Gothic Angel Posted August 18, 2003 Report Share Posted August 18, 2003 Pa ja sam samo aludirao na ono sto si rekao.....A ja i dalje mislim da nisi u pravu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted August 18, 2003 Report Share Posted August 18, 2003 Ma hip hop smara...gomila idiota koji pevaju o tome kako su kresnuli neku ribu.... E da i imajte na umu da Rao i HipHop nije isto mada 98% svega toga smara... A ja vidim da ti nemash pojma o tome... ne postoji rap i hiphop, a kamoli josh da se razlikuju! Postoji hiphop, a mc-ing (bacanje rima, repovanje, od te rechi je i nastao taj glupi termin "rap" :roll: ) je jedan od elemenata te kulture... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S Posted August 18, 2003 Report Share Posted August 18, 2003 Jos jedna cinjenica sto se tice onoga da su hoperi egoiste: Recimo pjesma Without Me - Eminem Pjesma govori o tome da nema Eminema cijela muzicka scena bi bila sranje: It feels so empty without me Kakav debil moze tako nesto da napravi??? Sigurno ima jos ovakvih primjera ali jebiga nisam upucen to Powerslayer:I kakve veze imaju metalci sa Lotr-om??? u svakom slucaju lotr film je sranje tako da ne znam koliko ti "neukusa" treba da bi neki branio taj film Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted August 18, 2003 Report Share Posted August 18, 2003 sranje je prejaka rec za lotr film. komercijala bolje zvuci... i ne tvrdim da je to "metalski" film... ni knjiga nije "metalska"... ali slazem se da u metalu ima epsko fantazijskih motiva... i cak mislim da su simpaticni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gothic Angel Posted August 18, 2003 Report Share Posted August 18, 2003 Jos jedna cinjenica sto se tice onoga da su hoperi egoiste: Recimo pjesma Without Me - Eminem Pjesma govori o tome da nema Eminema cijela muzicka scena bi bila sranje: It feels so empty without me Kakav debil moze tako nesto da napravi??? Pa i mi na forumu svaki drugi post pisemo da smo pozercine, gay-evi, blablablabla, sta vec pa to nije istina nego zajebavanje.....ja bi rekao i da je ta pesma zajebancija..... Evo ti isecak iz pesme od Dark Funeral - Satans Mayhem: "Satan The horned emperor of depths Lend to me dark demon wings Grant me the strength for my journey Enshrined in the dark in a cold black casket Cursed to live in this grim immortal existence Father, show mercy upon my tormented soul Reveal the darkened path to the realms of hell..... Realms of hell" Koji bolesnik ovo moze da napisei peva????? Ako je to pevanje i muzika uopste????? Sigurno ima jos ovakvih primjera ali jebiga nisam upucen Pa sto pricas ako nisi upucen??? to Powerslayer:I kakve veze imaju metalci sa Lotr-om??? u svakom slucaju lotr film je sranje tako da ne znam koliko ti \"neukusa\" treba da bi neki branio taj film A sta fali filmu LOTR???? mada to sam nije tema, ali zivo me interesuje, jer govoris mnogo stvari koje nisu tacne i pricas napamet.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:={MaYa}=: Posted August 18, 2003 Report Share Posted August 18, 2003 svuda ima svega i svacega a svako ima pravo na svoj slobodan izbor i misljenje ali ne i da ga namece diktatorski drugome... no opet ocekuje se argumentovanje...inace-pas laje-vetar nosi.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted August 18, 2003 Report Share Posted August 18, 2003 Jos jedna cinjenica sto se tice onoga da su hoperi egoiste:Recimo pjesma Without Me - Eminem Pjesma govori o tome da nema Eminema cijela muzicka scena bi bila sranje: It feels so empty without me Kakav debil moze tako nesto da napravi??? Sigurno ima jos ovakvih primjera ali jebiga nisam upucen to Powerslayer:I kakve veze imaju metalci sa Lotr-om??? u svakom slucaju lotr film je sranje tako da ne znam koliko ti \"neukusa\" treba da bi neki branio taj film Ne vredi tebi objashnjavati... :ne: Shto se pesme tiche, prochitaj izmedju redova (ili bolje prochitaj redove, tj. text ) i videcjesh da se chovek zajebavao, i da se pride isprdeo na MTV Nije ti fora da izvlachish rechenice iz kontexta... A samo pogledaj txtove Manowara ili power metalaca, po tom tvom kriterijumu metalci ispadaju 284 puta vecji egoisti... :roll: A za LOTR... pa metalci se (uglavnom) pale na epic fantasy i te tripove... no, nebitno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kai Hansen Posted August 18, 2003 Report Share Posted August 18, 2003 Metalac sam i ne mogu respektovati hip-hop jer je to samo gomila crnaca koja se tripuje!Ali ako se reperima svidja nek ga slusaju!Njihov izbor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S Posted August 18, 2003 Report Share Posted August 18, 2003 Jos jedna cinjenica sto se tice onoga da su hoperi egoiste:Recimo pjesma Without Me - Eminem Pjesma govori o tome da nema Eminema cijela muzicka scena bi bila sranje: It feels so empty without me Kakav debil moze tako nesto da napravi??? Sigurno ima jos ovakvih primjera ali jebiga nisam upucen to Powerslayer:I kakve veze imaju metalci sa Lotr-om??? u svakom slucaju lotr film je sranje tako da ne znam koliko ti \"neukusa\" treba da bi neki branio taj film Ne vredi tebi objashnjavati... :ne: Shto se pesme tiche, prochitaj izmedju redova (ili bolje prochitaj redove, tj. text ) i videcjesh da se chovek zajebavao, i da se pride isprdeo na MTV Nije ti fora da izvlachish rechenice iz kontexta... A samo pogledaj txtove Manowara ili power metalaca, po tom tvom kriterijumu metalci ispadaju 284 puta vecji egoisti... :roll: A za LOTR... pa metalci se (uglavnom) pale na epic fantasy i te tripove... no, nebitno... Procitaj neki od mojih gornjih postova gdje sam rekao sta ja mislim o textovima u Power metalu a i u Blacku takodje ( to je ono sto se tice Dark Funerala ) To Gothic Angel: Zasto je Lotr los??? Pa koliko imas vremena da ti pricam Svako ko je citao Tolkiena prije nego sto je gledao film sigurno dijeli isto misljenje - ja kao ljubitelj Tolkiena ( znaci i Silmarilion i Hobbit, mada me je potonji smorio ) ne mogu odati ama nikakvo priznanje filmu, prvi dio sam jos kako sazvakao, a posto ovo nije tema o Lotr-u samo cu u kratim crtama reci sta mi se najvise ne svidja da objasnim svoje postupke: Gandalf Vranolujni, jedan jako napet i ozbiljan i nevjerovatno inteligentan carobnjak je napravljen kao dobrocudni starcic koji udara u plafone i radi slicne gegove, Tom Bombadil licnost starija od prstena je izbacena iz cijele price, Utvare Prstena, nemilosrdni crni jahaci bivaju prevareni tako sto hobiti bace drvicu u stranu i ovaj odma potrci za njim kao pseto - citav film je pravljen bez imalo ozbiljnost Film broj 2: to vise nije Lotr prica je otisla u neku trecu krajnost, ubacuju se nekakve Varge, put od Rohana do Helms Klamma je neki totalno deseti, ovamo dolaze vilenjaci u pomoc ljudima s kojima su inace bili u strasnoj zavadi al' eto da svrate malo, Legolas vozi skejtove po zidinama, a Gimli je posebna prica ( ko da je izasao iz Pracetovog romana, tip je prava parodija na epsku fantastiku ) itd. Ovo su samo kratke crte napominjem... I zasto ste vi uopste toliko zapjenili da branite hip-hop, za recimo Blues, Jazz, Rhytm & Blues ( naravno stari ne ovo sto se sada naziva R n' B-om a to je inace nastalo pod uticajem hip hop kulture ) ili neke druge zanrove koji se mogu nazvati muzikom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheRaven Posted August 18, 2003 Report Share Posted August 18, 2003 Hail to the Hip-Hop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gothic Angel Posted August 18, 2003 Report Share Posted August 18, 2003 U vezi LOTR: Znaci ovo je zadnje. Rasprava se krece u pogresnom pravcu!!! Mozemo preci na PP ako hoces!! Inace branio bih ja svaku muziku koja valja, kao sto i radim!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbidangel Posted August 18, 2003 Report Share Posted August 18, 2003 ma kakaw hip-hop??? :? :? :? ljudi owdje smo da bi njegowali metal kulturu i muziku <<< kako filozofski rečeno,zar ne ? >>>> ako ćete o hip-hopu odite fino na neki takaw chat a ne dajte respect takwoj muzici owdje.... thats just my humble opinion... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gothic Angel Posted August 18, 2003 Report Share Posted August 18, 2003 vidish, zato ovde postoji soba "OSTALA Ne-Metal Muzika", u koju spada i RAP, tako da se moze raspravljati i o njemu bez problema, ako neko hoce a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted August 19, 2003 Report Share Posted August 19, 2003 ko kaze da je Eminem komercijalan, je samo gledao spotovo a nikad nije preslusao ceo album... i ko kaze da ta covek nezna da repuje....taj nema ni pola mozga. zato ga i crnci postuju...zato sto baca rime bolje od 99% crnaca na sceni.... u komercijalnom repu, mislim da je sam NAS bolji od Eminema. upravo a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted August 19, 2003 Report Share Posted August 19, 2003 Jos jedna cinjenica sto se tice onoga da su hoperi egoiste:Recimo pjesma Without Me - Eminem Pjesma govori o tome da nema Eminema cijela muzicka scena bi bila sranje: It feels so empty without me Kakav debil moze tako nesto da napravi??? Sigurno ima jos ovakvih primjera ali jebiga nisam upucen to Powerslayer:I kakve veze imaju metalci sa Lotr-om??? u svakom slucaju lotr film je sranje tako da ne znam koliko ti \"neukusa\" treba da bi neki branio taj film Without me je pjesma zajebancija,puna ironije.Da bi to shvatio moras procitati tekst Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbidangel Posted August 19, 2003 Report Share Posted August 19, 2003 vidish, zato ovde postoji soba \"OSTALA Ne-Metal Muzika\", u koju spada i RAP, tako da se moze raspravljati i o njemu bez problema, ako neko hoce a: MA NISAM NI SKUŽILA.... U TOM SLUČAJU .....RESPECT P.S.AL I DALJE OSTAJEM PRI SWOM SKROMNOM MIŠLJENJU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preacher Posted August 19, 2003 Report Share Posted August 19, 2003 Rap je odlicna stvar sve dok se ne shvata suvise ozbiljno(kao i bilo koja druga muzika). Volim da cujem neke grupe,od stranih:Public Enemy,Roots, Wu tang, Beastie Boys,Ice-T,Streets;od domacih:Sunshine, Straight Jackin, Ajs,Bad Copy,Popeye... Medjutim 80% scene mi zestoko ide na nerve. A i vecina nasih mladjanih repera slusaju Paf Fegija i 50 para a nisu ni culi za PE. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herr_Wolf Posted August 19, 2003 Report Share Posted August 19, 2003 E da, ja zaboravih Beastie Boyse, oni su super, doduse nisam ih slusao u poslednje vreme ali znam da su oni odgovorni za jednu od najboljih punk-rock stvari svih vremena - Fight for your right Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flight_Of_Icarus Posted August 19, 2003 Report Share Posted August 19, 2003 Ne volim hip hop ali imaju dobre tekstove a: a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted August 19, 2003 Report Share Posted August 19, 2003 Definitivno prejake txtove imaju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dissolve Girl Posted August 19, 2003 Report Share Posted August 19, 2003 respect. Eminem je strashno talentovan, ali vecj mi je dosadio, tolika fama je dignuta oko njega, toliko izreklamiran da postaje izlizan :roll: volim Beastie Boys 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Brown Posted August 20, 2003 Report Share Posted August 20, 2003 Ma,ja ga nesto preterano ne volim,ali nemam nameru da ga pljujem.Postujem i tu muziku,a slozila bih se sa Simom da je MTV nije merilo.MTV je sranje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eve Guillotine Posted August 20, 2003 Report Share Posted August 20, 2003 Neko je ovde pomenuo Irsku...Pa,ljudi ako ne znate koje face hip-hopa su iz Irske,nije moje da vam kazem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackTheRiffer Posted August 20, 2003 Report Share Posted August 20, 2003 Irska je zakon Mi smo deca prirode Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gothic Angel Posted August 20, 2003 Report Share Posted August 20, 2003 Neko je ovde pomenuo Irsku...Pa,ljudi ako ne znate koje face hip-hopa su iz Irske,nije moje da vam kazem House Of Pain a: a: a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts