imaginos Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Jebesh ti randya ili blackmore-a nisu oni radili to sto je on radio! "oprosti mu gospode, ne zna sta prica..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 "oprosti mu gospode, ne zna sta prica..." ajd dobro malo sam preterao!!gospode oprosti mi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 Evo tri dana sam se molio Bogu i Bog mi je rekao da ce mi dopustiti da te posetim u raju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 E evo. Ponekad se zapitam zasto ljudi pljuju Malmsteena. Ipak, postoje ljudi koji sviraju gitaru pa mogu da kritikuju njegov kvalitet sviranja i ocigledno je da se to nekom nece svideti. Ima ljudi koji ne slusaju tu vrstu muzike pa mogu da pljuju. Ali NE VOLIM kad neko ne slusa sta covek ustvari komponuje. Od momenta kada bilo koji njegov pevac do sada otvori usta u pesmi ja se najezim koliko je covek dobar. I kako uskladjuje instrumente sa pevanjem to je neverovatno, pogotovo tonove koje koristi u pesmi... Mislim da je covek bozanstvo. Opet kazem, briga me je kako svira gitaru, to je isto kao sto bi neko ocenjivao kompozicije jednog Stratovariusa ili jednog Nightwisha, kao i od starijih vremena Priesta ili Purple-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 ljudi ako hocete nesto genijalno da cujete i vvidite posetite http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...newsitemID=8100 i skinte audio file !jednostavno genijalno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Yngwie Malmsteen je preterao. Postujem ga ovako, i licno sam cuo od coveka koji ga je upoznao da je Malmsteen jedan jako stidljiv i povucen covek koji zaista zna da se brine o sebi i da ne pravi izlete medjutim ovo mu je...ne znam, tesko da ovo moze da mu se oprosti. Cuo sam da je jako navuchen na heroin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 bogami nisam misljenje da je on preterao !ne verujem da bi ja bolje reagovao !Ova kucka nije uopste trebala da se mesa u razgovor!mada sam se opet ismejao fuck fuck bitch jobeote kao da je neki rapper !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Brate...u svakom slucaju unisten je. Ajd posto me mrzi da se vracam nazad, neka clanovi koji postuju ovde napisu omiljene albume i pesme ovog coveka koji je po meni BOG. Ne kao gitarista nego po pesmama koje komponuje i uklapa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 izasao mu je novi album i nadam se da je bolji od onih sranja!on bi stvarno trebao vise instrumentala da pravi posto vecina tekstova su mu grozni!Meni je najgluplje to sto on ne primjeti da je vreme doslo da se malo promeni ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 Rising force:Black Star,Far beyond the sun,evil eyeIcarus dream suite op.4 Marching out:Marching out,Overture 1383 Trilogy:Trilogy suite(genijalno),-ne pada mi ni jedna vishe na pamet sa trilogy Odyssey: celi album mi se svidja eclipse:eclipse,demon driver(iako je tekst sranje),making love will be continued moram da se podsjetim pa cu za koji dan opet javit koje su oje omiljene pesme!stripite se,znam da jedva cekate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 Ja sam samo slusao album "fire and ice"... mnogo jake pesme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 Evo sad ja, sad ce da se raspishem Rising Force: Black Star, Far Beyond the Sun, As Above so Below Marching out: I'll see the light Tonight, Anguish and Fear Trilogy: Skoro Sve Odyssey: Sve Eclipse: Sve Fire And Ice: Forever is a Long Time, No Mercy, Leviathan Seventh Sign: Sve Magnum Opus: Retko koja Facing the Animal: My Resurrection, Another Time, Facing the Animal Alchemy: Hangar 18, Legion o t d, Demon Dance, Wield My Sword Sve ostalo...hmmm diskutabilno. E sad, novi Album ima 4 instrumentala ako mislis na Unleash the Fury i najbolji je Magic and Mayhem (bar meni) a najbolja pesma Russian Roulette. Samo mene nervira taj moderni zvuk Malmsteenove gitare....kao od Alchemy pa do sada...Najblizi je Attacku, poshto mu ista postava svira. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 attack mi se nije bas svideo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 Ne odusevljava bas....jbg, takva je prica i sa novim albumom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeSa Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 Kakav je ovaj novi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 pa nisam ga slusao !Neke kritike kazu da j bolji od attacka i ostalih a neke kazu da i nije nesto!ne znam nisam ga ni ja jos slusao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeSa Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 Tesko biti bolji od Attacka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 Tesko biti bolji od Attacka u pravu si !haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Odo sutra da kupim taj novi album od malmsteena,pa da ga cujem svojim usima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Poslusaj pesme Russian Roulette i Revolution. Preterano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Around The City Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 Nije bas neki novi album isto sranje se ponavlja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 Postujem njegov rad...ali misljenje je da je bezidejni momak koji ne zna sta drgo da radi nego se izdrkava na gitari bez poente Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 E da i on misli da je najbolji i to mu je veliki minus ko je uopste on da komentarise Satriania,Vaia.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amnesia Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 Sta je komentarisao Satrijanija i Vaija? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Pa jeste njihove albume?zar ne?Pogledaj par desetina strana ranije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts