_powerslave_ Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 Inache chuo sam da je jedan lik snimio kamerom ceo koncert, al eto prodje toliko meseci od koncerta i nikako da nabavim i to. Quote
ZmYchE Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 Fanove bi interesovalo.. Pa koliko samo otvorenih tema ima - topika gde je glavni post informacije o bendu sa sve download linkovima... Ja sam cak ta koja otvara takve teme...Nikad ne znam kome ce sta zatrebati, a uvek bih podelila nesto, pogotovo sto je javno (kao sto je javni servis rapidshare-a)... No dobro... Quote
_powerslave_ Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 (edited) Fanove bi interesovalo.. Koje bre fanove ? Mislish na ovom forumu ? Heh pa da ih zaista ima ne bih ja ovu temu vracao na vrh sa chetvrte strane... Edited December 24, 2007 by -powerslave- Quote
ZmYchE Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 Hm sta si sad ti jedini fan? Ja glumim ludilo po forumu? haha Ma nebitno..uzivaj Quote
_powerslave_ Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 Ma ne ... pogreshno si me razumela, ni na kraj pameti mi nije to bilo da kazem al nebitno... Quote
ZmYchE Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 Skontala sam, ali sam namerno ovako rekla da bi shvatio kako tvoje reci izgledaju. No vrcemo se na temu, gledao li je neko live? Ja sam ih nazalost propustila kad su bili na Tashu, i to je nesto sto sebi mislim da nikad necu oprostiti jer obozavam Cult. Jos kad sam saznala da je moglo da se upada free samo tako. Bedooo jedna Zmajo bedooo hahaha Quote
_powerslave_ Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 Za mene lichno nezaboravan koncert... razlozi: lepo vreme, leto... pochetak raspusta, na taj dan sam se raspustio i proslavio na najbolji moguci nachin... koncert kao koncert fenomenalan svirka odlichna, mnogima je delovalo kao tezga medjutim to definitivno nije Inache jedino shto im zameram je to shto ne odsvirashe Sweet Soul Sister, al to sam primetio tek nekih desetak minuta posle koncerta kad je neki chovek rekao da je nisu svrirali, shto je dokaz da me je koncert toliko odushevio i da sam bio toliko izgubljen da to nisam ni primetio... Stajao sam negde u trecem redu shto je josh jedan dobar razlog... Inache ulazi u top 3 koncerta ove godine sigurno (bar za mene) Eh da zaboravih da kazem da je Tashmajdan fantastichno mesto... Quote
enclave Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Gledacu opet The Cult! Verovali ili ne sviraju na istom mestu gde i Dimmu Borgir sa Behemothom! Quote
Winnetou Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Izvini malo nisam u toku ,gde ce to da svira The Cult? Quote
ZmYchE Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Verovatno nigde blizu Srbije nisu live Quote
RNA Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 И то је хвала што смо им 80-их набијали популарност. А где су били најпопуларнији? Бразил, Јапан и Југославија. Quote
ZmYchE Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Ne znam koliko je uspesno prosao poslednji koncert njihov kod nas, ali bih volela jako da ponovo dodju... Mozda bi se lepo uklopili i u Castle Festival... Quote
RNA Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Ја чуо да је био пун Таш, али нисам био, па не смем да тврдим. Quote
enclave Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Nije bio pun kao za Whitesnake ali bilo je Ok... Quote
RNA Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Па, није ни за Whitesnake било БАШ пуно, позади је било пуно рупа, али верујем да се одозго видео само тепих од глава. Quote
ZmYchE Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Ja sam iz prvog reda pobegla na tribine na Whitesnake-u, jbg stajala sam pravo ispred onog ogromnog reda zvucnika, i kad je grunula Alogia meni bi muka i ja pobeze... Ne od Alogie, iako ih ne volim i ne slusam, nego od samog zvuka. Zajebano biti zensko Ali da, Whitesnake je bio pun i gore i dole Ne krcat, ali lepo popunjen. Za Cult ni ja ne znam, ali grizem se sto ne odoh. Pa eto, bilo bi lepo stvarno videti ih...Mada sumnjam da bi ponovo bilo puno, ali da su na festivalu - tu bi vec posecenost bila proverena! Quote
RNA Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Кад ће људи једном да схвате да је звук на концертима најгори у провм реду? Или је прегласно, или нису у домету разгласа, па се чује бинско озвучење које је обично шит. Средина је закон. Quote
ZmYchE Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Или трибина за гледање концерта, и слушање, како је и било на Ташу. Quote
RNA Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 С висине увек боље за гледање, прегледније. Quote
_powerslave_ Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Ma prvi redovi bre rules mada nisam znao da je tu loshiji zvuk... Quote
RNA Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Не мора да значи, али углавном јесте, поготово на великим концертима где је главно озвучење скроз на крајевима бине. Quote
Recommended Posts