Descender Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 Šta ja znam, meni je vjerovatno Soto. Ali s druge strane, ja nakon Inspirationa nisam ni čuo ni jedan album u cjelosti. Ove prije njega jesam. U stvari jedini album koji danas mogu opušteno da slušam i jeste Inspiration, ajde možda i Marching Out, ovo sve ostalo vrlo teško, možda po neku pjesmu samo i to manje od 5 njih sigurno. soto je zverina od pevača Apsolutno. Quote
darkonet Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 ono sto vrtim poslednjih nekoliko dana je Dont let it end najboji pevac Boals bez premca mada volim i Vesceru da poslusam Quote
Runner Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 Ne mogu nikako da se odlucim, jbg, iako sam pokusao. Mozda i zato sto nikad nisam bio neki sluhista, pa su mi svi njegovi pjevaci sa starijih albuma tu negdje i kao stvoreni za Malmsteena. Mozda mi od njih Joe Lynn Turner tu najmanje pristaje, ali i Odyssey je posten album. Od Malmsteenovih albuma najdrazi su mi Fire & Ice i Trilogy, mada skoro svaki zakljucno sa Fire & Ice na sebi nosi minimum po jedan all-time Yngwie klasik. Kad sam prvi put poslusao Rising Force album, shvatio sam da ni metal nazalost nije bezgresan. Stihovi tipa "There's a hole in the sky, but don't ask me why, cause I don't know" ili "I will never die, cause I will fly to the other side" su mi i do danas ostali u vrhu najbesmislenijih lyricsa koje sam cuo. Quote
Dekapitator_Prisoner Posted November 3, 2016 Report Posted November 3, 2016 Turner ili Soto, al dosta volim i Levena. Zao mi je sto Turner i Leven nisu uradili vise od jednog albuma s njim. Quote
Dekapitator_Prisoner Posted July 7, 2017 Report Posted July 7, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=fJXYUZzpAN4 Malo suvog kvaliteta. Quote
Texas King Posted July 7, 2017 Report Posted July 7, 2017 Što se tiče sviranja gitare Malmstin je Blekmurova škola. Ali i kao osobe njih dvojica su dosta slični - obojica su egoistične seronje. Quote
fenster Posted March 6, 2019 Report Posted March 6, 2019 Je l' se to i on plastificirao, ili tripujem? Quote
darkonet Posted March 6, 2019 Report Posted March 6, 2019 jedino ako se ponovo ujedini sa Boalsom moze nesto da bude plastikaner... Quote
azal Posted March 7, 2019 Report Posted March 7, 2019 lepo su ga nasminkali. ne znam ko zeli da slusa Yngwie blues album gde on peva sve vreme, mozda jedino japanci Quote
Chicken Little 420 Posted April 6, 2019 Report Posted April 6, 2019 malmsteenov pjevac i klavijaturista https://www.serbian-metal.org/vesti/22640/nick-z-marino-uzivo-u-srbiji-tri-koncerta-u-najavi/ Quote
sleazyrocker Posted October 20, 2019 Report Posted October 20, 2019 Pevač i klavijaturista Malmsteenove grupe dao je ekskluzivni intervju za Junkyard Rock Stories i Geostrateg. Bacite pogled obavezno ! https://junkyardrock.blogspot.com/2019/10/intervjuq-sa-nick-z-marinom.html Quote
Chicken Little 420 Posted March 10, 2020 Report Posted March 10, 2020 https://www.serbian-metal.org/vesti/25545/arsenal-fest-2020-yngwie-malmsteen-premijerno-u-srbiji/ 2 Quote
Sreta Posted March 10, 2020 Report Posted March 10, 2020 Kad predje u silu, svirace njegov hologram. 1 Quote
azal Posted March 11, 2020 Report Posted March 11, 2020 nisam siguran da ce ovaj na binu izaci sa obzirom kakav je zvuk bio za testament u KGu. Ja ga gledao nekoliko puta pre 20 godina i svaki put se pickarao sa toncima i svirao iza pojacala u znaku protesta. jedan belosvetski govnar Quote
Grobodan Posted March 11, 2020 Report Posted March 11, 2020 ko mu peva uzivo uopste, nije valjda on? Quote
azal Posted March 11, 2020 Report Posted March 11, 2020 ja mislim da uglavnom on peva i ovaj srbin krestavi ponekad uskoci Quote
Angelystor Posted March 11, 2020 Report Posted March 11, 2020 Yup, nema live vokala još od tipa Ripper kada oteran, On + klavijaturista Quote
Talvi Posted March 11, 2020 Report Posted March 11, 2020 uzeh da vidim ovaj snimak iz 2019, bože sačuvaj ala brlja vrlo neprijatno šta se sve izdešava na ovoj Rising Force na početku Quote
Recommended Posts