Jump to content

Recommended Posts

Posted

1+

preslushavao sam ga ne znam koliko puta...i ne mogu da vidim shta neki ljudi vide u tom albumu...

a npr ima ih dosta kojima je to najbolji album dissectiona...

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

nije čudno što dosta Dissection fanova mrze Reinkaos, ja sam također bio dosta iznenađen kada sam čuo taj album, da Jon nije bio za mikrofonom ne bi mi palo na pamet da je ovo Dissection.

No gledajući album kao album, sasvim je solidan. Stvari poput Maha Kali(mada je demo verzija bolja:mrgreen:), Dark Mother Divine i Starless Aeon su odlične.

Reinkaos nije ni blizu starim albumima, ali je i dalje dobar, barem meni.

Posted

Ja i dalje kontam da bi album bio bar delimično uporediv sa starim da je bila Dissection produkcija za Dissection album, a ne Deathstars produkcija za Dissection album.

Posted

Ja i dalje kontam da bi album bio bar delimično uporediv sa starim da je bila Dissection produkcija za Dissection album, a ne Deathstars produkcija za Dissection album.

Sumnjam. Stvari su totalno drugačije koncipirane i drugačija je svirka.

Posted

Amorphis ima daleko brutalnije albume od Reinkaosa, tako da ti poređenje nije na mestu, upoznaj se malo sa DM istorijom ;)

A Reinkaos je melodic death album, kakav tu zvuk treba?

Posted

ok, razumjeli smo, ne sviđa ti se reinkaos :rolleyes:

Sviđa mi se Reinkaos (naravno, neuporediv je sa prva dva), samo smatram da stvari treba nazivati pravim imenom. Reinkaos nije melodic death, rifovi su čist heavy.

• 1 month later...