Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da, veoma prijatno zvuci, za razliku od albuma proslogodisnjeg, koji kao da je produciran u garazi sa opremom koju su koristili demo bendovi ranih osamdesetih. Ovo je cool.

Posted
Da, veoma prijatno zvuci, za razliku od albuma proslogodisnjeg, koji kao da je produciran u garazi sa opremom koju su koristili demo bendovi ranih osamdesetih. Ovo je cool.

Pretpostalvjam da govoriš o The Genesis albumu? :)

Posted (edited)
Pretpostalvjam da govoriš o The Genesis albumu? :)

Zapravo, pohvalio sam Angels Of Love, a pljunuo Perpetual Flame ;)

Edited by Apeiron
Posted
Zapravo, pohvalio sam Angels Of Love, a pljunuo Perpetual Flame ;)

Aha, ok, ja sam mislio da si popljuvao The Genesis. Ja ne znam, zapravo, kakvo je to ostvarenje, pošto zvuk je bukvalno kao da je prosečnim mp3 player-om sniman album, a tek vokal koji je tu "pevao"... ne znam, mislim da sam pre već pošteno popljuvao taj album, pa da se ne ponavljam. Uglavnom, ko ga nije slušao nije propustio ništa i toplo preporučujem da ga ni ne posluša.

Posted (edited)

tigre ako nađeš rapidshare baci, ne čini mi ništa ovo sa download mngrom imam ograničenja na mašini rapidshare il depositfiles, fala ;)

edit: miloše :pivopije:

Edited by Ајлин
Guest HEFEST
Posted

Yngwie treba iz ovih stopa da zakuka na vratima Mark Boals-a ili Vescere i da ih zamoli da mu oproste i vrate se u bend. Tim nije za Yngwie-a nikako i mogao bi da ode do Kai Hansena da mu producira album i sve bi bilo kul.

Posted
"The Genesis" je kolekcija demo snimaka, a peva lično Yngwie.

To nisam znao, hvala na informaciji! Ujedno, to objašnjava zašto je "album" takvo sranje...

• 7 months later...
Posted

Dec 9, 2009

Yngwie Malmsteen High Impact Album Out Today!!

Also Available on ITunes 

High impact not only has the mega-hit classic "Beat It", it also contains the You Tube sensation at 5 Million plus hits ARPEGGIOS FROM HELL!!! Time to bring out that guitar and shred with Yngwie!!

Yngwie Malmsteen will release a new album called "High Impact" on December 8 (one day earlier internationally). The set is described as "a mind-boggling, high-paced instrumental compilation record" featuring a "surprise" bonus track Yngwie's never-before-released interpretation of the MICHAEL JACKSON mega-hit classic "Beat It", which contains Malmsteen's own magical touch and Tim Ripper Owens on Vocals...

Get Your Copy Today:

BEST BUY - BARNES & NOBLE - AMAZON - FYE

Malmstin je kul lik. I on je postovalac Majkla Dzeksona.

Posted

Mene on sad već toliko nervira da nemam energije da pišem kvalitetno nešto po ovoj temi :haha: Davno je bilo kad sam uz Eclipse pod vlažnim čaršafima vatala jednog super frajera, repeat repeat repeat...

• Upvote 1
Posted

Mene on sad već toliko nervira da nemam energije da pišem kvalitetno nešto po ovoj temi :haha: Davno je bilo kad sam uz Eclipse pod vlažnim čaršafima vatala jednog super frajera, repeat repeat repeat...

Posle se ja "hvalim" privatnim životom... :haha:

Ja ionako nisam neki preterani fan većine Malmsteen-ovih pesama. Impellitteri mi više leži, o Axel Rudi Pell-u i da ne govorim, kad je u pitanju privlačnost kompozicija.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Ha, ha, ha.

Ovo ide na temu "Najbolji postovi..."

Posted

Ima negde da se skine taj novi album? Ja nisam pronašao na torentima i rapid share-u. Jes da sam prilično siguran da ništa novo neću čuti, al ajd bar da se i to doda kolekciji, jel...

• 6 months later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 3 weeks later...