Dead Man Walking Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 3 meseca niko ništa nije rekao na temi, sramota Ajd da pravimo tribjut Treba mi bubnjar Quote
Dead Man Walking Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 (edited) In The Cold Winds Of Nowhere.3gp beta raw verzija izgrešio sam u pičk matrnu, kad preštimam gitaru ide nova verzija Edited June 22, 2008 by Dead Man Walking Quote
Lunar Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 Ja trazio ov utemu ko lud neznam kako mi je promakla, inace mrzime da citam , ali citamo sam negde ranije kak osu fanovi ocrnili tesko Reinkaos zbog promene stila , ali ako mene pitate taj album sabija veoma, tu je malo ispod 2-gog albuma ali bolji od prvog. Sve jedno Jon Nödtveidt je imao tako super ideje steta sto se samoubio, i samim tim ztrpao fenomenalnu grupu Zna li se zasto se ubio? Inace Mrtvi covece ako za 6 meseci nenadjes gitaristu i vox , evo ja se prijavljujem, sad cu da preslusam ovaj klip sto si ostavio. Quote
Demon Seed Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 Ja sam cuo nesto na foru da je planirao da se ubije, i onda kad je dosao trenutak u fazonu "ja sam svoju misiju na Zemlji izvrsio, idem sada kod mog Gospodara", presudio je sebi. Valjda je kod njega posle samoubistva nadjena knjiga onog Misanthropic Luciferian Order-a Trebalo bi da je on bio jedan od nekolicine koja je osnovala to 'udruzenje', ne znam bas puno o tome (: Quote
oʞɾoƃ Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 tu je malo ispod 2-gog albuma ali bolji od prvog. Blasfemija! Ja sam cuo nesto na foru da je planirao da se ubije, i onda kad je dosao trenutak u fazonu "ja sam svoju misiju na Zemlji izvrsio, idem sada kod mog Gospodara", presudio je sebi. Valjda je kod njega posle samoubistva nadjena knjiga onog Misanthropic Luciferian Order-a Trebalo bi da je on bio jedan od nekolicine koja je osnovala to 'udruzenje', ne znam bas puno o tome (: To je otprilike to. I svaka mu čast što je ostao dosledan onome u šta je verovao do kraja. Jedino je bedak što će mediji po pravilu to uvek da svrstaju pod "black metal violence" folder i izjednače recimo Jonov čin sa Deadovim... Quote
Demon Seed Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 Ne bih da budem pogan, ali realno, osim sto se Dead ubio samo malo teatralnije, neke razlike i nema A sad, sto mediji vise vole da tih 10ak (samo)ubistava i ostalih zlocina u metalu izbacuju u prvi plan vise nego muziku, tu nema pomoci... Quote
Dead Man Walking Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 Inace Mrtvi covece ako za 6 meseci nenadjes gitaristu i vox , evo ja se prijavljujem, sad cu da preslusam ovaj klip sto si ostavio. Važi, al bez bubnjara ništa Taman i ja malo da se vratim u formu Quote
Demon Seed Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 To za bubnjare vise u picku materinu, ja sam se zareko da cu u narednih godinu dana da kupim bubnjeve i da krenem polako, pa kako mi bude... Btw ganjao sam ja bubnjara za Emperor tribute jedno vreme, i ako slucajno ovo cita neki sto voli i moze Tryma da skida, mogao bih ponovo da skupim ljude na brzinu, pa nek se javi hehehehehehe Quote
oʞɾoƃ Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 Optimista Btw, nije isto kad se neko ubije iz ubeđenja i kad se ubije zato što je lud. Quote
Demon Seed Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 Hteo sam da napisem da je isti kurac posto je covek mrtav ionako al ajde necu da smaram Quote
Goxy Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 ali citamo sam negde ranije kak osu fanovi ocrnili tesko Reinkaos zbog promene stila , ali ako mene pitate taj album sabija veoma, tu je malo ispod 2-gog albuma ali bolji od prvog. reinkaos sabija oba ranija dissection albuma i nisu promenili stil Quote
Маузер Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 (edited) Reinkaos sabija, ali ne sabija i Storm of the Light's bane! To nikako. Meni u top 5 albuma! Edited June 23, 2008 by Grishnackh Quote
oʞɾoƃ Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 reinkaos sabija oba ranija dissection albuma i nisu promenili stil Pretpostavljam da ni Jon nije mrtav? Quote
Sisus Posted June 23, 2008 Author Report Posted June 23, 2008 Pretpostavljam da ni Jon nije mrtav? Hahahahahahahahaha, pwnd!!! Quote
Grobodan Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Ima neko link za Live Biebob butleg? Mnogo mi treba, a ne mogu da ga izbunarim nigde... Quote
Sisus Posted November 6, 2008 Author Report Posted November 6, 2008 Koji je to tacno butleg? Koja godina? Quote
Grobodan Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 1996-1997, cini mi se po setlisti... Quote
Grobodan Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Evo tracklistinga 1 At The Fathomless Depths 2 Night's Blood 3 Frozen 4 Storm Of The Light's Bane 5 Where Dead Angels Lie 6 Soulreaper 7 The Somberlain 8 Antichrist (Slayer Cover) Quote
Sisus Posted November 6, 2008 Author Report Posted November 6, 2008 Nemam to. Prvi put sad za to i cujem. Quote
Grobodan Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Ja sam ga imao, OK je, ali ga negde zaturih na neki disk koji je ko zna gde... Quote
Sisus Posted November 6, 2008 Author Report Posted November 6, 2008 (edited) Cek, to nije Frozen In Wacken? On je iz 96, 97-me, ali je set lista malo drugacija. Edit: a sta i ja serem Wacken i Biebob?! Edited November 6, 2008 by Sisus Quote
Dead Man Walking Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Ja imam sve pesme u 650 verzija pa je moguće da imam i to al nije nista razvrstano kako treba. Quote
Dead Man Walking Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 Ovako piše kod njih na myspaceu: Discography: Into Infinite Obscurity '91 The Somberlain '93 Storm of the Light's Bane '95 Where Dead Angels Lie '96 The Past is Alive '98 Live Legacy '03 Maha Kali '04 Starless Aeon single '06 Reinkaos '06 The Somberlain reissue '06 Storm of the Light's Bane reissue '06 Rebirth of Dissection DVD '06 Quote
oʞɾoƃ Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 Pa naravno da im butlezi neće biti na spejsu Quote
Recommended Posts