Jump to content

Recommended Posts

Posted

Šta ja znam, meni je vjerovatno Soto.

Ali s druge strane, ja nakon Inspirationa nisam ni čuo ni jedan album u cjelosti. Ove prije njega jesam.

U stvari jedini album koji danas mogu opušteno da slušam i jeste Inspiration, ajde možda i Marching Out, ovo sve ostalo vrlo teško, možda po neku pjesmu samo i to manje od 5 njih sigurno.

soto je zverina od pevača

:da: Apsolutno.

Posted

Ne mogu nikako da se odlucim, jbg, iako sam pokusao. Mozda i zato sto nikad nisam bio neki sluhista, pa su mi svi njegovi pjevaci sa starijih albuma tu negdje i kao stvoreni za Malmsteena. Mozda mi od njih Joe Lynn Turner tu najmanje pristaje, ali i Odyssey je posten album.

Od Malmsteenovih albuma najdrazi su mi Fire & Ice i Trilogy, mada skoro svaki zakljucno sa Fire & Ice na sebi nosi minimum po jedan all-time Yngwie klasik.

Kad sam prvi put poslusao Rising Force album, shvatio sam da ni metal nazalost nije bezgresan. Stihovi tipa "There's a hole in the sky, but don't ask me why, cause I don't know" ili "I will never die, cause I will fly to the other side" su mi i do danas ostali u vrhu najbesmislenijih lyricsa koje sam cuo.

• 8 months later...
  • 1 year later...
  • 5 weeks later...
  • 6 months later...
  • 4 months later...
Posted

nisam siguran da ce ovaj na binu izaci sa obzirom kakav je zvuk bio za testament u KGu. Ja ga gledao nekoliko puta pre 20 godina i svaki put se pickarao sa toncima i svirao iza pojacala u znaku protesta. jedan belosvetski govnar