Supergalactic Lover Posted November 10, 2007 Report Posted November 10, 2007 pederi niko ne da mi uploaduje prvi subtle morao sam da skinem neku .m4a verziju.. Quote
azal Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 jebi ga nisam imao na kompu. brte moras ovo da skines. grime album jeben, mozda posle prvog rascal-a najbolji koji sam slusao http://www.sendspace.com/file/2yo5de http://www.myspace.com/officialdurrtygoodz Quote
enclave Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 Benefit? Jel neko cuo za njih? Preporucujem ih. Poslusajte na MySpace-u. Benefit MySpace Quote
azal Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 benefit je faca...najbolji netcee na svetu, ali mislim da vise ne repuje. ona pesma o kepecu je klasik. Quote
sabre Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 meni je novi sage tako do jaja mozda u top 10 godine bolji od novog aesop-a Quote
darthmoog Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 Joj azale sta ti rekao za aesopa...kuku ! Quote
azal Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 meni je sage novi hot garbage. znaci potpuno los, ima dve dobre trake. Quote
azal Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 evo van jedna jebena traka. Kool Keith, Sage i Sole..mada je Keithov alter ego Dr. Nogatco i Sageov Xaul Zan. http://www.sendspace.com/file/cud3f0 Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 Da vam bacim moju rimu je'nu: Janez got the tracks I got the raps my name is Razbijač Makin' money by the stacks like the sojke from the Mošorin Snappin' necks (nema veze sa Stuck Mojo-om) and cashin' checks I wrecks a mic like a Mexican trippin' on tequila Better notify your next of kin cold loco like a Cocoa Puff Cuckoo for that funky stuff rollin' with some Prijem, cause you know that shit So ruff so tuff I'll huff and puff a blunt And sink a drink right out that bottle Razbijač on the motherfuckin' throttle not a goddamn roll model You best recognize I'll take a Bane Susnhine any day over St. Nidza In my pocket there's a Trojan throw on a slow jam Some Earth, Wind, and Fire and I'll hit and run Until you find the one that makes you realize that your player days are done You put the Mercedes (ciganski san) in park and let the motherfucker idle It's like Janez said Razbijač is unbridled I'm a horse without a saddle like a snake I'll shake and rattle always prepared for battle I'm a motherfuckin' Lamborgini Cops are corrupt and kids are kickin' up dust And it's about to erupt the world is ready to bust Quote
azal Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 (edited) edit: za poniku: jel si dobio DVD? jbg nisam imao mnogo toga sto si trazio. Edited November 22, 2007 by azal Quote
^Suicide_Pony^ Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 (edited) nisam. uros ga je zaboravljao cele prosle nedelje, a ove nedelje ga nema na faxu. donece valjda na svirku ako se ne seti sutra. bedak sto nemas onu moju djubrad, ali to pada u senku ako souf preporuka jebe. edit: @razbijac indijski orah. zaraza. Edited November 22, 2007 by ^Suicide_Pony^ Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 @pony el ti ovo semenje dinje na avataru? mmmmm Quote
^Suicide_Pony^ Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 @azal stigo dvd. ludacrisa, aesopa, snoopa, ghostfacea i ti-a sam vec imao, ali ovo ostalo deluje krajnje zanimljivo. narocito slow suicide stimulus koji sam zaboravio da ti trazim. ziv bio, puno hvala Quote
azal Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 aj mi pojedi pica burek iz cmara. Quote
^Suicide_Pony^ Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 ko o cemu, debeli o jebanju. Quote
azal Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 ko o cemu, debeli o jebanju muskaraca. ... Quote
Frizzle Fry Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 haha!! inache...bone thugs and harmony.....hmmmm...? mishljenja...? po mom-->ne-pre-JBivi!!!!!!! Quote
^Suicide_Pony^ Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 odlicni su. ja sam se sinoc naprzio ko svinja na cadence weapon. od lisa's spider-a pa nadalje. Quote
Recommended Posts