AGGRESSOR55 Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 Ovde ajzak svezi mc kategorija teska od rodjenja na mozgu furam fabricka greska mnooooooooooooogo dobra pesma Quote
шмизла Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 (edited) chije je ono "mi smo zli kurci, spremne su nam kare, da ti rado nalupamo kitama shamare..." ? Edited September 13, 2005 by the_sex_pistol Quote
Ivan_Creed Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 SISAJ QRAC!!! 'oces i mene sada da banujes? Da. Eh, klinja... Quote
Natasha! Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 Ovde ajzak svezi mc kategorija teska od rodjenja na mozgu furam fabricka greska mnooooooooooooogo dobra pesma Bolja je DA BI BIO HAJ DAJ DOBAR BLAJV! Elem, pre neki dan sam nabavila intervju sa B92 - Ajzak i Timbe od nekih 15ak minuta. Dakle, likovi ne mogu da se povežu i sklope rečenicu koliko su naduvani ko dupeta. Ok je sve to, dobre su pesme ali mi je sloš što se razvaljuju od vutre i težih droga... Kao da nisi troo hoper ako se ne radiš nečiim. E to mrzim kod repera... Niko nije strejt. Quote
AGGRESSOR55 Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 Jesi videla onaj intervju Bad Copy sa slovencem? Oni ljudi ne spoznaju granice neozbiljnosti. Quote
Natasha! Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 Jesi videla onaj intervju Bad Copy sa slovencem? Oni ljudi ne spoznaju granice neozbiljnosti. Nisam ali sad kad sam čula da tako nešto postoji, čeznem da ga čujem... Quote
Guest Isus Banovanik Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 Dakle, likovi ne mogu da se povežu i sklope rečenicu koliko su naduvani ko dupeta. Ok je sve to, dobre su pesme ali mi je sloš što se razvaljuju od vutre i težih droga... Kao da nisi troo hoper ako se ne radiš nečiim. E to mrzim kod repera... Niko nije strejt. ma samo kad je toma grobar strejt.. Quote
Natasha! Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 ma samo kad je toma grobar strejt.. Ajde više odjebi od mog političkog opredeljenja... Oćeš?... Quote
Natasha! Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 necu Da, al neću da mi seru ovde zato što me ti zamajavaš da se svađamo o politici na hip hop temi... Quote
Guest Isus Banovanik Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 uopste te ne zamajavam.. ne pada mi na pamet da se svadjam sa wadikalkom o politici Quote
Natasha! Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 uopste te ne zamajavam.. ne pada mi na pamet da se svadjam sa wadikalkom o politici MAWŠ U KUWAC Quote
Mariyeta Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 Elem, pre neki dan sam nabavila intervju sa B92 - Ajzak i Timbe od nekih 15ak minuta. Dakle, likovi ne mogu da se povežu i sklope rečenicu koliko su naduvani ko dupeta. Ok je sve to, dobre su pesme ali mi je sloš što se razvaljuju od vutre i težih droga... Kao da nisi troo hoper ako se ne radiš nečiim. E to mrzim kod repera... Niko nije strejt. ....ne vredi....i dalje si glupa Quote
Narsil Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 ....ne vredi....i dalje si glupa jel a ko si ti da govoris ko je glup a ko nije? Quote
Ivan_Creed Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 Bez vredjanja, pravilnik je to. Quote
Natasha! Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 jel a ko si ti da govoris ko je glup a ko nije? Kako ko je? Pa ona ti je glavna riba ovde... I Marieta: Glupačo infantilana odjebi od mene malo i pozabavi se svojim bednim životom. Na tvoje maliciozne postove više neću odgovarati jer mi je to ispod časti... Elem, zaobiđi me... Quote
Jeremy Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 koliko dugackih reci za tako malo dete Quote
Face Of Melinda Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 Sinoc je btw u skc-u bilo do jaja. Ajs i Vikler su premijerno izveli novu stvar i secam se da je bilo mnogo puta upotrbljena rec qratz Anyways to mi je bila prva hop svirka Quote
Novaliis Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 Sinoc je btw u skc-u bilo do jaja. Ajs i Vikler su premijerno izveli novu stvar i secam se da je bilo mnogo puta upotrbljena rec qratz Anyways to mi je bila prva hop svirka I zadnja..izvini morao sam.. Quote
Guest Isus Visarionovich Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 e kad si morao onda nema problema... Quote
Novaliis Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 Inace,sinoc sam sanjao Ajzaka i jos cetvoricu-petoricu,nisam zapamtio njihove face,uglavnom,pozirali su ko metalci,sa dugim kosama i koznim jaknama.Pa jos i prekrstili ruke.. Quote
Recommended Posts