Zagrivuk Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 Nova nada US hip-hop scene: http://www.youtube.com/watch?v=si0qsll5Lh0 :) :) Sta fali bakutaneru! Quote
Villain Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 mnoogo mocna stvar, kao prozivka na 50 cent-ov how we do... Quote
Natasha! Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 prvo: to nije 50jeva pesma vec game-ova drugo: parodiju na tu pesmu uradili su bad copy pesmom pimp style. ako se malo bolje poslusa vidi se da su iskopirali one delove gde ovi razvlače reči i viču "aaaa" (znam da ovo sad glupo zvuči al ne mogu da otpevam). al stvarno su isprozivali pesmu da se razumemo, how we do je do jaja pesma Quote
Villain Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 Ja nesto primetio da me ti ganjas ili se tripujem Cudi me da nije bilo brisanja postova Ko sto ''rece'' pokojni Goran Vukovic (Bog da mu dusu prosti) ''Ne znam sta sam kome skrivio, zasto hoce da me ubiju''? A ima jedna pesma od 50ja places to go, ide ovako: I got places to go, I got people to see, The penitentiary, ain't the place for me, I'm warning you do, not tempt me, I'll run up and squeeze And put a hole in you, hole in you... Quote
Natasha! Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 Ja nesto primetio da me ti ganjas ili se tripujem Cudi me da nije bilo brisanja postova sta pricas covece? nemam pojma ko si a i neidemo na iste teme uopste Quote
darthmoog Posted July 19, 2007 Report Posted July 19, 2007 izvali 2 medveda sto se gledaju gore i vidno laznu shapu sto drzi cashu Quote
darthmoog Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 azalov avatar je vrh album..sto se tiche tog old school-a definitivno jedna od najboljih ploci.... Quote
darthmoog Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 (edited) album/ploca/disk/kaseta....isto sranje drugo pakovanje not edit: Ae dajte preporuku za neki hop sa dosta drum n bass-a... edit edita: moze i neki trip hop... Edited July 21, 2007 by darthmaul Quote
azal Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 ne volim ja te kombinacije..englezi se uglavnom bave tim d n b crossover, a bas i ne volim engleze sem dizzee-a i tako nekog grime ili neki dubstep. skini El-P - Fantastic Damage to je hip hop za tebe...glasan, mracan i pun kurac noisy. i dalek naravno. Quote
darthmoog Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Uh jbt...ladno tek sada izvalih da dalek ima novi album Imam Fantastic Damage.... nego jel si slushao ovo http://en.wikipedia.org/wiki/Ice_%28band%29 tu se isto El-p pojavljuje na par pesama...genijalan projekat...i ne...nije genijalan samo zato sto ga je napravio Justin Broadrick iz godflesha...vec stvarno vrh album. Quote
azal Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 nisam slusao to, ali onaj Techno Animal - Brotherhood of the Bomb je do jaja album, isto Broadrick. mada smaraju instrumentali, ima dobrih traka featuring El-P, Vast Aire, Anti pop consortium, Sonic Sum, Dalek, etc. Quote
darthmoog Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 E da i animal je vrh isto...Radio Hades pogotovo..ako ne i bolji od ice-a....jbt tek sada vidim koliko albuma imaju choveche...ja nemam ni pola ovoga... * Ghosts (1991) * Re-Entry (1995) * Babylon Seeker (1996) * Unmanned (1996) * Phobic (1997) * Demonoid version 1 (1997) * Demonoid version 2 (1997) * Techno Animal Vs. Reality(1998) * Cyclops (1998) * Radio Hades (1998) * Monolith (1999) * Symbiotics (1999) * Eraser (2000) * Megaton (2000) * Dead Man's Curse (2001) * Brotherhood of the Bomb (2001) * We Can Build You (2001) Quote
Simadin Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 album/ploca/disk/kaseta....isto sranje drugo pakovanje not edit: Ae dajte preporuku za neki hop sa dosta drum n bass-a... edit edita: moze i neki trip hop... Nisam mislio na sam termin, nego na padez koji si upotrebio Quote
sabre Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 (edited) moze i neki trip hop... RJD2, mf doom, prefuse 73, DJ KRUSH Edited July 24, 2007 by sabre Quote
Cosmic Sailor Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 respekt za sve ali stvarno me nerviraju tipovi kao sto su 50 cent, Diddy i njima slicni. totalno su Grand sa iznimkom sto su milioneri. masu mi se svidja, recimo, njemacki hip hop. od bendova bih izdvojio Freundeskreis, Die Fantastiscen Vier, Such A Surge, Absolute Beginners. jedan hip hop klasik: Freundeskreis - Esperanto http://www.youtube.com/watch?v=uNXdgl7N4j0 Quote
azal Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 RJD2, mf doom, prefuse 73, DJ KRUSH meni ni jedan od ovih nije trip hop, jedino sto RJD2 lici dosta na DJ Shadow-a, koga asociraju sa trip hop-om. Quote
AGGRESSOR55 Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 album/ploca/disk/kaseta....isto sranje drugo pakovanje not edit: Ae dajte preporuku za neki hop sa dosta drum n bass-a... edit edita: moze i neki trip hop... ako hoces dobar drum n' bass sa dosta hip-hopa obavezno nabavi PENDULUM. a sto se tice trip-hopa, pocni prvo sa legendama tipa morcheeba, portishead, massive attack Quote
sabre Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 meni ni jedan od ovih nije trip hop, jedino sto RJD2 lici dosta na DJ Shadow-a, koga asociraju sa trip hop-om.pa dobro, nisam ni mislio cist trip hop, nego vise neki hip hop meets trip hop.osim dj krush-a koji jeste jebiga vise u osnovi trip hop (kako nije?) nego hip hop, osim sto su mu neki albumi jazz.a sto se tice trip-hopa, pocni prvo sa legendama tipa morcheeba, portishead, massive attackmislim da covek ipak trazi neki malo opskurniji *trip hop meets hip hop*, kao sto napisah gore, a ne neki klasicni trip hop, i to jos abecedu i klasike zanra... Quote
AGGRESSOR55 Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 uvek se pocinje od abecede i klasika. decko sigurno misli kao sto vecina misli da je trip hop repovanje o drogama ili tako nesto. Quote
darthmoog Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 @agressor55 nisam slushao pendelum ae bash cu da obidjem....ali naravno da sam slushao portise,morchebu i massive....samo mi treba neshto manje poznato....neki underground da se izrazim Quote
Recommended Posts