihovi prvi albumi Straight Out the Jungle (1988) i debi za veliku kucu Warner Brothers - Done By The Forces Of Nature (1989), i dalje sluze kao nepresusan izvor samplova i inspiracije za mnogobrojne hip hop autore sirom sveta. Afrocentricni stihovi i gorke rime Jungle Brothersa nosili su oporije poruke od onih sto je vecina grupa ovog usmerenja u to vreme praktikovala, te su se kljucni clanovi - Mike G i Africa Baby Bam - nasli negde na pola puta izmedju politickog radikalizma Chuck D-ja i jazz/funk/soul miksa manje agresivne brace i sestara. Skrivena poruka o zivotu u velegradu kao zivotu u dzungli i vekiki klupski hit "I'll House You" (u produkciji Todd Terryja), ostali su upamceni kao osnovne vrednosti prvog albuma, da bi se na sledecem JB pojavili u punom poetskom sjaju, sa tekstovima u slavu prava crnaca i posebno crnih zena, citirajuci mnoge ljude, od George Clintona do Isusa, a sve to preko snazne, mastovite muzicke podloge na kojoj su smenjivali disco, africki ritmovi, dobri stari funk samplovi i gospel ukrasi. I mada njihova kasnija izdanja nisu bila tako uspesna, JB su ostali jedan od najcenjenijih "old school" rap grupa, sto je jos jednom potvrdio album VIP iz 2000 godine, na kome im gostuju takva nova velika imena kao sto su Black Eyed Peas. Novi obrt je usledio kad su se nedavno njihovog kataloga dohvatili producenti house i breakbeat muzike. Nijedna rap grupa nije u tako brzom roku dozivela tako veliki broj klupskih remiksa svojih numera, ukljucujuci i objavljivanje posebnog albuma posvecenog njima, belezeci seriju novih hitova sa starim pesmama, koje su ovaj put za dancefloor preuredili najpoznatiji producenti elektronske klupske muzike, sve do samog Fat Boy Slima. Novonastalo interesovanje publike za plesnu muziku sa organskim ritmovima i kakvom-takvom porukom, dovelo je i do novog interesovanja za Jungle Brothers, koji su vec dve godine na nezvanicnoj svetskoj turneji, tokom koje po prvi put dolaze u nas region. Quote
Vlaja Buraz Posted November 11, 2004 Report Posted November 11, 2004 Ja ovog crnčuge što se samozadovoljava. Quote
BodyRemover Posted November 12, 2004 Report Posted November 12, 2004 50 cent je gluplji od mene kada drkam na moniku seles. poz Quote
Zagrivuk Posted November 12, 2004 Report Posted November 12, 2004 50 cent je gluplji od mene kada drkam na moniku seles. poz @BodyRemover hahahhaahahahahhahahahahaa Svaka cast, ali nemoj zaboraviti da je puniji od tebe Monike Seles Quote
Recommended Posts