Girl with dangerous powers Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 of korz znam te sa riv-a... a mene? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reper_BGScrew Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 a mene? ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
People before Profits Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 meni je bas bedak sto ih nisam slusao na xzitu.............imali su probu posle nas u oranzu bas pred exit..........delovao je sredjeno, ali opet razvaljeno od nechega............kakav je smeshan chova bio..............eee........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manitu Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 overio je pre dva dana. u krevetu. ...overa ili je srcka pukla krajnje je nebitno u ovom trenutku... lik je ziveo hiljadu na sat, u toj ekipi bio najveci i kao takav prvi stigao na cilj ... ako neko trazi uzrok svega, uzrok je zemlja u kojoj zivimo i kako se u istoj zivi ... ... da je danas postojao stage na NG i da su se na njega popeli svi oni koji nesto sviraju, taj cert bi trajao jedno 48 sati .... ali ta ekipa se verovatno nikada nigde nece live okupiti do na ovom poslednjem stage nastupu moskrija, jedinom na kome je cutao .... slava pepelu .... r.i.p. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 No respect for them! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luktopod Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 ne hehe kash Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 meni je bas bedak sto ih nisam slusao na xzitu.............imali su probu posle nas u oranzu bas pred exit..........delovao je sredjeno, ali opet razvaljeno od nechega............kakav je smeshan chova bio..............eee........ Ja nisam mogla dastignem na Ajsa, bukvalno sam trčala posle Slayera ali nisam stigla ! Ali kasnije je Ajzak imao sa Timbetom mini koncert. Bilo je strava! Od hip hopa slusam samo ovaj domaći i to samo ovu 43 ekipu (43 zla, bad copy, prti bee gee i naravno Ajzaka). Tekstovi su genijalni, beat je dobar, nesmaraju... Jedva čekam da Sveži ima neki nastup! Bedak mi što su otkazali ono za Moskrija. Imate informacije na forumu OVOM OVDE. Elem,Moskri ,zgotivila sam ga zbog pesme Pajp, baš je bio kul lik, bedak... 43 BARABO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luktopod Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 dobar bit xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gothic Angel Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 Alzak ima do jaja bit, a tek kilobit...!!! jos malo pa T1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 Mene odusevljava 3000 Evra pesma. Nemate pojma koliko mi se svidja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 No respect for them! Ako je neko dovoljno glup da drogom unisti svoj zivot..bas mi ga je zao.. Ingwar, sta cemo mi ovde.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reper_BGScrew Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 Ako je neko dovoljno glup da drogom unisti svoj zivot..bas mi ga je zao.. Ingwar, sta cemo mi ovde.. nirvana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 nirvana To ti nikad neces razumeti! Kurt nije uzimao drogu da bi bio faca ili da bi izgledao ne znam kako uzviseno,vec zato sto je imao problema sa stomakom i zato sto mu lekovi nisu pomagali pa je rekao sebi :Ako Cu Da Se Osecam Kao Ovisnik Onda Cu To I Da Budem!!!!!!! dok ovi retardirani reperi misle da su face ako stave pet kila nakita pantalone spustene do kolena i da se drogiraju svaki dan po sto puta!!!! Razlika izmedju nirvane i bilo kog takvog repera je velika!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 cini mi se da si malo glup. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 cini mi se da si malo glup. a sto ti se to cini???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 cini mi se da si malo glup. Meni se ne cini, znam 100%. SLUSAJTE VAS DVOJICA MAJKU VAM JEBEM, NOSITE SE U PIZDU MATERINU JEBO VAS TRUE METAL. NIJE MI JASNO STA ZAMISLJATE KOJI KURAC? AJDE OVOG BODOMA NEKAKO I SHVATAM, LIK IMA 14 GODINA ALI ONAJ VARG JE ZESCI RETARD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Isus Banovanik Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 a sto ti se to cini???? zato sto je Varg pametniji od tebe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luktopod Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 Mene odusevljava 3000 Evra pesma. Nemate pojma koliko mi se svidja OVDE.. mozete downloadovati spot za pesmu 3000 jevreja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 Meni se ne cini, znam 100%. SLUSAJTE VAS DVOJICA MAJKU VAM JEBEM, NOSITE SE U PIZDU MATERINU JEBO VAS TRUE METAL. NIJE MI JASNO STA ZAMISLJATE KOJI KURAC? AJDE OVOG BODOMA NEKAKO I SHVATAM, LIK IMA 14 GODINA ALI ONAJ VARG JE ZESCI RETARD ja vidim da si samo ti ovde retard! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 Meni se ne cini, znam 100%. SLUSAJTE VAS DVOJICA MAJKU VAM JEBEM, NOSITE SE U PIZDU MATERINU JEBO VAS TRUE METAL. NIJE MI JASNO STA ZAMISLJATE KOJI KURAC? AJDE OVOG BODOMA NEKAKO I SHVATAM, LIK IMA 14 GODINA ALI ONAJ VARG JE ZESCI RETARD Zasto si tako nervozan,druze..pa svako ima svoje misljenje.Ja tebe nisam nijednom napao...mada znam kad sam ti zap'o za zub..onda kad sam rekao da se death metal ponavlja..pa to je moje misljenje.Ti reci za black sta hoces,nece mi smetati, i dalje cu smatrati da si normalan..ovde smo da razmenimo misljenja a ne da se svadjamo..OK? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 OVDE.. mozete downloadovati spot za pesmu 3000 jevreja Spot je najjaci. Ajs zakon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
шмизла Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 To ti nikad neces razumeti! Kurt nije uzimao drogu da bi bio faca ili da bi izgledao ne znam kako uzviseno,vec zato sto je imao problema sa stomakom i zato sto mu lekovi nisu pomagali pa je rekao sebi :Ako Cu Da Se Osecam Kao Ovisnik Onda Cu To I Da Budem!!!!!!! dok ovi retardirani reperi misle da su face ako stave pet kila nakita pantalone spustene do kolena i da se drogiraju svaki dan po sto puta!!!! Razlika izmedju nirvane i bilo kog takvog repera je velika!!!!!!! meni je ovo malo smeshno To ti nikad neces razumeti! pogotovo ovaj deo sorry, nishta lichno, volim i ja nirvanu, samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 Neko je rekao da su Metalci glupi jer govore da je svaka druga muzika sranje... koliko znam,ovo je Metal forum, a u okviru Metal foruma imamo i teme ne-metal muzike,medju njima i hip hop..da li na nekom hip hop forumu postoji tema o Metalu, osim pljuvanja?I sve vreme govorite o toleranciji, a napadate nas sto smo Metalci, pa gde je onda vasa tolerancija? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 meni je ovo malo smeshno pogotovo ovaj deo sorry, nishta lichno, volim i ja nirvanu, samo pa moze da bude smesno ali tako je!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts