Frizzle Fry Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 O dovraga....ali BUKVALNO do VRAGA!!! :) inache...jel neko slushao Tripolis Tribe od vas hopera ovde..hehe???????? Quote
The Trooper Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 video sam temu i cisto da navedem jedan razlog zasto smatram hiphop za gulpost: kao prvo zato sto je muzicki na nuli, kao drugo zato sto hiphop izdize kriminal kao ideal... sta tu ima vredno? Quote
Sinstrel Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 Shut ^ u mo fo gansta! Svidja mi se ova Kanyeva stvar sa Daft Punk. Jel to sada aktuelan robot hop? Mislim, Kanye, 50 Cent, Timbaland... Quote
azal Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 pa da, taj future pop je sad kul. meni se svidja. kanye bas fino odradio dosta tako klavijaturnih beatova, posto je on inace producent koji uglavnom radi sa semplovima. koliko sam cuo, dosta ga inspirisu Justice ovih dana. Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 ajs je keva. i shkabo maestro Quote
^Suicide_Pony^ Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 south central ftw. mada nekad zna da ugusi monotonijom. Quote
Sinstrel Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 Jel slusao neko Socalled? Ha ha kakav car... Quote
darthmoog Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 Ja napokon sebi nabavio A Tribe Called Quest i ta govna i ovo je zlo...mnogo dobar shit..azal picka ne moze da baci 15 din za prazan cd da mi nareze ovo govno vec kupuje neke pedale i ta govna Ville Valo Quote
azal Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 haha sisaj ga. inace poslednji reper novi koji me bas odusevio se zove Cadence Weapon, i iz jeben kanade je. evo stavio sam na sendspace jednu stvar. http://www.sendspace.com/file/2jtp5e Quote
шмизла Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 alo, momci, diplo. ili bar KRS-one ili spank rock. Quote
Simadin Posted October 20, 2007 Report Posted October 20, 2007 Izgleda da si osudjena na moje linkove Eve ti Spank Rock - Yoyoyoyoyo: http://rs10.rapidshare.com/files/1314624/Spank.zip KRS - Life: http://rapidshare.com/files/4313757/Life-06.rar.html Quote
шмизла Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 eh simo nista bez tebe :-) moram da te castim jednom Quote
Trekl Neuljudni Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 It's WU motherfucker's!!! Quote
Trekl Neuljudni Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 Man, check this out- it was this blind man, right? He was feelin' his way down the street with this stick, right? Hey. He walked past this fish market, you know what I'm sayin'? He stopped, he took a deep breath, he said, Woooooo, good morning, ladies. Quote
Simadin Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 eh simo nista bez tebe :-) moram da te castim jednom Moze moze, jeftina sam ja kurva xD Quote
шмизла Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 (edited) ooo neee sad cete opet sa onim poganim forama :glavomuzid: Edited October 21, 2007 by шмизла Quote
sabre Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 (edited) subtle su izbacili neki album obrada svojih stvari, info ovde, meni se ne svidja (nisam neki mnogo veliki fan ali su mi a new white i for hero bili kul albumi), doduse pustio sam ga samo jednom, a ko hoce sam da proveri neka klikce ovde i novi buck 65 je procureo pre 5-6 dana... nije hip hop ali ova tema je mozda najbliza tome, za mene jedan od najocekivanijih albuma godine je novi burial, izlazi 5. novembra i jos nije procureo ali se na netu pojavio kode 9-ov preview mix novog albuma Edited October 22, 2007 by sabre Quote
Simadin Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 ooo neee sad cete opet sa onim poganim forama :glavomuzid: Ne brini, ako bude opet poceo, prebicu ga svojim Gucci gumenim cizmama. Quote
azal Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 nije hip hop ali ova tema je mozda najbliza tome, za mene jedan od najocekivanijih albuma godine je novi burial, izlazi 5. novembra i jos nije procureo ali se na netu pojavio kode 9-ov preview mix novog albuma ovo ce biti album godine. nije toliki zakuc kao prvi album, mislim da ce siroj publici da se svidi. Quote
Supergalactic Lover Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 uuu.. subtle, ovaj prethodni album, on prosto jebe!! znaci da ce i ovo biti super! preslusajte Eyedea & Abilities - First Born(2001). on tek jebe!! ortak mi kaze, ja jos nisam preslusao, da Eyedea & Abilities - E&A tek tek jebe! opasno.. Quote
Recommended Posts