Grob Bez Dna Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 sta? ne vidi se, a i ne valja linak. bar tako kaze. Quote
Sisus Posted November 20, 2009 Author Report Posted November 20, 2009 Probaj ponovo, editovao sam. Quote
Grob Bez Dna Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 vidi se. a video sam i na ostalim temama. Quote
Grobodan Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 Lepo, imam isti takav, i jako me nervira sto nema logoa na naslovnoj. Quote
Sisus Posted November 21, 2009 Author Report Posted November 21, 2009 Čestitam(šta god) Hvala. Lepo, imam isti takav, i jako me nervira sto nema logoa na naslovnoj. Jbg, poklonu se u zube ne gleda. Quote
oʞɾoƃ Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 Taj CD je u prvoj seriji reizdanja imao slipcase, na istu foru kao i The Somberlain, i to je verzija koju sam ja nabavio. Svi naredni pressovi su dolazili bez slipcase-a, stvarno ne znam zašto. Poenta je bila da coveri samih CD-a budu čist artwork, a da na coveru slipcase-a bude kompletan logo, naslov itd. Danas The Somberlain ima taj slipcase, a SOTLB više ne. Pretpostavljam da se SOTLB mnogo više prodaje. Quote
Sisus Posted November 21, 2009 Author Report Posted November 21, 2009 On prica o naslovu, ne o zubima A ja o betoniranju Jadranskog mora. Taj CD je u prvoj seriji reizdanja imao slipcase, na istu foru kao i The Somberlain, i to je verzija koju sam ja nabavio. Svi naredni pressovi su dolazili bez slipcase-a, stvarno ne znam zašto. Poenta je bila da coveri samih CD-a budu čist artwork, a da na coveru slipcase-a bude kompletan logo, naslov itd. Danas The Somberlain ima taj slipcase, a SOTLB više ne. Pretpostavljam da se SOTLB mnogo više prodaje. A, jbg, bitno je šta je unutra. Quote
Grobodan Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 I glup je mnogo bonus CD, onaj alternative mix albuma... mada da ne serem više, to se mora imati, kako bilo Quote
Sisus Posted November 21, 2009 Author Report Posted November 21, 2009 Upravo slušam taj bonus CD. Jbg, meni je odavno bila želja da to posedujem na originalu. Sada se ostvarila. Još Somwhere In Time, a za ostalo ćemo lako. Quote
Grobodan Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 Provaljuješ li neku razliku u odnosu na original mix? Ja jedva Quote
Sisus Posted November 21, 2009 Author Report Posted November 21, 2009 (edited) Pa ima razlike. Jasnije su gitare, oštrije su, doboš je malo tiši, kontra i rajd glasniji i oštriji i bas bubanj je malo više "clicky" nego na originalu. Edit: i ulovio sam dva udarca kontre u Unhallowed u onom delu kad stanu, mislim da toga nema na originalu. Sad sam tek na Where Dead Angels Lie. Edited November 21, 2009 by Sisus Quote
oʞɾoƃ Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 Nije to samo alternate mix, ima i kompletan Where Dead Angels Lie EP i još par demo snimaka. Quote
Sisus Posted November 21, 2009 Author Report Posted November 21, 2009 Pa da. Ima alternate mix SOTLB-a sa Feathers Fell pesmom pre Thorns Of Crimson Death. Ima Night's Blood demo iz 94. i Where Dead Angels Lie mini album. Quote
Narsil Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 (edited) То је један од најбољих албума у историји метала. Edited November 23, 2009 by Narsil Quote
oʞɾoƃ Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 (edited) Evo jedinstvene prilike da se složimo EDIT: Inače, poslednji stih u tvom potpisu treba da bude "sinove zemlje - sveti im se!" Edited November 23, 2009 by oʞɾoƃ Quote
Narsil Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 (edited) Evo jedinstvene prilike da se složimo EDIT: Inače, poslednji stih u tvom potpisu treba da bude "sinove zemlje - sveti im se!" 3. Noć Crnoga Plamena Svojeg su boga satrali židovi Zašto ja da klanjam mu se? Ognjenim krstom napali kerovi Sinove zemlje -- svetim se! Oh, kako vas mrzim sve...!!! Truloga hrasta gnjilo se deblo Apokrife istočnika raspeto telo Poroda sina kurvinog Nazarećanina prokletog Nek' se njišu krošnje bez života Nek' noćas sve za mene mre Sunce više da ne izađe Bela zora nikad ne svane Nek' se njišu krošnje bez života Nek' noćas sve za mene mre Jalova je grudba ispod groba Crna kuga da vas izjede Čorte za tebe žrtvovaću Hrišćansku vrstu Čorte, samo se slabost Rađa na krstu Noć plamena dolazi Mržnjom da me ispuni Krvi je do kolena Guta hrista crnica Noć plamena nastupi Pada toranj crkveni! Можда је ово неисправна лирика, немам овај албум на оригиналу. Али, на Деценији Црног Пламена, по слуху каже "Светим се". Уосталом, питаћу Марка, осим ако немаш диск са лирикама? Edited November 23, 2009 by Narsil Quote
Маузер Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 U bukletu pise: "sinove zemlje-sveti im se". Quote
Narsil Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 Онда треба исправити и мој потпис, а и ове лирике. Једно могу, за друго нисам надлежан. Quote
Маузер Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 Zajebano je ovo modifikovano velesovo pismo sa kojim je pisan buklet, pa se neko mogao zajebati pri citanju. Quote
Goxy Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 То је један од најбољих албума у историји метала. malo sutra,reinkaos je visestruko bolji i najbolji njohov album ubedljivo 1 1 Quote
Sisus Posted November 24, 2009 Author Report Posted November 24, 2009 Here we go again. Ovoga puta bez mene. Quote
Amphitritê Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 malo sutra,reinkaos je visestruko bolji i najbolji njohov album ubedljivo Hajde ponovo: slazem se. 1 Quote
Narsil Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 Док је света и века, иста песма на истој теми. Предлажем да се тема закључа и остави да почива у свој својој слави. 1 Quote
Recommended Posts