Night's Blood Posted August 15, 2010 Report Posted August 15, 2010 Ko slusa samo Reinkaos nema blage veze o Dissection-u. Kraj diskusije. 2 1 Quote
truliandedzombileš! Posted August 15, 2010 Report Posted August 15, 2010 (edited) to bi trebalo da znači: The Somberlain (1993) Storm of the Light's Bane (1995) Edited August 15, 2010 by truliandedzombileš! Quote
Narsil Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Šta bi to trebalo da znači ? То би требало да значи да неки људи запостављају један од најбољих албума икад снимљених. http://www.youtube.com/watch?v=8PgVfYL-3X0 Quote
Ranis Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 ova tema josh nije premeshtena na black metal? 1 Quote
oʞɾoƃ Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 Ne, bilo je glasanje davnih dana i ljudi su odlučili da je Dissection death metal. Revel in ignorance. Quote
Narsil Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 Ne, bilo je glasanje davnih dana i ljudi su odlučili da je Dissection death metal. Revel in ignorance. Треба опет гласати. А мој неуспео покушај обнове расправе о "Reinkaos - Yes or not?" је пропао. Quote
oʞɾoƃ Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 Nekima se sviđa, nekima ne, nekima je fantastičan, ali bi više voleli da je pod drugim nazivom i to je to. Quote
Mita Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 a ko ce da prebaci kada nema modova Lunar se povukao u neki manastir 100% 1 Quote
Ranis Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 reinkaos je melodic death metal ko dva i dva... medjutim, storm i somberlain su black metal sa malim primesama death metala... ... soulreaper i where dead angels lie su death metal...yeah right... Quote
oʞɾoƃ Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 Kao što sam već govorio na temi, lično sam priličan fan melodic death-a, mada ne kao ranije, ali recimo da dobro poznajem žanr, i meni ono nije melodeath, meni je ono čist heavy sa black vokalom. Quote
Narsil Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 Мени је оно један од најбољих албума икад снимљених, па га ви ставите у који год хоћеш жанр. Quote
Ranis Posted September 11, 2010 Report Posted September 11, 2010 Kao što sam već govorio na temi, lično sam priličan fan melodic death-a, mada ne kao ranije, ali recimo da dobro poznajem žanr, i meni ono nije melodeath, meni je ono čist heavy sa black vokalom. melo death je jako naslonjen na heavy, kao heavy sa growlovima, screamovima i agresivnijom produkcijom i bitom...melodic death riffove stavish u malo "mekshi" aranzman i eto ti hevi metala... ...al da...moze i tako kao shto ti kazesh za taj reinkaos... Quote
banedeathmetal Posted September 11, 2010 Report Posted September 11, 2010 Мени је оно један од најбољих албума икад снимљених, па га ви ставите у који год хоћеш жанр. +1 Quote
Dead Man Walking Posted September 21, 2010 Report Posted September 21, 2010 Desi mi se nekad da ne pustim Dissection po par meseci ali kad posle toga pustim bar jednu pesmu ne može da završi bez da ne odslušam celu diskografiju. 1 Quote
Narsil Posted December 24, 2010 Report Posted December 24, 2010 Умрла тема. Нигде РИП-ова, нигде препирки, нигде помена. Пичке. 1 Quote
Night's Blood Posted December 24, 2010 Report Posted December 24, 2010 Desi mi se nekad da ne pustim Dissection po par meseci ali kad posle toga pustim bar jednu pesmu ne može da završi bez da ne odslušam celu diskografiju. Same here. Samo sto ih ne slusam najmanje meseca dana, i diskografija se kod mene svodi na 2 albuma. Quote
Narsil Posted December 24, 2010 Report Posted December 24, 2010 Мислим да не постоји албум који сам слушао више од тог. Quote
Stolet Posted December 24, 2010 Report Posted December 24, 2010 Thorns Of Crimson Death najbolja black metal pesma ikada, to je to. Quote
Recommended Posts