Predator Posted December 1, 2003 Report Posted December 1, 2003 Jel neko ovde slusao ranije radove? Quote
The Inquisitor Posted December 11, 2003 Report Posted December 11, 2003 Odlican bend.Meni se za nijansu vise dopada Forever Underground od Dawn Of The Apocalypse.Cekam novi album... Quote
Srki Posted December 11, 2003 Report Posted December 11, 2003 Jel neko ovde slusao ranije radove? Jos pitas... Quote
Guest spiritual holocaust Posted January 5, 2004 Report Posted January 5, 2004 Predlazem ga za album godine! Predlog se jednoglasno usvaja , jebu kevu odlicni su! 8) Quote
Cryfemal Posted January 10, 2004 Report Posted January 10, 2004 Ovo je jos jedan od onih bendova koji se smatraju obaveznim. Fantasticno osmisljeni albumi, dobra svirka, prica iza muzike, sve... Quote
Guest gore-m-milica Posted January 24, 2004 Report Posted January 24, 2004 hahahaha nasla sam stare svari to jes...nasla sam "tributt to iron ...." i bash fino...... a: a: a: a: a: tipovi to legende Quote
Fiery Posted January 24, 2004 Report Posted January 24, 2004 Cuo sam Dechristianize, odlican album. Doduse, vokal mi se ne svidja previse (eto, ubijte me sada; volim growlove, ali Bentonov mi deluje malo previse suplje), a i into bi bio bolji da su izbacili "Let the killing begin!", ili ga uradili malo bolje, ovako zvuci klinacki, ispaljeniciki. Ostatak je odlican, pogotovu power metal-like delovi Ma dobro je sve, ali su mi to naijinteresantniji delovi. Tako nesto stvarno nisam ocekivao a: Quote
Guest gore-m-milica Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 Taj Dechristianize moram da nabavim,svi kazu da je fenomenalan. Je,odlican je,O D L I C A N a: Nedavno nabavila i zakon je, onaj pocetak s Carminom Buranom obara s nogu! a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: Quote
Vintersorg Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 zamalo da otvorim temu koje vec ima ... imam Dawn i Dechristianize... de je stvarno bolji ali ne mnogo... de je frubi da vidi ovo Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 HEHEHEHE eve i mene . album josh cekam na zalost kroz deset dana stize mi original i ala cu da ga arcim . Inace imao sam priliku da ga cujem ali rekao sam drugu da iskljuci ne zelim da slusam ovakvu umetnost sa rezanca . HEEHHEHE a inace Down of The Apocalypse je keva !!! Ma bre kada neko svira pesme u proseku od 7-8min.i to onako svaka cast !!!! Quote
axegrinder Posted June 20, 2004 Report Posted June 20, 2004 kadvcsam čuo dechristianize odmah sam osjetio deicide štih i sad se ispostavi da benton tu pjeva. eto...album je jeben, ove ostale nisam slušao al ovo je baš klanje, od brutalnog današnjeg metala do melodi oldskul treša. ma zakon. Quote
Villain Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Let the killing begin Strava su mada malo napaljenichki....ali dobro....sve u svemu kad bih izostavio neke stvari bili bi mi jedni od favorita. Quote
The Watchtower Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 (edited) Dechristianize je neshto naj shto sam chuo !!!!! Muzika , solaze sve ......... Edited February 25, 2005 by Evil Spirit Quote
Yebiggah Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 A da li znate da 'Japanac' svira i bubanj i obe sve gitare?? Chovek je loooooooooooooood... Quote
Yebiggah Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 A da li znate da 'Japanac' svira i bubanj i obe sve gitare?? Chovek je loooooooooooooood... Pardon,'samo' solazhe i bubanj. e,to ti je muzichar... Quote
pan satyros Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 uuu...na ovom zadnjem albumu..benton je sjeo kao zemlja na kovceg!!!...znaci, odlicno!!! Quote
soul reaper Posted March 26, 2005 Report Posted March 26, 2005 sta reci za njih nego da su odlicni,najbolji mi je Dechrisianize,Benton mrzi k'o nikad a one melodije mrze jos vise,bjesna je muzika a i melodicna je,melodije su prejake,apokalipicne! Quote
soul reaper Posted March 26, 2005 Report Posted March 26, 2005 sta reci za njih nego da su odlicni,najbolji mi je Dechrisianize,Benton mrzi k'o nikad a one melodije mrze jos vise,bjesna je muzika a i melodicna je,melodije su prejake,apokalipicne! Quote
Predator Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 Malo da ozivim legende, nabasah pre neki dan na Into Cold Darkness od gore pomenutih. Sve u svemu jako jako dobro izdanje, mozda ne u rangu bestijalnog Dechristianize ali ima svoj smek. Jel slusao jos neko? Quote
Grobodan Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Pa,naravno!Sve si rekao - nije kao Dekristijanizacija,ali ima smeka. Quote
Grobodan Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Jebe oca,jebe majku! a Dawn of the Apocalypse?A Let us Pray? Quote
Recommended Posts