Sisus Posted November 7, 2008 Author Report Posted November 7, 2008 NE znam da li znate, Live Legacy je isto butleg, samo sredjen u studiju. Quote
Grobodan Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 Da, Live legacy je onaj Frozen in wacken butleg, nabudzen, samo mu fali Nights blood i izmesan je red pesama. Quote
Sisus Posted November 7, 2008 Author Report Posted November 7, 2008 Da. Ima i Night's Blood, ali na nekom bonus izdanju, sta li je vec. Sjeban je snimak na kraju te stvari. Koji god bubnjar posle Ohmana je svirao tu stvar, zajebao ju je na samom pocetku, bar one verzije koje sam ja cuo. Quote
Grobodan Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 Tu je svirao bubanj Tobias Kellgren. E da, na ovom Deathstars albumu koji uskoro treba da izadje bice pesma koju je Emil napisao noci kada se Jon ubio. Zanimljivo... Quote
oʞɾoƃ Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 Odakle ti to? Ja nisam smeo da ga pitam bilo šta vezano za Jona onomad... Quote
Sisus Posted November 7, 2008 Author Report Posted November 7, 2008 Tu je svirao bubanj Tobias Kellgren. Da, i zajebao dupli bas na pocetku pesme, bas kao i ovaj zadnji bubnjar na Rebirth Of Dissection DVD-u. E da, na ovom Deathstars albumu koji uskoro treba da izadje bice pesma koju je Emil napisao noci kada se Jon ubio. Zanimljivo... Kad izlazi to cudo? Quote
Grobodan Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 (edited) Rece nam Emil (sad se ja kurcim, pricao sam s njim i to ) pocetkom 2009. @Gojko: videh na Blabberu za to... Edited November 7, 2008 by Grobodan Quote
Lunar Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Evo kupih Ovaj Reinkaos. Bash ima prelep buklet, onako opsezan pun nekih radova ja prezadovoljan. Nego ono sto me je odusevilo pustih ja ovja album posle neznam kolko i oduvao me je. Stvarno fantastichan album, jes da vishe t onema veze sa starim Dissectionom ali je strashno kvalitetno. I verujem da je tada Dissection izbacio bolji Gothenburg type metal od svih tih bendova koji su iz tog grada ili kopiraju isti. Stvarno mnogo dobar melo-death. Quote
oʞɾoƃ Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Nema šta, kada je minus, sluša se Dissection. Quote
Grob Bez Dna Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 i emperor...nekako idealno na ovu zimu... Quote
Sisus Posted January 9, 2009 Author Report Posted January 9, 2009 Kakav kurac Emperor. Za zimu samo Immortal. Moze i Dissection da prodje, ali Immortal prednjaci. Quote
banedeathmetal Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 A šta ako ne slušamo Immortal? +1 Quote
S.R.T. Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Kakav kurac Emperor. Za zimu samo Immortal. Moze i Dissection da prodje, ali Immortal prednjaci. Izjava zime! Svaka ti cast. Frostdemonstorm Quote
Josif Visarionovič Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 ja na ovu zimu slusam offspring Quote
F4R15 Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 ja na ovu zimu slusam offspring Ne sjecam se da sam se ovako nasmijao :) (odavno) Quote
Sisus Posted January 10, 2009 Author Report Posted January 10, 2009 A šta ako ne slušamo Immortal? Onda nemate pojma. Quote
Grobodan Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 Ja sam ovih dana svaki dan cepao ATHOW. Kult. Quote
Fapril ethereal Posted January 23, 2009 Report Posted January 23, 2009 With our dreadfull swords we swear alegience to our lord we are the unhallowed usurpers of the throne jebem li vam lebac pogani! Quote
Recommended Posts