srdjan Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Bili ste MC? Neverovatno. Svaka vam cast, uspeli ste u zivotu. A sta cete dragi moji reperi, kad vas prodje pubertet i na kraju kao svaki posten reper shvatite da vise volite zvuke harmonike neko usrane matrice? Ko ce se kome smejati? Pa sami sebi naravno, a to je najgore. Quote
BodyRemover Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 trk kuci! baba ti strika palacinke! poz Quote
luktopod Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 trk kuci! baba ti strika palacinke! poz Quote
luktopod Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Bili ste MC? Neverovatno. Svaka vam cast, uspeli ste u zivotu. A sta cete dragi moji reperi, kad vas prodje pubertet i na kraju kao svaki posten reper shvatite da vise volite zvuke harmonike neko usrane matrice? Ko ce se kome smejati? Pa sami sebi naravno, a to je najgore. ja ti kazem, NE SERI!!! Quote
srdjan Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 A ja kazem houuu A jha kazem heeej Kolko ste smesni Quote
Girl with dangerous powers Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 ccc, ccc, ccc, Srdjane razocharavash!!! I shta uopste radish na ovoj temi ako toliko ne gotivish hip-hop, ostavi mesta za ljubitelje!!! HIP-HOP RULESSSSSSSS!!! Quote
Vuk Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 pa pishe RESPECT or NOT ja podrzavam srdjana jer imam nekih sluchajeva bivshih repera... dok nisu preshli 20 kleli su se u rap, a sad "ma kul je to, ali je za zabavu bolji keba" stoga - ne poshtujem Quote
Girl with dangerous powers Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 ja volim RENI iz elemental -------------------> ispravka --------> REMI Kelis jeste najsladja u celoj Hip-Hop/ R'n'B industriji, ali pre je to bila Aaliah!!! A od mushkih? Pa sad... ne znam bash...Recimo LL COOL J. ima lepo razvijenu musqlaturu... Quote
Vuk Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 LL COOL J. ima lepo razvijenu musqlaturu... ll cooj dzej je matora drtina ne secam se kad je on neshto odrepovao poslednji put... a IMA MUSKULATURU??? Alo, Pozega?? Pa on ima 100000 godina bolji je onaj novi mutavi 50 cent Quote
Girl with dangerous powers Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 dok nisu preshli 20 kleli su se u rap, a sad "ma kul je to, ali je za zabavu bolji keba" Ma daj molim te a tu spadaju kao samo hoperi, pa pola vas "metalchica" kao propagira crno, crno, crno, martinke, IM & COF majice a posle ih vidish u gradu mrtve pijane uz Seq, Cecu i ostalu gamad... Poenta---------->Takvih imash uz svaq muzikq to je zato shto je cela SCG otishla u q*ac!!! Quote
Girl with dangerous powers Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 (edited) ll cooj dzej je matora drtina ne secam se kad je on neshto odrepovao poslednji put... a IMA MUSKULATURU??? Alo, Pozega?? Pa on ima 100000 godina bolji je onaj novi mutavi 50 cent Zadnji put------>21.02.2005, Las Vegas Ma daj ne smaraaaaaaaaaaaaaaaaaraj dobro izgleda...uostalom godine nisu bitne... I Shon Koneri ima 100 god pa je i dalje bolji frajer od svih novo pechenih glumchica... Edited March 17, 2005 by Girl with dangerous powers Quote
luktopod Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 -------------------> ispravka --------> REMI Kelis jeste najsladja u celoj Hip-Hop/ R'n'B industriji, ali pre je to bila Aaliah!!! A od mushkih? Pa sad... ne znam bash...Recimo LL COOL J. ima lepo razvijenu musqlaturu... e, nisam video da sam to napisao znam da je remi...mozes se uveriti....pisao sam o njoj na nekoj od prethodnih stranica .... Quote
Valtiel Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 SMRDLJIVI HIP-HOPERI ZATRCEMO VAM SEME KURVINSKO !!!!!!!! Quote
luktopod Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 tacnije OVDE.. .....moj post...hm star 6 meseci Quote
BodyRemover Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 SMRDLJIVI HIP-HOPERI ZATRCEMO VAM SEME KURVINSKO !!!!!!!! pocnite od mene. (nisam hiphoperin ali sam spreman da polozim zrtvu zarad dalje dobrobiti zajednice). poz Quote
luktopod Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 SMRDLJIVI HIP-HOPERI ZATRCEMO VAM SEME KURVINSKO !!!!!!!! polako sico... samo se ti opoosti i uzivaj Quote
Villain Posted March 18, 2005 Report Posted March 18, 2005 -------------------> ispravka --------> REMI Kelis jeste najsladja u celoj Hip-Hop/ R'n'B industriji, ali pre je to bila Aaliah!!! Што се ти не прикључиш на теми Аlicia Keys Quote
Girl with dangerous powers Posted March 18, 2005 Report Posted March 18, 2005 Pa ajde kad me vec zovesh...mogla bih... Quote
Vuk Posted March 18, 2005 Report Posted March 18, 2005 Ma daj molim te a tu spadaju kao samo hoperi, pa pola vas "metalchica" kao propagira crno, crno, crno, martinke, IM & COF majice a posle ih vidish u gradu mrtve pijane uz Seq, Cecu i ostalu gamad... Poenta---------->Takvih imash uz svaq muzikq to je zato shto je cela SCG otishla u q*ac!!! pa nemoj bash "nas" metalchitje... mozda slusham mjetal, ali se definitivno ne oblachim tako... a turbo dzihade ne slusham.... ma to nije zbog nashe usrane scene, nego zato shto ljudi misle da su odrasli pa se radikalno menjaju... mada mi nije jasno kako je moj ortak koji je pozavrshavao muzichke shkole mogao da slusha rap und hip hop??? A normalno je da je preshao na narodnjake kad moze da tezgari Quote
Villain Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 Pa ajde kad me vec zovesh...mogla bih... Respect Quote
Recommended Posts