luktopod Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 zar se ova teme nije zvala hip hop respect or not? Quote
Johnntra Posted March 23, 2005 Report Posted March 23, 2005 Ovo je jace od mene... Znadem neke dobre moderator(k)e, pa ne mogu da odolim a da ne odrepujem ono Gruovo cuveno: Michelle, ti si drolja Svaka zena od tebe je bolja Ali tvoji magneti me vuku Da te ne ispustam celu noc iz ruku Inace, veliki rspktblblblbl (kako god) za 'IP-'OP! Faves: Xibbit, DMX, 2PAC, Coolio, Cypress Hill, i od belaca B-Boys (), Dog-Eat-Dog Domacice: Zone 2, W.I.T.B., poneki stari GRU, 357 (stari), SUNSHINE (ako je to uopste hop) Quote
luktopod Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 Ovo je jace od mene... Znadem neke dobre moderator(k)e, pa ne mogu da odolim a da ne odrepujem ono Gruovo cuveno: Michelle, ti si drolja Svaka zena od tebe je bolja Ali tvoji magneti me vuku Da te ne ispustam celu noc iz ruku Inace, veliki rspktblblblbl (kako god) za 'IP-'OP! Faves: Xibbit, DMX, 2PAC, Coolio, Cypress Hill, i od belaca B-Boys (), Dog-Eat-Dog Domacice: Zone 2, W.I.T.B., poneki stari GRU, 357 (stari), SUNSHINE (ako je to uopste hop) Dog-Eat-Dog zanimljivo Quote
Girl with dangerous powers Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 Napisala sam svoje favorite par (a mozda i vishe) strana u nazad, mrzi me da se ponavljam!!! Quote
Johnntra Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 P.S. Xzibit Jeb'o me djavo, nemam pojma... Ali "Papparazzi" od njega je !!! Quote
Zagrivuk Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 Evo vam novi album 50 cent "The Massacre" uzivajte Quote
Yebiggah Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 (edited) Jel' slusao neko Delinquent habits? mislim prvenstveno na onaj prvi album sa tres delinquentes... Edited March 25, 2005 by R i d d l e R Quote
*nitro* Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 hiphop...sta znam meni je ta muzika izuzetno dosadna, verovatno zato sto je akcenat na rimama a ne na muzici... Video sam neke textove Tupaca i stvarno ima vise nego ok nekih i takve cu da postujem ali nazalost sve vise je onih imbecila sto samo naslazu par recenica koje se rimuju i to je to --- mislim zar nije bolje reci par mudrih reci koje i ne moraju da se rimuju, nego nabacati 8 zilijardi reci koje se rimuju a nemaju nikakvo znacenje? Quote
luktopod Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 ccc...ima shupaka koji bzvz bacaju rime...a ima i onih koji pametno pricaju...oni imaju rispekt, ostali Quote
AGGRESSOR55 Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 ma ljudi ne vide razliku izmedju 187 i Marchela nego ih trpaju u isti kos Quote
RokateLi Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 ma ljudi ne vide razliku izmedju 187 i Marchela nego ih trpaju u isti kos A kakva je razlika Quote
luktopod Posted March 31, 2005 Report Posted March 31, 2005 A kakva je razlika gloopane gloopi! kako mozes da pricas kada nisi cuo? Quote
Girl with dangerous powers Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 A kakva je razlika Lechi seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Quote
AGGRESSOR55 Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 Evo malog poredjenja za onog debila. dakle, u brdu pesama 187 koje pricaju o jebanju, ja sam izabrao ''Pumpaj'': Pumpaj Neko bira izmedju ribe il' dve A neko bira kroz koje ce klubove sve Nocas da prodje, da malo opusti se A meni nije bitno nista od toga, ne Veceras biram samo zatamljena stakla Biram nadrkane felne sa pet duplih kraka Cetri hiljade kubika, nije bitna marka Al' bitno je da ima mnogo jaka stakla I kad pojacam do kraja limarija kuka Woofer pumpa, da je u zelucu muka Sony-jev surround system u dva luka Pojacalo od hiljadu vati, kakva bruka I sve to vibrira vazduh, u tome je car Kada prozori se tresu, to prava je stvar Samo da pumpa, da jako udara bas Da se muzika cuje dugo posle nas Pumpaj! Pojacaj jako taj bas Ma hajde, pumpaj i samo gledaj od nas I zato pumpaj! Pumpaj kao i mi I nemoj stati nikad, hajde da pumpamo svi (pa kaze) I sada plovim kroz crni grad sasvim sam Niko ne vidi unutra, ja sve vidim i znam Napolju sto stepeni, vrucina iz Rija A ja u kolima sa salom; da, klima mi prija Kao jelka svetli Kenwood CD Alpina sarzer do kraja napunjen je Pored njega ekvilajzer prati zvukove sve Da li ce prozori izdrzati do jutra il' ne? Sve dok pumpa meni najbolje je Samo da pumpa nista ne zanima me Na mokrom asfaltu kad felne odsijavaju se To je taj prizor koji mami da nas gledaju sve Jer kada cuju taj uragan sto stize Sve zele da ga vide, da pridju mu blize Da udju unutra ... i ostanu, zar ne? Tu u kozi ... one bi radile sve Odjednom oko mene cetiri hiljade picica Svaka prica je suvisna osim pola somica Vati, koji tresu cetri kvarta u daljinu Osim besne bazuke koja mi razara masinu Prva, druga ... miris zapaljene gume Cice vriste "pumpaj!" ko to najbolje ume? (Kreci!) Spustam rucnu, svi smo u dimu Opet crveno ispred nas kao u filmu (Gas, gas!) U trecu, cetvrta ... tako drzi Nocas mnogo litara jos mora da se sprzi Za prozor zakacena stotka da svi vidi ko sme Da nam stane na crtu i ona njegova je Al' takvog nema, pa se trkam sa sobom sam Auto trese, noc je duga, ali blizi se dan Dok u kolima pumpa a ne boli nas glava Sami ja i moj pas koji u gepeku spava Quote
AGGRESSOR55 Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 A evo ti i jedna poznatija Marchelova pesma Kuca na promaji 1. strofa Ne gledam vremensku prognozu - unapred znam da bice ruzna rast'o sam u koprivama pa nisam postao ruza svarnost tuzna i danas emituje uzivo uzas metez & guzva, zivot k'o nuzda sto nista ne pruza. Sipi jos koju da se zguzvam. Ogledala se gnusam. Dvaes' godina tu sam i skroz sam kao usran! Ma znam ja ustav- zato cu sad svoje da kazem glasno; na to bese imam prava? E bas krasno... Eno ga onaj reper sto sere - kazu u glas to je ta omladina na drogama... pa takvi smo zbog vas! Stekam se za has, zivim ko pas, a vlast moze da cedi mast i boli ih kurac za nas! Promenili ste krupne zverke al su ostale sitne gnjide, pride lopovi svetske lige sto ne brinu nase brige - ljige standardno ne jebu dno drustvene piramide. Ne ide. Znam da ne vide. Taman smo se satro smirili - a ono nova afera: roknuse premijera, narod u cudu zvera - alal vera: u glavnom gradu, po lepom danu, coveka na stakama... ...a gde su bili momci u plavim jaknama? E vidis oni su tad imali pametnijeg posla - da startuju mene jer nosim kapuljacu preko kape! ..a nikad ni jednog pravog krimosa da cape, cave a sad kao akcija, k'o fol hapsi se Legija... ...udavite se bre svi u govna,jebo vas Legija! Sta je do sad cekala Srbija? Epidemija orgija nas ubija... ...i sve je kvazi - satro -nadri, niko nikoga ne bodri, dani modri retko dobri, svi sa glavom u torbi - odbij! Nisam ni ja vise onaj od nekada... plasim se ljudi, raskida, prekida,prekih pogleda, srecu ponekad vidim preko dvogleda. Srce od leda. Od prijava do poraza, nema izlaza... Refren: I sada znam da nema nas... mene je sram. Srbija - kuca na promaji! I znam, java je san... ostajes sam. Srbija - kuca na promaji! I sada znam da nema nas... mene je sram. Srbija - kuca na promaji! I znam, java je san... ostajes sam. Srbija - kuca na promaji! 2. strofa Majko Srbijo, obrisi suze i oprosti kosti i ljudske pakosti svirace tebi opet oda radosti -dajem ti rec! Neces mi vise gledati gadosti kada ljudi shvate... Kad se vrsnjaci iz inostranstva vrate... Nazad na onaj zivot vedar sa svih strana: vraticu Vanji kintu sto sam zajmio pre dva metra dana kupicu novo srce jer je ovo prepuno rana iz starih dana ... dosta rata i krvavih megdana! Za kevu od mene barem dve zene da je u poslu odmene da mi ne vene kao do sad radeci sama u obe smene; za matorog cek, pa nek mu krene nek mu svaka misao zauvek s dugova skrene... A one picke iz SAD-a nek opet gadjaju raketom... to nece da srusi moj mali svet u glavi pod kacketom! I kunem se pred svetom, nece nas vise smatrati metom, rupom, getom... prosli sito i reseto... DOSTA JE! Refren: I sada znam da nema nas... mene je sram. Srbija - kuca na promaji! I znam, java je san... ostajes sam. Srbija - kuca na promaji! I sada znam da nema nas... mene je sram. Srbija - kuca na promaji! I znam, java je san... ostajes sam. Srbija - kuca na promaji! (DJ Ko6a33 - skrecevi) ..open your eyez & think first... ...open your eyez... Refren: I sada znam da nema nas... mene je sram. (DJ Ko6a33 - skrecevi: ...open your eyez...) I znam, java je san... ostajes sam. (DJ Ko6a33 - skrecevi: ...open your eyez...) I sada znam da nema nas... mene je sram. (DJ Ko6a33 - skrecevi: ...open your eyez...) I znam, java je san... ostajes sam. Srbija - kuca na promaji!!! (DJ Ko6a33 - skrecevi) ..open your eyez & think first... ...open your eyez... Quote
RokateLi Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 (edited) gloopane gloopi! kako mozes da pricas kada nisi cuo? Pa nisam cuo, zato i pitam. @AGGRESSOR55 Nisam textove procitao bas do kraja, al' sam shvatio sustinu. A, ti si Aggrressore, jednom prilikom, strpao The Stone i Bethor u isti kos, tako da smo sad kvit. Edited April 1, 2005 by Ingwar, JR Quote
AGGRESSOR55 Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 Pa nisam cuo, zato i pitam. @AGGRESSOR55 Nisam textove procitao bas do kraja, al' sam shvatio sustinu. A, ti si Aggrressore, jednom prilikom, strpao The Stone i Bethor u isti kos, tako da smo sad kvit. Gde bre? Nisam The Stone i Bethor, nego The Stone i May Result. Ali pricamo o Hip-Hop-u. @Sid: Pitao je Quote
luktopod Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 ja sam mislio da je "hiphop...sta znam meni je ta muzika izuzetno dosadna, verovatno zato sto je akcenat na rimama a ne na muzici... Video sam neke textove Tupaca i stvarno ima vise nego ok nekih i takve cu da postujem ali nazalost sve vise je onih imbecila sto samo naslazu par recenica koje se rimuju i to je to --- mislim zar nije bolje reci par mudrih reci koje i ne moraju da se rimuju, nego nabacati 8 zilijardi reci koje se rimuju a nemaju nikakvo znacenje? " to on rekao sorry u svakom sloocaju Quote
AGGRESSOR55 Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 Vidis da ima upitnik na kraju, dakle - pitao je Quote
luktopod Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 ma bre pomesao sam ga sa onim likom sto je pre njega kenjao... opoostite se... Quote
Recommended Posts