Apeiron Posted April 13, 2009 Report Posted April 13, 2009 Da, veoma prijatno zvuci, za razliku od albuma proslogodisnjeg, koji kao da je produciran u garazi sa opremom koju su koristili demo bendovi ranih osamdesetih. Ovo je cool. Quote
Zoll Posted April 13, 2009 Report Posted April 13, 2009 Da, veoma prijatno zvuci, za razliku od albuma proslogodisnjeg, koji kao da je produciran u garazi sa opremom koju su koristili demo bendovi ranih osamdesetih. Ovo je cool. Pretpostalvjam da govoriš o The Genesis albumu? Quote
azal Posted April 13, 2009 Report Posted April 13, 2009 sve od War to End all Wars nadalje ima uzasnu produkciju, jer Malmsteen zeli sve da radi, a ocigledno ne zna. Quote
Apeiron Posted April 13, 2009 Report Posted April 13, 2009 (edited) Pretpostalvjam da govoriš o The Genesis albumu? Zapravo, pohvalio sam Angels Of Love, a pljunuo Perpetual Flame Edited April 13, 2009 by Apeiron Quote
Zoll Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 Zapravo, pohvalio sam Angels Of Love, a pljunuo Perpetual Flame Aha, ok, ja sam mislio da si popljuvao The Genesis. Ja ne znam, zapravo, kakvo je to ostvarenje, pošto zvuk je bukvalno kao da je prosečnim mp3 player-om sniman album, a tek vokal koji je tu "pevao"... ne znam, mislim da sam pre već pošteno popljuvao taj album, pa da se ne ponavljam. Uglavnom, ko ga nije slušao nije propustio ništa i toplo preporučujem da ga ni ne posluša. Quote
Divlji Tigar Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 "The Genesis" je kolekcija demo snimaka, a peva lično Yngwie. Quote
Ајлин Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 (edited) tigre ako nađeš rapidshare baci, ne čini mi ništa ovo sa download mngrom imam ograničenja na mašini rapidshare il depositfiles, fala edit: miloše Edited April 14, 2009 by Ајлин Quote
Guest HEFEST Posted April 15, 2009 Report Posted April 15, 2009 Yngwie treba iz ovih stopa da zakuka na vratima Mark Boals-a ili Vescere i da ih zamoli da mu oproste i vrate se u bend. Tim nije za Yngwie-a nikako i mogao bi da ode do Kai Hansena da mu producira album i sve bi bilo kul. Quote
Zoll Posted April 15, 2009 Report Posted April 15, 2009 "The Genesis" je kolekcija demo snimaka, a peva lično Yngwie. To nisam znao, hvala na informaciji! Ujedno, to objašnjava zašto je "album" takvo sranje... Quote
Guest HEFEST Posted December 11, 2009 Report Posted December 11, 2009 Dec 9, 2009 Yngwie Malmsteen High Impact Album Out Today!! Also Available on ITunes High impact not only has the mega-hit classic "Beat It", it also contains the You Tube sensation at 5 Million plus hits ARPEGGIOS FROM HELL!!! Time to bring out that guitar and shred with Yngwie!! Yngwie Malmsteen will release a new album called "High Impact" on December 8 (one day earlier internationally). The set is described as "a mind-boggling, high-paced instrumental compilation record" featuring a "surprise" bonus track Yngwie's never-before-released interpretation of the MICHAEL JACKSON mega-hit classic "Beat It", which contains Malmsteen's own magical touch and Tim Ripper Owens on Vocals... Get Your Copy Today: BEST BUY - BARNES & NOBLE - AMAZON - FYE Malmstin je kul lik. I on je postovalac Majkla Dzeksona. Quote
Night Prowler Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Ripper peva Dzeksonovu pesmu : To moram da cujem Quote
ProgressiveR Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Ja sam stvarno hugeh Malmsteen fan, ali stavrno mislim da je posle "Facing The Animal" i "Concerto Suite" trebao da prestane da snima nove albume ... racikliranje recikliranja u nedogled ... stvarno nema poente. Quote
Ајлин Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Mene on sad već toliko nervira da nemam energije da pišem kvalitetno nešto po ovoj temi Davno je bilo kad sam uz Eclipse pod vlažnim čaršafima vatala jednog super frajera, repeat repeat repeat... 1 Quote
Bata Trokrilni Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Mene on sad već toliko nervira da nemam energije da pišem kvalitetno nešto po ovoj temi Davno je bilo kad sam uz Eclipse pod vlažnim čaršafima vatala jednog super frajera, repeat repeat repeat... Posle se ja "hvalim" privatnim životom... Ja ionako nisam neki preterani fan većine Malmsteen-ovih pesama. Impellitteri mi više leži, o Axel Rudi Pell-u i da ne govorim, kad je u pitanju privlačnost kompozicija. 1 1 Quote
Divlji Tigar Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Mene on sad već toliko nervira da nemam energije da pišem kvalitetno nešto po ovoj temi Davno je bilo kad sam uz Eclipse pod vlažnim čaršafima vatala jednog super frajera, repeat repeat repeat... Ha, ha, ha. Ovo ide na temu "Najbolji postovi..." Quote
Ајлин Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Posle se ja "hvalim" privatnim životom... Aj ne seri keve ti nesrećo jedna 1 1 Quote
Zoll Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 Ima negde da se skine taj novi album? Ja nisam pronašao na torentima i rapid share-u. Jes da sam prilično siguran da ništa novo neću čuti, al ajd bar da se i to doda kolekciji, jel... Quote
Bata Trokrilni Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 Kolekcija se meri originalima, tako da taj izraz ne treba zloupotrebljavati u kontekstu skidanja muzike s neta. Quote
Zoll Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 Jbg, zaboravih da stavim navodnike u službi sarkazma... I ima li negde da se skine? Quote
Bata Trokrilni Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 Ako misliš na High Impact, nisam ni ja nigde našao. Quote
Zoll Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 Da, da, na High Impact mislim... pa dobro, tek je izašao, verujem da će se uskoro pojaviti. Quote
Mita Posted June 13, 2010 Report Posted June 13, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=khzoNHC3DNU poznato?? Quote
Breakthru Posted July 29, 2010 Report Posted July 29, 2010 Ja sam veliki fan arogantnog Svedjanina! Fantastican gitarista, a ne zaostaje mnogo ni po pisanju pesama, u toku karijere radio je sa mnogo pevaca, uglavnom fenomenalnima, ali meni najvise odgovara njegov rad sa Mark Boalsom, jer mislim da se jako dobro uklapaju i album Alchemy mi je zakon! http://www.youtube.com/watch?v=BK1snO5mW28 Quote
Download_manager Posted November 5, 2010 Report Posted November 5, 2010 Jedva cekam ovaj novi album Relentless. Zna li neko jel i dalje Ripper s njime? Meni je Perpetual Flame brutalan album i ako su ga mnogi popljuvali. A vidim i da su ocene na Metal-archives poprilicno visoke. Quote
Recommended Posts