Hrym Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 Znas kako stvarno je sve to fascinirajuce za mene i ceo taj album je genijalan ali sve to sto je bend uradio je i prilicno za moj ukus bolesno i pomera granice NORMALNOG ali opet koja je definicija normalnog?Necu da osudjujem,samo me je zanimalo da li shvatas ceo album kao bend. ta granice je morala biti pomerena... Sto se tice reikaosa ni ja nisam ulazio u raspravu ali znam koliko je za mene znacajan taj album, u svakom pogledu. Quote
enclave Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 (edited) @Hell On Earth - Ok skontao sam sve stoji sto i rekao.A sad drugo pitanje koja je poenta Jon-ovog ubistva?Pokusavas da sledis njegov put i uradis isto sto i on(?),ne razumem te uopste.Ne vidim poentu. Imam slobodu da te pitam jer koliko mogu da primetim bas si se udubio u ovaj album i ako sam u pravu u neku ruku ga shvatas licno dosta pa eto pitam... Edited October 26, 2007 by enclave Quote
Краљ Хаоса Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 @Hell On Earth - Ok skontao sam sve stoji sto i rekao.A sad drugo pitanje koja je poenta Jon-ovog ubistva?Pokusavas da sledis njegov put i uradis isto sto i on(?),ne razumem te uopste.Ne vidim poentu. Imam slobodu da te pitam jer koliko mogu da primetim bas si se udubio u ovaj album i ako sam u pravu u neku ruku ga shvatas licno dosta pa eto pitam... ако не схваташ поенту сувишно ти је и објашњавати! Quote
Hell on Earth Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 @Hell On Earth - Ok skontao sam sve stoji sto i rekao.A sad drugo pitanje koja je poenta Jon-ovog ubistva?Pokusavas da sledis njegov put i uradis isto sto i on(?),ne razumem te uopste.Ne vidim poentu. Imam slobodu da te pitam jer koliko mogu da primetim bas si se udubio u ovaj album i ako sam u pravu u neku ruku ga shvatas licno dosta pa eto pitam... Naravno da necu da se ubijem. Kakvo glupo pitanje. Niti bih to uradio niti ohrabrujem bilo koga da to uradi. To sto je Jon uradio bio je njegov licni izbor. Niko njega nije terao da to uradi, niti se bilo gde na Reinkaosu propagira cin samoubistva. Shvatati Reinkaos ne znaci biti suicidan, vec znaci biti postojan i odlucan. Quote
Narsil Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 Као што нема сврхе расправа о правцу који свира Dissection. Quote
ukyo Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 Што их више слушам све су бољи. Овакву комбинацију бруталности и мелодије вјероватно нико никада неће поновити. Quote
NYX 218 Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 Meni je Dissection stvarno extra bend. Mislim da je glupo raspravljati o tome koji je album bolji, jer je svaki od njih poseban na svoj nacin. Reinkaos nije promasaj nikako, mislim de je dobro odradjen album. Quote
oʞɾoƃ Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 Pa ne, promašaj nije. Nije mogao Jon da napravi promašaj i da je hteo. Samo je drugačiji, malo previše drugačiji od prva dva. Ali i dalje čisti pod sa 90% metal albuma. Quote
Narsil Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 Svaki Dissection chisti pod sa 90% metal albuma pa ti vidi. Quote
Grobodan Posted December 18, 2007 Report Posted December 18, 2007 ^^ kako volim ovakve intelektualne postove... Nego, kompletirana kolekcija Dissection originala Somberlain prvo No Colours izdanje, Storm Black Horizons ultimate reissue, The Past is Alive Hammerheart verzija, Live Legacy i Reinkaos. Jos mozda da uzmem Where Dead Angels Lie EP, ali to je to, manje-vise. Quote
oʞɾoƃ Posted December 18, 2007 Report Posted December 18, 2007 Šta će ti kad imaš na reizdanju? Quote
WIZARD OF GORE Posted December 18, 2007 Report Posted December 18, 2007 mora i to da ima...inace ne bi bio gej Quote
Grobodan Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 Šta će ti kad imaš na reizdanju? Pa valjda da komletiram sve sto su izdali. Ono mi nije iskreno. Quote
Sisus Posted December 19, 2007 Author Report Posted December 19, 2007 Shape? Moj drugar ima Somberlain picture LP i nece da ga proda. Quote
Vlladimir Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 Iskreno, nikad nisam stigao da preslušam Dissection, ali uskoro bih trebao dobiti neku kompilaciju sa demosima ''past is alive'', pa ću i ja da se uključim u raspravu... Quote
banedeathmetal Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 Imam original "Live Legacy" u Digipack verziji. Bend je stvarno jedinstven,tu nema govora. Quote
Narsil Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 имам и ја, хоћеш да се бијеш? хахаха Quote
ashurbanipal Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 e zdravo ljudi! Zovem se Pero i htio bih se upoznavat sa ljudima iz ex-yu..Živim u Zagrebu, studiram povijest i novinarstvo,slušam metal..javte se na msn [email protected] Pozdrav svima Quote
enclave Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 (edited) Cao, zovem se Stojan (ozbiljno) i bicujem ljude. I ja sam zainteresovan za nova poznanstva i druzenje. Slusam metal, rock i jos mnogo toga. edit: @pero - promasio si forum. Bez uvrede. Edited January 7, 2008 by enclave Quote
_powerslave_ Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 Heheh el se stvarno zovesh Stojan ? Quote
Recommended Posts