kuruz Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Konachno..mada one dve pesme shto mogu da se skinu na oficijelnom sajtu ne obecavaju,al' videcemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEDIEVAL Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 the somberlain i storm of the lights bane su kultni albumi mozda bas i nije trebala tema na death metal al' aj sad... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted January 9, 2006 Author Report Share Posted January 9, 2006 Nece taj novi ni proci pored albuma godine. Neopisivo su me razocarali. Nisu im lose pesme, ali to nije ni blizu Dissectiona. Trebao je Jon lepo osnovati novi bend sa drugim imenom i do kurca, ionako mu je cela postava izmenjena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Nece taj novi ni proci pored albuma godine. Neopisivo su me razocarali. Nisu im lose pesme, ali to nije ni blizu Dissectiona. Trebao je Jon lepo osnovati novi bend sa drugim imenom i do kurca, ionako mu je cela postava izmenjena. Apsolutno! On se tu przi kao "Fear the return" kad ono.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Watchtower Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 DISSECTION To Release New Album In April Reactivated Swedish death metallers DISSECTION have finalized the track listing for their long-awaited third album, "Reinkaos", due on April 30 via the band's own label, Black Horizon Music. Black Horizon Music will also re-release the bands back catalogue, including the classic albums "The Somberlain" and "Storm of the Light's Bane". "Reinkaos" track listing: 01. Nexion 218 02. Beyond The Horizon 03. Starless Aeon 04. Black Dragon 05. Dark Mother Divine 06. Xeper-I-Set 07. Chaosophia 08. God Of Forbidden Light 09. Reinkaos 10. Internal Fire 11. Maha Kali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 osecam da ce biti u nekom Gothenburg fazonu cuo sam dve pesme sa novog i ono je veoma lose ali videcemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted February 20, 2006 Author Report Share Posted February 20, 2006 To ce da bude Dissection koji to nije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.E.A.D. Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Prvo skoci onda reci hop! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Vrlo mi sumnjivo deluje taj novi Dissection. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted February 22, 2006 Author Report Share Posted February 22, 2006 Prvo skoci onda reci hop! Ja se iskreno nadam da nisam u pravu, ali i ti i ja znamo da sam vrlo blizu istine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja Car Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 Ubedjen sam da ce novi DISSECTION biti jos jedno remek delo. Naravno, apsurdno je ocekivati da nastave u stilu Storm-a, ali ovo je prakticno novi bend. Smem da se kladim da na ovoj dolazecoj turneji stare pesme nece uopste svirati jer se odigrao takozvani "death to old era" sa koncertima u Svedskoj i Nemackoj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 to je smesno da ne sviraju stare stvari recimo dolaze kod nas po prvi put i samo ce da sviraju nove stvari to je bzvz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted February 24, 2006 Author Report Share Posted February 24, 2006 (edited) ovo je prakticno novi bend. Onda nek mu lepo da novo ime i nek nema nista sa Dissectionom. Ionako nece da svira stare stvari i ako vec nece da svira u starom fazonu to bi mu bilo najpametnije, a ne ovako na staru slavu. Ja i ne ocekujem da album bude kao Storm, samo postojalo je nesto sto je povezivalo prva dva albuma, a ne postoji nista sto povezuje ove nove stvari sa starim. Edited February 24, 2006 by Grof Drobikus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RokateLi Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Ubedjen sam da ce novi DISSECTION biti jos jedno remek delo. Naravno, apsurdno je ocekivati da nastave u stilu Storm-a slazem se, a bilo bi dobro da na i novom albumu budu oni kratki medieval-renaissance instrumentali ko na somberlain-u... to je stvarno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 jeste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 slazem se, a bilo bi dobro da na i novom albumu budu oni kratki medieval-renaissance instrumentali ko na somberlain-u... to je stvarno.. Ma,nece biti ama bas nista u stilu ranih radova,zar ne razumete ljudi?Ta prica je,na moju veliku zalost,gotova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted February 25, 2006 Author Report Share Posted February 25, 2006 Ma,nece biti ama bas nista u stilu ranih radova,zar ne razumete ljudi?Ta prica je,na moju veliku zalost,gotova. I ne samo na tvoju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja Car Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Nemoj da se nadas tim akusticnim interludiima jer toga nije bilo cak ni na Storm-u, a autor tih stvari je bio John Zwetsloot tako da nema smisla da sad Jon tu izigrava nesto. Mada sam i ja bilo ljubitelj tih stvari, pogotvu Crimson Towers. Nije da ni ja nisam malo razocaran time sto nema vise te kompleksnosti, raznovrsnosti, bogatstva... koje su krasila prva dva, ali opet shvatam da je proslo vise od deset godina i da je on te godine proveo u najgorim okolnostima i da je sve to veoma uticalo na promenu zvuka. Novi album nece moci ni da prismrdi prethodnim, ali me to nece spreciti da uzivam u njemu jer opet, on ce, siguran sam, da sije i brije vecinu albuma koji trenutno izlaze i koji su izlazili prethodnih godina. Storm je postavio visoke standarde i tesko da ce bilo ko moci da ih dostigne u godinama koje dolaze, i za te standarde novi album ce biti nedostizan, ali ako gledamo danasnje muzicke standarde, Reinkaos ce im pomeriti bulju. Sta da vam kazem, moj savet vam je da zanemarite prva dva albuma, prihvatite novi onakvim kakvim jeste i siguran sam da cete uzivati! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest NEX!! Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Bajo,mudro zboris stvarno,svi znamo da nista nece nadmasiti storm,samo se nadam da novi album nece biti mnogo gadan.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Watchtower Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.E.A.D. Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Pa po mom misljenju glupo je i praviti ili ocekivati jos jedan Storm Of The Light's Bane jer je to kult, kao i od Satyricon-a jes jedan Shadowthrone koji je takodje kult spram ovog Vulkana koji mu nije ni za prismrditi, ali opet nove stvari ne sumnjam da ce biti kompleksne i mracne tako da se ipak povezuju sa prva dva ako nicim drugim onda tematikom, a to je i najvaznije. Na turneji Satyricona po Americi svirao je bubnjar slipknota znaci od originalne postave samo Satyr i ako iko treba da promeni ime zbog razlicitosti albuma onda su to oni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 8, 2006 Author Report Share Posted March 8, 2006 (edited) Najvaznije je da ne skrenes sa putanje, a oni su to uradili. To nema nikakve veze sa tematikom. A sto se Satyricona tice, novi albumi su po meni jedno 5 puta bolji od starih. Edited March 8, 2006 by Grof Drobikus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja Car Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 SATYRICON je los primer jer Satyr pise 100% muzike i tekstova tako da sve dok je on u bendu to ce biti SATYRICON. MAYHEM je dobar primer jer Euronymous je bio alfa i (deathspell) omega tog benda i uopste black metal scene u to vreme, pa je nastavak MAYHEM-a pod istim nazivom smesno, i pored toga sto The Grand Declaration of War i Chimera ubijaju. A sto se tice duha i spiritualne strane DISSECTION-a, tu se slazem sa Draganom Paganom. Bitrno je da je ta strana prisutna i da ta mracna aura nastavi da izbija iz novog albuma, a sve dok je toga to ce biti za mene DISSECTION! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 9, 2006 Author Report Share Posted March 9, 2006 (edited) Onda tako jednog dana mozes ocekivati Burzum od Dissectiona. Samo opici neke do jaja smorne klavijature sa mracnom tematikom i to ti je to. A sto se Satyricona tice ne mozes uporedjivati clanove na turneji i clanove na albumu. Ipak ovi sto sviraju na turneji, sviraju samo ono sto je smislio onaj sto je ucestvovao na albumu. Oni ni malo ne uticu na kreativnost benda. Edited March 9, 2006 by Grof Drobikus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.E.A.D. Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 "Black lava dripping down the mountain side, Black lava you can't fight..." Daj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts