Jump to content

Recommended Posts

Posted

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif baš se pitam zašto je oduvek bilo najzabavnije na ovoj temi

ako se manemo pušenja (izgleda da vi gitaristi samo o tome mislite) što se bre niste javili da ćete biti na Jazz&Blues festu

btw. Mark Knopfler je tata za sve njih

Posted
Ovo je kombinacija do jaja...odlicno

a toto steve nije toliko dobar da mu ga gore navedeni duvaju

To ti pricam, svi su nesto u fazonu da pljuju debelog prasca ali cinjenica je da je on pokrenuo celu tu shred pricu icon_da.gif

Posted
Da mu nije bio blackmoore ne bi malmsteen bio kao sto je danas... mozda bi svirao violinu

Malmsteen je poceo da svira gitaru zbog hendrixa!a sto se tice klasike tu mu je vazniji bio paganini ili bach nego blackmore,koji je ponakad ubacio nesto klasicnu u svoje pesme itd musik19.gif

Posted

Jasno je da je blackmore imao veci utucaj na malmsteena!!Ali malmsteen je poceo da svira zbog hendrixa i to znaci da ta mogucnost da bi on mozda svirao violinu da nije bilo blackmora je veoma mala

Guest 10 dinara
Posted

Kad Malmsteen bude svirao kao ja nek mi se javi da mu dam autogram.. biggrin.gif

Ma ne znam sto ali meni je Malmsteen smor..

Ima par dobrih pesama(Rising Force npr.) ali ostalo mi se bas i ne svidja..

Posted
jebiga,sto ti je onda nick takav? icon_smile.gif

Pazi ja gledam objektivno na njegovu muziku!nije sada fazon u tome da

ja govorim da je yngwie najbolji gitaros ,koji se ikad rodio!Mada sam misljenje da jeste jedan od najboljih i da je veoma promenio tu vrstu mjuze "neo-klasiku".Jebesh ti randya ili blackmore-a nisu oni radili to sto je on radio!Jbg ignorisem mu ove predzadnje albume,pa je zato jos za mene dobar!Mada nazalost moram da priznam da su mu puno dolo-a na ist kalup!Mada ima i dobrih stvari bla bla bla musik19.gif