morbid god Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 Jutros obrnuh prva dva albuma i podsjetih se zasto volim Dissection Reinkaos mi vec nije tako dobro legao, malo su mi splasnule impresije u medjuvremenu. Ima dobrih momenata, al sto znam. Quote
oʞɾoƃ Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 Talvi, prebacuj ovo na black sad kad je apsolutizam. Quote
morbid god Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 (edited) Al ostavi Reinkaos na death. edit: ne znam koji mi je kurac, al me sad nakon Reinkaos nesto vuce da slusam Lawless Darkness Edited December 26, 2010 by morbid god Quote
oʞɾoƃ Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 Pa to je to, albumi na kojima su oba benda otišla u blackened heavy. 1 Quote
Fapril ethereal Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 ja sam za to da se odrzi glasanje,gde bi trebalo da ide tema 1 Quote
Narsil Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 На блек, наравно. Талви - среди то. Quote
Talvi Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 Da, da, i ja sam za tu opciju (glasah za nju onomad). Ono, Dissection muzički jesu fifti-fifti black i death, ali su ideološki čist black metal i više mi nekako leže uz Emperor i Mayhem nego uz At The Gates i Hypocrisy. Stoga - selidba. Quote
oʞɾoƃ Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 Ovo je prvi put u 206 godina moderne srpske istorije da se vlast na nekom nivou promeni na bolje. Quote
morbid god Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 Sumnjivo je to na vise nivoa. Quote
Narsil Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 Ovo je prvi put u 206 godina moderne srpske istorije da se vlast na nekom nivou promeni na bolje. Quote
Talvi Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 Tek ću ja da vas povedem putem boljitka i prosperiteta. Nego, ne sećam se da li je bilo priče - jesam li ja jedini kojem je "Maha Kali" daleko bolja na EP-ju nego na albumu? Quote
Narsil Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 Мени је апсолутно свеједно. На албуму су вокали много бољи, додуше. Quote
Grobodan Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 Konačno je tema gde pripada In your face Sisuse! Quote
oʞɾoƃ Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 Nego, ne sećam se da li je bilo priče - jesam li ja jedini kojem je "Maha Kali" daleko bolja na EP-ju nego na albumu? Apsolutno nisi, ja i tvrdim sve vreme da je glavni problem Reinkaos-a produkcija. Da su uzeli Necromorbusa umesto Emila i spičili Lawless Darkness produkciju, druga bi se priča danas pričala. Quote
Narsil Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 i meni ep verzija bolja. Гитаре - да, вокал - никад! Quote
Stolet Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 Bolja EP verzija Maha Kali, slazem se. Zbog toga me iznenadilo kad sam je cuo na albumu. Imala je potencijala da bude najbolja pesma na Reinkaos. Hm, mozda to i jeste, ali tesna je konkurencija. Fin je Reinkaos, ali ne na nacin na koji su fini ostali Dissection albumi. Reinkaos je zarazan, pevljiv, pitkiji za nove fanove koji ne vole bas jako agresivnu muziku. Ali Somberlain, Storm Of The Light's Bane, ono je cista genijalnost, bez ikakve dileme oba albuma su u samom vrhu black/death metala. Rekoh vec, Thorns Of Crimson Death verovatno najbolja black metal pesma ikada, Night's Blood i The Somberlain je prate skoro u stopu, a The Somberlain sa Wackena 1997. sasvim sigurno najbolje odsvirana black metal pesma uzivo, tu vec nema "verovatno" http://www.youtube.com/watch?v=eZGNPv_F2Uw Quote
Narsil Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 То је најбоља песма коју је икад неко створио. Тачка. Quote
Talvi Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 Apsolutno nisi, ja i tvrdim sve vreme da je glavni problem Reinkaos-a produkcija. Da su uzeli Necromorbusa umesto Emila i spičili Lawless Darkness produkciju, druga bi se priča danas pričala. Vidiš, meni je, na primer, takva produkcija besprekorna u "Beyond The Horizon", toj pesmi takav zvuk stoji kao saliven, ali kad je "Maha Kali" u pitanju - njoj leži ona malo ogoljenija produkcija, kontam da su to ti prelivi iz black-a u death koje produkcija nije obuhvatila kako treba. E da, i jako bitno - onaj ženski chant, kao highlight pesme po meni, dosta bolje zvuči na EP-ju, na albumu su ga pojele gitare nekako. Quote
Narsil Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 Мени је хајлајт албума "Dark Mother Divine", а одмах потом "GOFL". "Мaha Kali" ми је увек долазила као неки бонус. Quote
Nesalomivi Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 (edited) Zna li se zasto se ubio? Zato sto je kreten Pardon, bio kreten Edited December 26, 2010 by Nesalomivi Quote
Grobodan Posted December 27, 2010 Report Posted December 27, 2010 Bar je imao toliko u glavi da ne bi odgovarao na postove stare dve godine. Quote
Nesalomivi Posted December 27, 2010 Report Posted December 27, 2010 (edited) Toliko puno je imao u glavi, da je na kraju odlucio da raznese svoju glavu, nije znao sta ce od tolike pameti Edited December 27, 2010 by Nesalomivi Quote
oʞɾoƃ Posted December 27, 2010 Report Posted December 27, 2010 Smejala se svraka vrani. Bar je čovek postupio u skladu sa svojim verovanjima, nije izigravao satanizam okolo kao gomiletina pozerčina tipa Infernusa. 1 Quote
Recommended Posts