Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Guest spiritual holocaust
Posted

Predlazem ga za album godine!

Predlog se jednoglasno usvaja , jebu kevu odlicni su! 8)

• 2 weeks later...
Guest gore-m-milica
Posted

hahahaha

nasla sam stare svari to jes...nasla sam "tributt to iron ...."

i bash fino......

biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa:

tipovi to legende :wink:

Posted

Cuo sam Dechristianize, odlican album.

Doduse, vokal mi se ne svidja previse (eto, ubijte me sada; volim growlove, ali Bentonov mi deluje malo previse suplje), a i into bi bio bolji da su izbacili "Let the killing begin!", ili ga uradili malo bolje, ovako zvuci klinacki, ispaljeniciki. Ostatak je odlican, pogotovu power metal-like delovi Ma dobro je sve, ali su mi to naijinteresantniji delovi. Tako nesto stvarno nisam ocekivao biggrin.gifa:

• 2 weeks later...
Guest gore-m-milica
Posted

Taj Dechristianize moram da nabavim,svi kazu da je fenomenalan.

Je,odlican je,O D L I C A N biggrin.gifa:

Nedavno nabavila i zakon je, onaj pocetak s Carminom Buranom obara s nogu! biggrin.gif

biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa:

• 4 months later...
Posted

HEHEHEHE eve i mene icon_smile.gif .

album josh cekam na zalost kroz deset dana stize mi original i ala cu da ga arcim icon_smile.gif.

Inace imao sam priliku da ga cujem ali rekao sam drugu da iskljuci ne zelim da slusam ovakvu umetnost sa rezanca icon_smile.gif.

HEEHHEHE a inace Down of The Apocalypse je keva !!!

Ma bre kada neko svira pesme u proseku od 7-8min.i to onako svaka cast !!!!

Posted

kadvcsam čuo dechristianize odmah sam osjetio deicide štih i sad se ispostavi da benton tu pjeva. eto...album je jeben, ove ostale nisam slušao al ovo je baš klanje, od brutalnog današnjeg metala do melodi oldskul treša. ma zakon.

• 7 months later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Malo da ozivim legende, nabasah pre neki dan na Into Cold Darkness od gore pomenutih. Sve u svemu jako jako dobro izdanje, mozda ne u rangu bestijalnog Dechristianize ali ima svoj smek. Jel slusao jos neko?