Bančilo Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 (edited) Iako se mnogo ponavlja volim da ga slusam jer Malmsteen je Maaaalmsteeen BRE. Edited April 13, 2007 by Bančilo Quote
Shix Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Malmsteen je covek koji je prvi nesto poceo i na mnoge je uticao. Priznajem, nekad i preteruje i smori ali covek je vrhunski kompozitor tako da nema sta. Najvise sam obracao paznju na album "Fire and Ice"... VRHUNAC! Quote
Yngwie Tatica Posted April 14, 2007 Report Posted April 14, 2007 Kao prvo ja nisam "drkadžija" koji vređa nekoga iz subjektivnih razloga i čuo sam malo više od 2-3 njegove pesme! Kao drugo rekao sam da je dobar gitarista samo što u nekim kompozicijama ima mnogo više brzine nego muzike, često nemam pojma šta je odsvirao, a to što i uživo svira što i u studiju, VEŽBA. P.S. Ja sam dao svoje subjektivno mišljenje u toliko koliko je to mišljenje došlo od mene! Takođe sve što sam rekao potvrđuju i Malmsteenove pesme tj. i da je dobar gitarista i da zna da pretera (zasere). Ja sviram gitaru već 9 godina tako da mislim da imam dovoljno iskustva da kažem kada neko svira dobro, a kada loše. 1. Druže, nijednom te nisam nazvao "drkadžijom". 2. Tatica nikada nije svirao iste solaže uživo. Njegov stil je večna improvizacija. Svaki koncert svira u fazonu "kako mi naiđe". 3. Svaka čast na devetogodišnjem iskustvu sviranja gitare. To cenim, jer smo kolege. S tim što Yngwie nikada ne svira loše, podloga za većinu njegovih sola je bezvezna (tipa jedan akord, npr. E ili H). Mislim da je najbolje shred-ovao na prvih 6 albuma. Nakon toga je većinu solaža reciklirao, ali je i dalje pravio odlične pesme. Quote
ZmYchE Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Smarate... Trilogy, Rising Force i Fire and ice Quote
RNA Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Хм, на "Marching Out" је имао најбољег певача. Quote
Wise Owl Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 @StarbreakeR i Tatica Svaka vam je na mestu Quote
StarbreakeR Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Jos kad bi Yngwie i Bend dosli malo kod nas...hell yeah! Quote
moljac Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Ma ne treba nam taj matori egoista.....garant bi zahtevao da karta ne bude manje od 100 jevreja, debeli retard..... Quote
Yngwie Tatica Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Ma ne treba nam taj matori egoista.....garant bi zahtevao da karta ne bude manje od 100 jevreja, debeli retard..... No comment Za tvoju informaciju, nije više debeo, prestao je da pije i puši (zadnje dve godine), doterao je liniju, živi zdravim životom. A ovo za cenu karte si lupio nemam reči. Ako tebi ne treba, ima kome treba! Quote
moljac Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 No comment Za tvoju informaciju, nije više debeo, prestao je da pije i puši (zadnje dve godine), doterao je liniju, živi zdravim životom. A ovo za cenu karte si lupio nemam reči. Ako tebi ne treba, ima kome treba! Za cenu je bila zayebancija, kao i ceo post ustvari..... Quote
bloodchild Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Za njega bih da duplo nego za Vai-a i Satriani-a.ON MORA DA DODJE!!!!!!! Quote
Shix Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 (edited) No comment Za tvoju informaciju, nije više debeo, prestao je da pije i puši (zadnje dve godine), doterao je liniju, živi zdravim životom. A ovo za cenu karte si lupio nemam reči. Ako tebi ne treba, ima kome treba! Samo sto je na heroinu Tako sam cuo. Edited April 18, 2007 by Shix Quote
ZmYchE Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Ma svi se zivi muzicari drogiraju (necim...) ...nista to nije vise tabu tema.. Quote
Bata Trokrilni Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Alice Cooper se niti drogira, niti pije alkohol. Quote
StarbreakeR Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Alice Cooper se niti drogira, niti pije alkohol. Jes, a ti si bas juce isao da ga obidjes da vidis sta radi... Quote
ZmYchE Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 (edited) Hahahahaha Najbolje da se Alice ne drogira...BRATE MILI Edited April 18, 2007 by ZmYchE Quote
StarbreakeR Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Mislim da bi ovo trebalo nadovezati na nasu raspravu... Clash with different genres of metal and popular music Popular Musicians who are detractors of the Neo-classical metal Genre frequently argue against neo-classical metal using the points which are usually directed against Guitar Shredders. Some of this criticisms, however, are the same used by the proponents of the Punk Rock against the supposed excesses of the progressive rock in the late seventies. Among these criticisms, the most frequently mentioned ones are that "Neo-classical metal is pure technique and fast-playing and therefore sounds dull", that "Neo-classical music is nonsense as it is hard to be assimilated". Neo-classical metal fans and musicians defend the genre arguing that it sounds dull for many - just like classical music - as it is harder to be appreciated and understood, since it supposedely needs a more developed musical perception, and therefore appeals less to the general public, which is usually used to less complex, easy-to-assimilate music. Quote
Yngwie Tatica Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Samo sto je na heroinu Tako sam cuo. Nešto ne verujem. Quote
gavrosaurus Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Матори уркоман остао без лове After owning his black Ferrari for nearly 18 years, guitarist YNGWIE MALMSTEEN recently put the car up for auction on eBay. The winning bid on the car was $25,100 US. Quote
crusader84 Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Uh, al' je ova tema zaboravljena... Nešto se priča da ima šanse da dodje kod nas, nadam se da ćemo već u četvrtak znati nešto više o tome. Quote
Elderane Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Hahaha, ima do cetvrtka da 50 tema po yumetalu bude osvjezeno glasinama o cetvrtku Pa, nece svi bas u Smederevo, mora nam ostati nesto i za slijedecu godinu, majku mu Quote
DragonHeart Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Pa, nece svi bas u Smederevo, mora nam ostati nesto i za slijedecu godinu, majku mu Sljedeca godina je 2008. Quote
Recommended Posts