azal Posted September 19, 2008 Report Posted September 19, 2008 kad ce da izadje ovo govno da se smejem malo. Quote
Bata Trokrilni Posted September 19, 2008 Report Posted September 19, 2008 Svakako pre nego što Draconic izda nešto bolje. Quote
azal Posted September 19, 2008 Report Posted September 19, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=n2XPy6vthq0 Quote
azal Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 ne razumem kakvi idiot rade sa ovim malmsteenom. "yeah, man...so for the cover, I thought maybe, you know, I'd like, stand there with my guitar, with some poorly photoshopped flames coming from my hands, and like, you'll have to stretch the picture vertically so I don't appear as fat, of course, and yeah...I'll be pouting at the camera like a love-sick homosexual, that's a given." "Sure Yngwie, sounds great, you da man! Print that shit!" To su isti ljudi koji si poslusali mix War to End All Wars, gde se vokal uopste ne cuje, i odobrili da se izdaje i da malsteen nastavi da producira svoje albume. Da ne postoji Japan radio bi kao stolar od 1996 najverovatnije. Ove nove albume mogu samo da kupuju japanci, njegovi rodjaci i eventualno prince. Quote
StarbreakeR Posted September 22, 2008 Report Posted September 22, 2008 Odavno, ali odavno nisam video ovako glup cover. Ja jesam, pre par godina, za njegov prosli album Quote
Pig_Unity Posted September 22, 2008 Report Posted September 22, 2008 Kao da je retuširan u Paintu... Quote
Vangelis Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 kako se skida kilaza u fotosopu? Quote
Wild Child Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 mora da postoji neki priruchnik. a da mozda je na dugme za skidanje kilaze? jel ima neko dugme da shredujem brze ?ili da mi brzi izlazi ta vatra ? Quote
ProgressiveR Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Skinuo sam malopre novi album od Malmsteen-a .... nemam reči. Ovo je najgori plagijat samog sebi koja sam iakda čuo! Znači, totalni copy/paste čitavih delova pesama ... kako mu ne dosadi da pravi iznova i iznova iste albume?!?!?!? Quote
Bata Trokrilni Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Pa šta, Malmsteen se nikada nije ni trudio da izmisli toplu vodu, on ima svoj stil, nije ti to Pain of Salvation. Bitno je da li to što je snimio dobro zvuči. Evo, slušam prvu pesmu i nije loša, osim što se Ripper-ov vokal slabo čuje. Quote
:matija Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Realno trebao je da prestane da radi pre 10 godina. Mogao je da radi turneje, pa posle doobre pauze da proba da izda nesto, ovako ne ide.. Quote
Bata Trokrilni Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Što da prestane da radi? Pa koliko dobrih stvari je imao pre toga, toliko ima i sada, realno. Prethodni album je baš po mom ukusu, a i ovaj je solidan, tim pre što Ripper peva na njemu. Quote
ProgressiveR Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Malmsteen je trebao da završ karijeru posle onog koncerta sa orkestrom ... i nemoj da se lažemo da je jedan "Attack" ili "War to end all wars" bolji od albuma kao "Odyssey" , "The Seventh Sign" ili "Magnum Opus" ... meni je sve ovo jako smešno, tako se vidi da je usiljeno, veštačko i bez trunke ideje da se pomakne od tamo gde se zakopao sa "Alchemy" albumom. da napomenem da mi je to najomiljeniji gitarista (bio) i da ga slušam od 1995. godine, tako da sam stavrno dobro naslušan istog Quote
Dersu Uzala Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 Bio i meni. Sve do 'Odyssey'. Doduse, ova neka moja ekipa ga slusa od '86 tako da nam je malo dosadio. Quote
azal Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 Sad cu da skinem, mozda Ripper doda nesto novo prici, mada realno, malmsteen je vec godinama djubretar, onaj Attack je nesto najgore sto sam ikad cuo. Alchemy mi je bio super, ali najvise zbog Mark Boals-a, realno, sve je rekao do Odyssey-a, od tad se ponavlja. Quote
hypnos Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 ja sam preslusao prvih oar albuma i ono sto sam cuo je odlicno,puno melodije sto mi se jako svidja.moracu da pocnem sa preslusavanjem ovih novijih albuma,nadam se da mi nece biti tako crno kao sto govore vasi utisci Quote
azal Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 hahaha "puno melodije" evo ja slusam prvu pesmu i vec mi je muka. gitara ocajno zvuci, vokal je tih. uzas boziji. Quote
Bata Trokrilni Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 Unleash the Fury je mnogo jak album, u rangu Facing the Animal. Ovaj novi nije bolji, ali nije ni mnogo lošiji. Pesme Damnation Game, Red Devil i Be Careful What You Wish su sasvim OK. Quote
azal Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 Unleash the Fury je mnogo jak album Quote
Vangelis Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 Jbg, ipak je ovaj album bolji od Unleasha. A i od War to end all Wars. Malmstin skapirao da su mu stare pesme vrh b'ate pa se pokrao (Damnation Game) Quote
azal Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 meni je ovo katastrofalno. uzasna produkcija, uzasne pesme, ripper umesto da radi svoj stil mora da imitira stare malmsteenove pevace. bas je prejadno. Quote
Anarki StarScream Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 Nisam slusao malmsteen-a do sada. Iskreno bio mi je djubretar ... i dalje mislim da jeste. Novi album nije nista posebno, ali mi se svidja zvuk bass gitare, mnogo. Ripper je odradio svoj posao korektno, nista posebno dobro, nista posebno lose. Album je osrednjeg kvaliteta i to je poprilicno ok. Cover je zato apsolutni uzas :). Quote
Recommended Posts