dr.lecter Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Nista nije gore od "Down To Earth". Bohnett, jes dobro peva, ali kao pojava me nervira maxxximalno! Sramota! A tek album je ljiga najgora. Rainbow bi mi bio omiljeni bend ikada da se Blackmore nije odluchio zezati i pocheo snimati shit-love hard rock a la Bon Jovi.. Dobro si prepozna ko je pojo govno na Down To Earth. Definitinvno Blackmore Da Bonet ima muda moze se chuti na albumu Afterlife koji je izdat 1993. To je izdato pod imenom Blackthorne i bend je snimio samo jednu plocu ako me sjecanje ne napusta...pored Boneta tu su jos Bob Kulick,Frankie Banali... Preporuchijem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Stargazer/Light in the Black...krajnje granice...krajni bol... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Dobro si prepozna ko je pojo govno na Down To Earth. Definitinvno Blackmore Da Bonet ima muda moze se chuti na albumu Afterlife koji je izdat 1993. To je izdato pod imenom Blackthorne i bend je snimio samo jednu plocu ako me sjecanje ne napusta...pored Boneta tu su jos Bob Kulick,Frankie Banali... Preporuchijem... Takodje moram po'valiti Bohnetta sa radom u Alcatrazzu Sta sada radi taj chova? p.s. ta blackthrone postava zvuchi primamljivo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanmar Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Can't Let You Go sa albuma Bent Out Of Shape! Najbolja stvar, ubedljivo!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
acanikolic Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Gates of Babylon, Stargazer, Tarot woman... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 According to a posting on the RAINBOW fan site The Rainbow Fanclan Legacy, Universal Music will be releasing a single DVD in Japan on May 10 with two RAINBOW titles that only have been available on VHS video in the past: "Final Cut" and "Live Between the Eyes". The complete track listing is as follows: "Final Cut": 01. Spotlight Kid 02. Death Alley Driver 03. I Surrender 04. All Night Long 05. Can't Happen Here 06. Difficult To Cure 07. Can't Let You Go 08. Power 09. Since You Been Gone 10. Stone Cold 11. Street Of Dreams "Live Between The Eyes": 01. Over The Rainbow 02. Spotlight Kid 03. Miss Mistreated 04. Can't Happen Here 05. Tearin' Out My Heart 06. All Night Long 07. Stone Cold 08. Power 09. Blues 10. Difficult To Cure 11. Long Live Rock 'n' Roll 12. Kill The King 13. Maybe Next Time 14. Smoke On The Water The DVD is already advertised by HMV Japan. No news if this DVD also will be released in Europe and the USA at the moment. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ashen Shugar Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Pa prvi je definitivno najbolji, muzichari koji su se najbolje slagali su svirali na njemu. Vec Rising mi je malo "preteran" prva strana (ploche) je odlichna odlichne pesme, a druga stargazer i light in the black gde se cozy i ritchie izivljavaju... LLRNR je ok ali se tu vec videlo da ce da dodje do raspada benda... Ne bi Richi dzabe jurio reunion posle Stranger in us all da je album bio dobar... U, bre, covece, pa tebi se ne svidjaju pesme koje Rainbow cine razbijackim bendom, a to nije samo moje misljenje, nego i misljenje svih najvecih Rainbow fanova (ukljucujuci i clanove nekih od najboljih metal grupa inspirisanih Dio-m i Ritchie-m). Uostalom, da li je neko primetio da rif i solo na pesmi Save Us od Helloween (bonus na Keeper-u 2) mnogo "isti" kao Kill the King. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Rainbow je jedan od najboljih Hard Rock bendova!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 "Stranger In Us All" - vrh nad vrsi! Ovaj album je rame uz rame sa prvih 5! Black Masquerade mi je najbolja Rainbow pesma bre! Slazem se sa vecim delom, ali ovo definitivno potpisujem. Stranger in us All obozavam (pomenuo bih Arial kao prejaku pesmu takodje), ali stari kvltovi su takodje savrsenstvo - Rainbow Eyes, Gates of Babylon, Temple of the King, Stone Cold, Stargazer... Da ne duzim, Rainbow su mi najbolji hard rock bend starijeg perioda, za 20 klasa bolji & progresivniji od Purplea... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Posvetio sam se u poslednje vreme malo boljem slushanju "Bent Out Of Shape" albuma..i mogu reci da imam mnogo bolju predstavu nego pre.. Sta vishe, oddlichan album, a pesmatina kao sto je "Fire Dance" ne kapiram kako mi je promakla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Da ne duzim, Rainbow su mi najbolji hard rock bend starijeg perioda, za 20 klasa bolji & progresivniji od Purplea... Што би рекли Енглези, it goes without saying. Да не помињем чињеницу да је захваљујући управо овом бенду метал добио Дија. Само тај факат је довољан да га славимо до краја времена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Stargazer/Light in the Black...krajnje granice...krajni bol... Boze, kako mi je promakla tema?! Uvek sam ih volelaaaaaa U to ime, odma mecem na listu Stargazer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Definitivno jedan od najboljih hard rock/zacetnika heavy metal bendova, sa 4 vrhunska pevaca i jednim priceless gitaristom Steta sto je to sve otislo u PM....A onaj ko kaze da je Stranger in us All los album moze da :blow: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEPAR Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Da ne duzim, Rainbow su mi najbolji hard rock bend starijeg perioda, za 20 klasa bolji & progresivniji od Purplea... Dobro nije bas 20 ali jedno dve klase otprilike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ashen Shugar Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Dobro si prepozna ko je pojo govno na Down To Earth. Definitinvno Blackmore Da Bonet ima muda moze se chuti na albumu Afterlife koji je izdat 1993. To je izdato pod imenom Blackthorne i bend je snimio samo jednu plocu ako me sjecanje ne napusta...pored Boneta tu su jos Bob Kulick,Frankie Banali... Preporuchijem... Treba da chujesh Bonnet-a na Impellitteri-evim albumima (ima ih 2), tu Bonnet sushi kako peva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulsineya Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Obozavam ih (... sve vise i vise ...) ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 (edited) Da vratim i ovu temu na prvu stranu. Stigose mi DVD-ovi "Live In Munich 1977" i "Live Between The Eyes - The Final Cut". Odusevljen sam!!! Booklet onog prvog je kilometarski. Ritchie je na gostovanju u Becu, koje je prethodilo ovom koncertu, zavrsio u zatvoru. Polomio je vilicu jednom od redara koji je maltretirao publiku! Zbog toga je koncert pomeren za jedan dan i na svu srecu, ipak su ga snimili. Ono maltretiranje gitare na kraju... brrrrrr... A vrhunac mi je ono ubacivanje u "Still I'm Sad" Betovenove IX i "Boze pravde". Edited December 8, 2006 by Mr. Horrible Gelatinous Blob Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 Nakon pomenutog koncerta u Becu, pokusali su da prosvercuju Ritchieja u koferu za bubanj, ali su ga nanjusili pandurski psi, pa je priveden. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 Nemacka himna, a mene je njen pocetak oduvek asocirao na pocetak "Boze pravde". I cim je Ritchie krenuo sa tim, ja poceo da pevam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 (edited) Legendarni bend. Naročito u periodu dok je Dio pevao. Najbolje pesme: Still I'm Sad, Man on the Silver Mountain, Long Live R 'n' R, Gates of Babylon, I Surrender, Hall of the Mountain King... Edited May 28, 2007 by LazaGNR http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=32159 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 rade uzivo povremeno i rainbow pesme...al ako hoces pravi Rainbow feel trebalo bi da se gleda Dio live eh... Danas bas gledah Holy Diver live..i ladno bre otvara koncert sas Tarot Woman..kak'a je ta! Long Live i Man su manje-vise i standardi...al zato Gates Of Babylon je suprise..i extra zvuci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Na Diovim kocertima je obavezno najmanje dve pesme Rainbow. Na Evil or Divine tu su Man on the Silver Mountain i Long Live R 'n' R. Šteta što je pesma Still I'm Sad zapostavljena, jeste da nije njihova, ali je veliki hit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 (edited) a i steta sto studijska verzija nije sa vokalima heh...mislim da BN radi i nju.. Edited May 28, 2007 by LazaGNR http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=32159 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Ima nova studijska verzija na poslednjem albumu Rainbow - Stranger in US All. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Na Diovim kocertima je obavezno najmanje dve pesme Rainbow. Na Evil or Divine tu su Man on the Silver Mountain i Long Live R 'n' R. Šteta što je pesma Still I'm Sad zapostavljena, jeste da nije njihova, ali je veliki hit. То не треба да чуди, пошто је ионако све текстове у том периоду писао Дио. А те песме су такође безвременске. Сећам се да 2000. кондуктер у једном приватном бусу није хтео да ми наплати карту кад ме је видео са плочама Rainbow и Tygers Of Pan Tang. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts