WIZARD OF GORE Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 glasanje je bilo namešteno trka se poništava! trka se poništava!!! Quote
Fapril ethereal Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 (edited) koja prevara.. prvo menjanje pozadine a sad ovo... sta je sledece?Teshanovic i HEFEST moderatorski tim? Edited August 24, 2009 by april ethereal Quote
Dead Man Walking Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 Forumom vlada gej lobi. Pitaj Sisusa. Quote
Sisus Posted August 25, 2009 Author Report Posted August 25, 2009 Aha. Ali nije im uspelo sa ovom temom. Quote
Guest LadyCorpse Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Reinkaos je bedno završno poglavlje prolupalog genija i gigantskog virtuoza black metala... Bedno?!O.O....... Quote
oʞɾoƃ Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Čovek hoće da kaže da je žalosno što je Reinkaos ostao kao poslednje izdanje benda koji je izdao takve kultove kao što su The Somberlain i SOTLB - i u pravu je. Quote
Narsil Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Ја имам баш другачије мишљење о том албуму. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 (edited) Ja , koji nikada nisam bio neki fan dissection-a , mogu da kazem da je Reinkaos jedan od najboljih metal albuma svih vremena... uporedjivanje sa starijim albumima me ne doticu , tako da ... ne znam sta da kazem.... album je stvarno genijalan od prvog trenutka do kraja albuma ... steta sto nema vise ... "fanovi" dissection-a koji pljuju ovaj album ili sta vec su ili blago retardirani ili previse su "kultivisani" pa im je ovo sranje ... Edited September 20, 2009 by Frubi_ZMIJA Quote
Night's Blood Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 (edited) "fanovi" dissection-a koji pljuju ovaj album ili sta vec su ili blago retardirani ili previse su "kultivisani" pa im je ovo sranje ... Hajde ne seri. Edited September 20, 2009 by Night's Blood Quote
Narsil Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 Мени је тај албум генијалан, али Фруби, не видим чему вређање? Лични став је субјективна ствар. 1 Quote
Dead Man Walking Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 Uvek on tako subotom posle ponoći, pitam se zašto Šalu na stranu i ja volim Reinkaos, malo manje od starih doduše al' dobar mi je. Quote
Night's Blood Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 (edited) Hе видим чему вређање? Slazem se. http://www.youtube.com/watch?v=_Xn3BnYaFSk Edited September 20, 2009 by Night's Blood 1 Quote
Narsil Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 Slazem se. http://www.youtube.com/watch?v=_Xn3BnYaFSk Убоде песму, свака част! Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 Uvek on tako subotom posle ponoći, pitam se zašto Quote
Sisus Posted September 20, 2009 Author Report Posted September 20, 2009 Ja , koji nikada nisam bio neki fan dissection-a , mogu da kazem da je Reinkaos jedan od najboljih metal albuma svih vremena... uporedjivanje sa starijim albumima me ne doticu , tako da ... ne znam sta da kazem.... album je stvarno genijalan od prvog trenutka do kraja albuma ... steta sto nema vise ... "fanovi" dissection-a koji pljuju ovaj album ili sta vec su ili blago retardirani ili previse su "kultivisani" pa im je ovo sranje ... Kenjas k'o trudna foka. Quote
oʞɾoƃ Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 Ja , koji nikada nisam bio neki fan dissection-a , mogu da kazem da je Reinkaos jedan od najboljih metal albuma svih vremena... Pa sve si rekao Reinkaos može biti najbolji samo onima koji nisu fanovi Dissectiona. Meni su prva dva monumenti i Reinkaos im nije ni do kolena, iako je dobar album. Quote
Grobodan Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 Ja sam fan Dissection i Reinkaos je monument. Odo sad da ga pustim 2 Quote
morbid god Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 Potpisujem Grobove rijeci. Slusao sam ga prije par dana, nikad ne moze da dosadi. Album je bas onako iz dubina napacene mizantropicne duse 1 Quote
Sadomator Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 Uaaaa cigani, Rejinkhaos je kiturina na mokrom sjenu Quote
Recommended Posts