Grobodan Posted August 13, 2004 Report Posted August 13, 2004 Bilo je i vreme. Ma,i predugo se cekalo!Cenim da ce vo biti album godine!!! Frubi,otkud ti te informacije?Kad ces znati jel to tacno?Da znam da se ne cimam u Pestu... Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted August 13, 2004 Report Posted August 13, 2004 Cheka se s nestrpljenjem... Ma ima da idem u Budim!!!Od vishka glava ne boli,tako da...neka nam slobodno navrate. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 13, 2004 Report Posted August 13, 2004 Znace se polako bre !!! Info.je od coveka sto org.a i Menager Benedictiona je i menager Dissectiona pa tako da cemo napraviti nesto . Poz. Quote
Predator Posted August 13, 2004 Report Posted August 13, 2004 Lepo bi bilo kad bi svrnuli 'vamo. Quote
Grobodan Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 The upcoming single will be entitled "Maha Kali", a hymn to the wrathful black hindu goddess of Mahapralaya, the great dissolution of cosmos. Jai Maha Kali! -The rebirth of Dissection single "Maha Kali" will at first only be available directly from Dissection, and all Dissection-fans will be able to buy it through the official Dissection webpage and on tour! Quote
Grobodan Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 Dissection - 17.11 - Budapest (HUN) A38 Boat Sunce li vam jebem,ala ce ovo da bude svirka...Oce li ko da ide? Quote
Grobodan Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 OK Mada,mislim da ce biti dosta Srba.Na Morbidima nas je bilo stotinjak i bili smo najjaci. Quote
solicitor Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 Inace danas je kamenovana nasa ambasada u budimpesti .. mi njima ostavimo pare, oni nas kamenuju i milina ... al dobro ... ja se jos uvek zalazem za bojkot koncerata u inostranstvu da bi nama doslo sto vise bendova ... u pesti bi sve bilo poluprazno da Srbi ne dolaze ... inace ... jebem li ga ako je sad i Dissection melodic death ... meni je to melodic black, inace genijalan bend, naravno .... Quote
Grobodan Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 Ma oni su neki Black/Death,mada definitivno vise elemenata Blacka.U svakom slucaju,genijalan bend,sugurno u mojih top 10 svih vremena... Inace,moja iskustva sa Madjarima...bio sam samo jednom i mogu vam reci da su nas bash popreko gledali,posebno kad cuju da govorimo srpski...MA,KO IH JEBE...a i na ceru smo mi pravili atmosferu,oni su samo blejali. Quote
Kent Posted October 1, 2004 Report Posted October 1, 2004 Inace danas je kamenovana nasa ambasada u budimpesti .. mi njima ostavimo pare, oni nas kamenuju i milina ... al dobro ... ja se jos uvek zalazem za bojkot koncerata u inostranstvu da bi nama doslo sto vise bendova ... u pesti bi sve bilo poluprazno da Srbi ne dolaze ... inace ... jebem li ga ako je sad i Dissection melodic death ... meni je to melodic black, inace genijalan bend, naravno .... a da li ti znas sta se sve desavalo u Vojvodini skorije... mislim da neko ovde prikriva mnooooooge stvari..... Dissection - Somberlain - melodic death, Storm - melodic black... moze tako ? poz Quote
BodyRemover Posted October 1, 2004 Report Posted October 1, 2004 u vojvodini se ne desava apsolutno nista. a sto mediji zele da stvore takvu sliku... to je vec druga pricha. crvenka, novi sad, veternik, subotica... pricao sam s gomilom ljudi. a sto se tiche onih usamljenih slucajeva... isto tako pijani tipovi prebiju i srbina, bosanca, ovoga ili onoga ali u medije dospe samo kada se prebiju, opljackaju, siluju pripadnici "manjina" (tamo gde se ovakve neistine serviraju madjari su uglavnom vecina). da li je izlazak novoga disseksna zakazan za neki datum? vidim sinoc ljudi na chatu uveliko pricaju kako cekaju diskove (!?!?) poz Quote
Kent Posted October 1, 2004 Report Posted October 1, 2004 ok... samo mi je cudno sto sam na euronewsu saznao da je neka frka, a ovde se nista nije pominjalo... Quote
Kent Posted October 1, 2004 Report Posted October 1, 2004 ok... samo mi je cudno sto sam na euronewsu saznao da je neka frka, a ovde se nista nije pominjalo... eto, zanima me sta kazu vojvodjani, a ti si u pm takav dobar vam onaj kandidat, btw poz Quote
Grobodan Posted October 1, 2004 Report Posted October 1, 2004 da li je izlazak novoga disseksna zakazan za neki datum? vidim sinoc ljudi na chatu uveliko pricaju kako cekaju diskove (!?!?) poz Nema nishta odredjeno,samo ce za koji dan izaci Maxi single Maha Kali koji ce moci da se kupi samo na turneji. Quote
D.E.B.I.L., the true grinder Posted October 4, 2004 Report Posted October 4, 2004 Kakve oni veze imaju s Deathom ili Gindom??? Meni je to skinuti Hades Naj stvar je kak su obradili Tormentor Quote
Old Smuggler Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 e shta bih dao da bend dissection-ovog kalibra dodje kod nas ... Jon je po meni mozda najjachi growler of them all out there chovek nije samo da urla i rasipa glas, vec ga kontrolise, a opet zvuci do jaja mocno e i btw imaju veze sa deathom svakako ne mozes reci da je chist black ... Quote
D.E.B.I.L., the true grinder Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 e shta bih dao da bend dissection-ovog kalibra dodje kod nas ... Jon je po meni mozda najjachi growler of them all out there chovek nije samo da urla i rasipa glas, vec ga kontrolise, a opet zvuci do jaja mocno e i btw imaju veze sa deathom svakako ne mozes reci da je chist black ... Ma ne! Niiisu oni black metal! Jon je Babe Marlijeve unuce Quote
Frankenchrist Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 Dissection sviraju ovde 25. novembra. Budite ljubomorni. Quote
Old Smuggler Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 nema potrebe za ljubomorom poslacu ti antrax imejlom najebo si Quote
Frankenchrist Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 Od kako je Jon izasao iz zatvora, oni su bas aktivni sto se tice koncerata, tako da ako neko oce da organizuje dobar koncert u skorije vreme, posto vidim da im je sad sezona... Ali sacekajte jos malo, javicu vam dali vredi da ih zovete. Quote
Predator Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 E ti decko, ajd malo smirela sa sirenjem. Ya hear? Quote
Recommended Posts