Dekapitator_Prisoner Posted June 28, 2016 Report Posted June 28, 2016 Ta Rebirth turneja je bas kidala. Cuo sam da treba da se nekad pojavi snimak zadnje svirke ikada. Quote
Zaklani_Analizator Posted June 28, 2016 Report Posted June 28, 2016 Odličan bend. Imao je potencijala da ponudi još kvalitetnih albuma. Šteta što je Jon bio psiho pa se roknuo. Ovako su ostavili neizbrisiv trag na metal sceni. Quote
oʞɾoƃ Posted June 28, 2016 Report Posted June 28, 2016 Imao je potencijala da ponudi još kvalitetnih albuma. A onda su snimili Reinkaos. Quote
Сале Posted June 28, 2016 Report Posted June 28, 2016 А шта фали том албуму?? То је феноменалан албум. 1 1 Quote
oʞɾoƃ Posted June 28, 2016 Report Posted June 28, 2016 jeste, fenomenalan heavy/melodeath album, nikako fenomenalan Dissection album Quote
Сале Posted June 28, 2016 Report Posted June 28, 2016 Па сви који су мислили да је после storm... могуће снимити још један такав албум,зајебали су се. Такав албум се снима једном у каријери или можда нити једном. Он је имао срећу да да га набоде. 3 1 Quote
Miilos Posted June 28, 2016 Report Posted June 28, 2016 Fali mu... početak i kraj. Mislim, kome se sviđa - super, ali imam utisak da ljudi koji vole ovaj album smatraju da mora svakome da se sviđa, kao da je tu nešto čudno što nekome, kao na primer meni, ne odgovara što su od jednog od najboljih black metal bendova prešli maltene na heavy metal. Ja takvu muziku ne slušam, osim par albuma koje sam slušao kao klinac i što bih slušao Dissection kako je svira? Sećam se kad je album izašo, čekao sam ga kao retko koji pre i posle njega i šta sam dobio? Još uvek imam traume od prvog preslušavanja. Tresla se gora, rodio se miš. Bukvalno. Čak ni Tomas Asklund nije oduševljen albumom, kačio sam negde taj intervju. Da ne grešim dušu, pesma Black Dragon mi je baš dobra. Па сви који су мислили да је после storm... могуће снимити још један такав албум,зајебали су се. Такав албум се снима једном у каријери или можда нити једном. Он је имао срећу да да га набоде. Ja prvi nisam ni očekivao, ni želeo da ponovo snime takav album. Ima u ovom žanru prostora da se snimi još ko zna koliko odličnih i inovativnih albuma. Evo, npr. Liber Lvcifer od Thy Darkened Shade... Da mi je neko pustio taj album i rekao ovo je treći album od Dissection, rekao bih svaka mu čast (mislim na Jon-a). Ali dobro, posle onakva 2 albuma, sve mu se prašta. 2 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted June 28, 2016 Report Posted June 28, 2016 Ja sam citao negde da je album sa namerom napravljen u melodeath tripu da bi se ideoloogija lakse prenela i da bi se album prodao dobro (Dobra prodaja povlaci za sobom bolje prenosenje ideje). Tako sam cuo, Pitanje je koliko je to tacno. Quote
Zaklani_Analizator Posted June 29, 2016 Report Posted June 29, 2016 Daleko da je Reinkaros kvalitetan album, ali nije smeće. Što se tiče prva dva albuma njihov kvalitet se ne dovodi u pitanje, naročito o Storm.... Album koji se snima jednom u karijeri, nešto slično Nemesis Divine. Quote
Dekapitator_Prisoner Posted June 30, 2016 Report Posted June 30, 2016 Nije nekvalitetan, samo to nije to stilski. Quote
Talvi Posted August 13, 2016 Report Posted August 13, 2016 10 godina danas otkako se Jon roknuo Quote
Dekapitator_Prisoner Posted August 20, 2016 Report Posted August 20, 2016 Jako retki demoi za Reinkaos. Pise da je snimljeno u zatvoru i da je Jon dao ovo samo nekolicini ljudi i da nije hteo da se ovo objavljuje. http://www.youtube.com/watch?v=4NZODFchKMA Quote
Dekapitator_Prisoner Posted October 27, 2016 Report Posted October 27, 2016 Nesto sam ceprkao i nasao listu sa poslednje svirke ikada: http://www.setlist.fm/stats/average-setlist/dissection-5bd68388.html?tour=Midsummer+Massacre Valjda ce se nekada pojaviti taj DVD. Velika bi tuga bila da od toga ne bude nista. Quote
Miilos Posted September 28, 2020 Report Posted September 28, 2020 Melodija za intro sa Storm of the Light's Bane je iz ove pesme. Quote
Talvi Posted September 28, 2020 Report Posted September 28, 2020 kapiram da će tebe to da odbije, ali i Shining su obradili tu stvar Quote
Miilos Posted September 29, 2020 Report Posted September 29, 2020 Nikako. Neka radi sa svojim bendom šta hoće, baš me briga. Samo nek se drži što dalje od bendova koje slušam. Upropastio je jednu pesmu od Ofermod, od Kozeljnika i ova sa Behemoth je užas, mada bi bila užas i bez njega. Zatvorio bi orangutana u kavez, njega i Vikernesa, da se bore, pa ko izgubi... Preživeli bi mogao da ostane u kavez. 1 Quote
Grobodan Posted October 7, 2020 Report Posted October 7, 2020 Izasao novi Trident, u bendu svira Johan Norman. Quote
Talvi Posted September 20, 2021 Report Posted September 20, 2021 nisam video ovu sliku ranije, neprepoznatljiv čovek jbt https://www.instagram.com/p/CS4Nx4RLiFv/?utm_medium=copy_link Quote
Demon Seed Posted September 20, 2021 Report Posted September 20, 2021 Žestoki momci iz švedskog zatvora koji više liči na vrtić. On 6/28/2016 at 11:04 PM, oʞɾoƃ said: jeste, fenomenalan heavy/melodeath album, nikako fenomenalan Dissection album Ok jeste nekropost, ali čitam ovo i mislim se kako je heavy/melodeath dobar opis i za prva dva albuma Quote
Recommended Posts