WIZARD OF GORE Posted February 17, 2007 Report Posted February 17, 2007 nista osim "hit me one more time" Quote
Grobodan Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 VITAL REMAINS has been confirmed for this year's installment of the Wacken Open Air festival, set to take place August 2-4, 2007 in Wacken, Germany. Quote
The Watchtower Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 (edited) www.myspace.com/vitalremains Video of Dave playing "Hammer Down The Nails" at Mana Recording Studio. Br00tal!!! Edited March 7, 2007 by The Watchtower Quote
Жвакић Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Slušao sam dansa malo Dechristianize i prilično mi je naporan. Pesme su dugačke i ima mnogo kec ritma. Quote
The Watchtower Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Vital_Remains_Icons_of_Evil_Promo_2007_AMRC Pojavio se album!!!!!! Odoh da skidam. Quote
MudriPanj Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 dechristianize je potrebno dugo i pazljivo preslusavati da udje u uvo, a nije ni zgoreg osmekati tekstove fenomenalan album inace Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 Skinuh i ja novi, cu da kazem utiske sutra... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 http://www.kerrazy-torrents.net/index.php?...93380&st=80 Moras da se registrujes prvo. Izgleda da je ovo jebanje mame ! Quote
Morphy Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 i kako sada da skinem to?Dobio sam neki fajl koji ne mogu da otvorim! Quote
The Watchtower Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 Where Is Your God Now????????????? :rockdevil: Albumcina!!! Nemam vremena da pisem jer zurim, ali album razbija. Mislio sam da posle Dechristianize, bolji album nece uspeti da naprave, ali ovo je van svakih ocekivanja. Za sada najbolje pesme su mi: Icons of Evil i 'Til Death. :rockdevil: Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 Morphy: skini program Bit Torrent, nadji ga na netu i preko njega otvori. Watchtower: slazem se sa tobom. S'tim da dechirstinize je najzaraznija pesma , ali ostatak albuma onako. Ovde nema toliko zaraznih pesama, ali je album generalno vrh ! Mislio sam da ce da prebudze produkciju , ali ovo je savrseno. Quote
Anоnymous Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 Ju ju ju kakav album! Najbolja pesma im je i dalje Dechristianize, ali Icons Of Evil je za klasu iznad prethodnog albuma. Aaaaa osećam da ću ovo slušati sledećih nedelju dana. ^^ Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 Tek sam sad provalio da mi se od 12h izjutra vrti album :)hahhaha. Sasvim solidno. Za sada mi je fav. Hammer Down the Nails, jebe onaj riff materi ... Quote
WoI Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 evo ja sad pustio prvi put i posle 2-3 mintua slsuanja mogu da kazem da ovo zvuci veoma obecavajuce :rockdevil: :rockdevil: samo kec bwe :rockdevil: Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 Kurac Vital je mnogo vise od keca ... Quote
Goxy Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 evo,poslusao sam ceo album i svidja mi se.nisam se ni nadao da ce biti bolji od proslog,ali ipak dostojan pratilac.muzicki gledano,icons of evil mi je na pola puta izmedju dawn of ... i dechri... Quote
WoI Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 icons of eviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: sutra konacno detlajno preslusavanje albuma Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Dobar je novi.... u p.m ! Nego, najverovatnije ih dovodimo :)ahhaahha. Jebem li ga javljam uskoro ,trebalo bi da bude 25.aprila . Ali to cemo jos videti. Quote
Recommended Posts